E niyeki neeeBırakacak olursam takımı sana emanet edemem anlaşıldı
haklisın canım esim dün bütün gece yalvardı ilk kez bmyle oldum beni onlar sarhos ediyor dedi. Yaptıgım söylefiğim herseyi biliyorum dedi. Bunları kasten bilerek yaptım tepkilerini ölçtüm vs vs. Ama çok ama çok kırgınım bütün gece yeminler etti bidaha alkol almayacagım diye bilmiyorum offf.Canım esinde tabiki suç var ama burda eşinin içki icmesinden istifade edip kendilerini acindirmis kv vr gorumcen kesin sebide zorla yatirdiklarina gore arkadan atıp eşini gaza getirmişler esinde içkinin etkisiyle dolum yaşamış elbette ki en önemli sen ve çocuklarıdır adamı resmen doğmuşlardır erkekler gaza gelme konusunda çok saf sen totalde esinle mutluysan ve artıları ağır basıyorsa sakin aile huzurunu zedeleme i zaten pişmanlığını yaşayacaktır ama eşinin ailesine çok samimiyet kurma bence iyi gelin olmaya kalkma suistimal ediliyor giden senden gider çocukların da var sırf onların eşini doldurmasindan dolayı eşinden uzaklaşma daha çok sevindirme
nasıl yani kendi annesini kardeşini mi denemiş neden? o zaman kurana el bastır ağzına vurmasın hak etti eşin bence bunuhaklisın canım esim dün bütün gece yalvardı ilk kez bmyle oldum beni onlar sarhos ediyor dedi. Yaptıgım söylefiğim herseyi biliyorum dedi. Bunları kasten bilerek yaptım tepkilerini ölçtüm vs vs. Ama çok ama çok kırgınım bütün gece yeminler etti bidaha alkol almayacagım diye bilmiyorum offf.
Kızlar günaydın. 48.3 bu sabah.
Canım girmeye çalıştım ama eşim yine olmaz dedi tartışmadık ama sitem etti biraz neyse hayırlısı hatırladığım kadarıyla yazayım menülerimi
cumartesi
sabah 11:00
1 yumurta haşlama
2 kk peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 çay kaşığı reçel
Öğle 14:30
1 bardak süt
Akşam 18:30 da
1 tavuk but derisiz
3 dilim patates
salata
1 dilim ekmek
Gece 21:30
1 dilim revani (Görümceme çaya gitmiştik)
su 3,5 litreyi geçtim
spor temizlik yaptım
Pazar menüsü
sabah 10 :00 gibi
1 tatlı kaşığı kaymak
3 zeytin
şekersiz çay 1 dilim ekmek
Düğün vardı
saat 16:30 gibi
1 sigara böreği
1 bardak fanta
3-4 bardak su
1 dilim düğün pastası 1 cm eninde 5 cm genişliğinde yarısını hemen hemen oğlum yedi
Akşam: 20:30 gibi
4-5 yemek kaşığı kadar barbunya pilaki
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Su :3 litreyi geçtim
Diyet yapacağım dedim ama yatılı misafirler var o yüzden listeye sadık kalamadım.
Cuma kilom :96,1
bu sabah 96
-100 grm
normalde hayattaki en degerli varlıgımsın derdi ama içince öyle olmadı
Bana sorarsan bi daha içmiycem lafına kanma kanmış gibi yap seni sevmese senden çocuk olsun istemezdi herşey eşin tarafının kabahati yalnız bırakma eşini onlarla eşini memnun et suyuna git çok değer verdiğini hissettir ama kv görümcene en ufak müsammaha gösterme a deseler eşine anlat onlar çünkü yalan yalnış dolduruyolar eşini sakın kovsalarda seni sen eşini onlarla bırakma canım erkekler çok saf oyuna lafa hemen atlıyolarhaklisın canım esim dün bütün gece yalvardı ilk kez bmyle oldum beni onlar sarhos ediyor dedi. Yaptıgım söylefiğim herseyi biliyorum dedi. Bunları kasten bilerek yaptım tepkilerini ölçtüm vs vs. Ama çok ama çok kırgınım bütün gece yeminler etti bidaha alkol almayacagım diye bilmiyorum offf.
Bnce denedim lafıda bi bahane bunada inanma insan kaç yıllık ailesini tanımaz bilmezmi orda onları değil seni denemiş eğer sen ailen böle böle yapıyor diye veryansın ediyorsun haklımısın diyehaklisın canım esim dün bütün gece yalvardı ilk kez bmyle oldum beni onlar sarhos ediyor dedi. Yaptıgım söylefiğim herseyi biliyorum dedi. Bunları kasten bilerek yaptım tepkilerini ölçtüm vs vs. Ama çok ama çok kırgınım bütün gece yeminler etti bidaha alkol almayacagım diye bilmiyorum offf.
Tamamen aklimdakileri yazmissin ..Bana sorarsan bi daha içmiycem lafına kanma kanmış gibi yap seni sevmese senden çocuk olsun istemezdi herşey eşin tarafının kabahati yalnız bırakma eşini onlarla eşini memnun et suyuna git çok değer verdiğini hissettir ama kv görümcene en ufak müsammaha gösterme a deseler eşine anlat onlar çünkü yalan yalnış dolduruyolar eşini sakın kovsalarda seni sen eşini onlarla bırakma canım erkekler çok saf oyuna lafa hemen atlıyolar
evet onların bana davrandıktan sonraki tepkisi ne diye yaptım dedi.nasıl yani kendi annesini kardeşini mi denemiş neden? o zaman kurana el bastır ağzına vurmasın hak etti eşin bence bunu
bşlmiyorum içmez inşaallsh 20 yıldır içen adam ilk kez böyle davrandı. Herseyi hatırlıyor her ysptıgı aklındaBana sorarsan bi daha içmiycem lafına kanma kanmış gibi yap seni sevmese senden çocuk olsun istemezdi herşey eşin tarafının kabahati yalnız bırakma eşini onlarla eşini memnun et suyuna git çok değer verdiğini hissettir ama kv görümcene en ufak müsammaha gösterme a deseler eşine anlat onlar çünkü yalan yalnış dolduruyolar eşini sakın kovsalarda seni sen eşini onlarla bırakma canım erkekler çok saf oyuna lafa hemen atlıyolar
normalde annesine hep sert davranırdı eşim o gun orda halalarını öpünce kv bayılmış numarası yapmış eşim numara yaptıgını anlamışTamamen aklimdakileri yazmissin ..chocolate19 umarim esin bi daha icmez. Evlilerin aralarindaki cogu sorunlar bu sebeple cikiyor. En azinda burda okuduklarimdan bu sonuca vardim. Esini yalniz birakma helede ailesinin yaninda.
İçmiycek diye beklentiye girme içersede süründür işte Allah büyük belki bırakır benim bi tanıdığım vardı aynı senin gibi adam içince ortalık duman ama yaş kemale erince eşinin arkasında afedersin it gibi oyüzden ipleri eline al kimseyede izin verme sen maşallahh üç cocuk yapmışın üçüde erkek onlarıda bırakma kv tarafında çokbşlmiyorum içmez inşaallsh 20 yıldır içen adam ilk kez böyle davrandı. Herseyi hatırlıyor her ysptıgı aklında
bu zamana kadar hiç alkol yüzünden kırmamıstı beni cok garip hissediyorum kendimiTamamen aklimdakileri yazmissin ..chocolate19 umarim esin bi daha icmez. Evlilerin aralarindaki cogu sorunlar bu sebeple cikiyor. En azinda burda okuduklarimdan bu sonuca vardim. Esini yalniz birakma helede ailesinin yaninda.
Anlıyorum kırgınsın kırılda kırıldığınıda hissetsin böle boş boş dal uzaklara yemekte iştahsız ye vicdan yapsın bide çok yıpratma senden daha kötü muamele görüp sırf çoçukları için aynı evi paylaşan kadını düşün bide sizin aranızda sevgi varbu zamana kadar hiç alkol yüzünden kırmamıstı beni cok garip hissediyorum kendimi
haklısın bütün gece konuştuk eşimle niz hiç konuşmadan bakısarak bile aaklımızdakileri anlayan bir cifttik. Beni hep ailesine karsı savunur karım benim en degerlim derdi. Ne istesem yapar sarılmadan uyuyamazdı ilk kez böyle oldu.chocolate19
Tatlim kv ve gorumcelerin seni uyutmaya calismalari bence ortada biseyler dondugunu gosterir. Sen esinle mutluysan ve esinin ozrune guveniyorsan aranizi bozup kv ve gotumcelerini sevindirme. Ailesini tabiki sevecek ama bence evlendikten sonra asil aile esin ve cocuklarindir esininde hayatindaki oncelikleri cocuklari ve sen olmalisin.
Sen ne dusunuyorsan ne hissediyorsan ona hic cekinmeden soyle bazen erkekler sessiz kalma sebeplerimizi anlamiyorlar. Annesiyle ve gorumcelerinle yasadiklarini da anlat ki sana ne hissettirdiklerini bilsin ve onlarin yalan yanlis anlatmalarina karsi yasananlardan onceden haberi olsun.
Doldurulmuş işte eşinden yöne gönlün rahat olsunhaklısın bütün gece konuştuk eşimle niz hiç konuşmadan bakısarak bile aaklımızdakileri anlayan bir cifttik. Beni hep ailesine karsı savunur karım benim en degerlim derdi. Ne istesem yapar sarılmadan uyuyamazdı ilk kez böyle oldu.
eşim normslde hiç böyle davranmazdıki belki de gercekten orda ben yokken bişeyler döndü bilmiyorum...İçmiycek diye beklentiye girme içersede süründür işte Allah büyük belki bırakır benim bi tanıdığım vardı aynı senin gibi adam içince ortalık duman ama yaş kemale erince eşinin arkasında afedersin it gibi oyüzden ipleri eline al kimseyede izin verme sen maşallahh üç cocuk yapmışın üçüde erkek onlarıda bırakma kv tarafında çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?