Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haklisın canım esim dün bütün gece yalvardı ilk kez bmyle oldum beni onlar sarhos ediyor dedi. Yaptıgım söylefiğim herseyi biliyorum dedi. Bunları kasten bilerek yaptım tepkilerini ölçtüm vs vs. Ama çok ama çok kırgınım bütün gece yeminler etti bidaha alkol almayacagım diye bilmiyorum offf.

nasıl yani kendi annesini kardeşini mi denemiş neden? o zaman kurana el bastır ağzına vurmasın hak etti eşin bence bunu

Kızlar günaydın. 48.3 bu sabah.

ne güzel ya :)

menüler pek olmamış canım ya revani pasta fanta

normalde hayattaki en degerli varlıgımsın derdi ama içince öyle olmadı

valla benimki normalde de demiyor sarhoşu bırak

Bana sorarsan bi daha içmiycem lafına kanma kanmış gibi yap seni sevmese senden çocuk olsun istemezdi herşey eşin tarafının kabahati yalnız bırakma eşini onlarla eşini memnun et suyuna git çok değer verdiğini hissettir ama kv görümcene en ufak müsammaha gösterme a deseler eşine anlat onlar çünkü yalan yalnış dolduruyolar eşini sakın kovsalarda seni sen eşini onlarla bırakma canım erkekler çok saf oyuna lafa hemen atlıyolar

Bnce denedim lafıda bi bahane bunada inanma insan kaç yıllık ailesini tanımaz bilmezmi orda onları değil seni denemiş eğer sen ailen böle böle yapıyor diye veryansın ediyorsun haklımısın diye

Tamamen aklimdakileri yazmissin .. chocolate19 umarim esin bi daha icmez. Evlilerin aralarindaki cogu sorunlar bu sebeple cikiyor. En azinda burda okuduklarimdan bu sonuca vardim. Esini yalniz birakma helede ailesinin yaninda.

bşlmiyorum içmez inşaallsh 20 yıldır içen adam ilk kez böyle davrandı. Herseyi hatırlıyor her ysptıgı aklında

Tamamen aklimdakileri yazmissin .. chocolate19 umarim esin bi daha icmez. Evlilerin aralarindaki cogu sorunlar bu sebeple cikiyor. En azinda burda okuduklarimdan bu sonuca vardim. Esini yalniz birakma helede ailesinin yaninda.
normalde annesine hep sert davranırdı eşim o gun orda halalarını öpünce kv bayılmış numarası yapmış eşim numara yaptıgını anlamış

chocolate19

Tatlim kv ve gorumcelerin seni uyutmaya calismalari bence ortada biseyler dondugunu gosterir. Sen esinle mutluysan ve esinin ozrune guveniyorsan aranizi bozup kv ve gotumcelerini sevindirme. Ailesini tabiki sevecek ama bence evlendikten sonra asil aile esin ve cocuklarindir esininde hayatindaki oncelikleri cocuklari ve sen olmalisin.

Sen ne dusunuyorsan ne hissediyorsan ona hic cekinmeden soyle bazen erkekler sessiz kalma sebeplerimizi anlamiyorlar. Annesiyle ve gorumcelerinle yasadiklarini da anlat ki sana ne hissettirdiklerini bilsin ve onlarin yalan yanlis anlatmalarina karsi yasananlardan onceden haberi olsun.

bşlmiyorum içmez inşaallsh 20 yıldır içen adam ilk kez böyle davrandı. Herseyi hatırlıyor her ysptıgı aklında
İçmiycek diye beklentiye girme içersede süründür işte Allah büyük belki bırakır benim bi tanıdığım vardı aynı senin gibi adam içince ortalık duman ama yaş kemale erince eşinin arkasında afedersin it gibi oyüzden ipleri eline al kimseyede izin verme sen maşallahh üç cocuk yapmışın üçüde erkek onlarıda bırakma kv tarafında çok

bu zamana kadar hiç alkol yüzünden kırmamıstı beni cok garip hissediyorum kendimi

bu zamana kadar hiç alkol yüzünden kırmamıstı beni cok garip hissediyorum kendimi
Anlıyorum kırgınsın kırılda kırıldığınıda hissetsin böle boş boş dal uzaklara yemekte iştahsız ye vicdan yapsın bide çok yıpratma senden daha kötü muamele görüp sırf çoçukları için aynı evi paylaşan kadını düşün bide sizin aranızda sevgi var

haklısın bütün gece konuştuk eşimle niz hiç konuşmadan bakısarak bile aaklımızdakileri anlayan bir cifttik. Beni hep ailesine karsı savunur karım benim en degerlim derdi. Ne istesem yapar sarılmadan uyuyamazdı ilk kez böyle oldu.

Doldurulmuş işte eşinden yöne gönlün rahat olsun

eşim normslde hiç böyle davranmazdıki belki de gercekten orda ben yokken bişeyler döndü bilmiyorum...
Ben ons kırgın oldugumu alkol aldıgın sürecede sevemem seni tiksindim sogudum senden dedim. Söyleme öyle dedi. Eger içersen ayrılacagımı söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…