Kuzum boşver üzme sen kendini ama eşine güzel bir ders vermen lazım ki senin değerini anlasın içki içmesini severim ama abartısından nefret ederim eşimde içince çenesine vurur ertesi gün döner aşkım seni kırdım mı sana kötü davrandım mı falanlar başlar o yüzden yerini bileceksin güzel bir ders ver aklı başına gelsin kv görümcelerin de ağzının payını ver terbiyesizlerBen aglama diye yalvardıkca da git sen ya yat diye ısrar etti. Sonra kv ve görümceler gitsene sen sana göre ne var bacısı anası yanında dediler.
Sanırım esim beni sevmiyor cok üzüldüm hşç bişey yemedim.
Oysa esimin bu hayatta en sevdiği insan benim zannederdim. Annesini kardeslerini sevecekler tabiki ama beni dıslamak ve daha inanın daha cok birikenler var.
Kırgınım ve mutsuzum...
güzel olmuş canımkızlar menüm
1. öğün
2 haş yumurta
peynir
domates
köz patlıcan
çay
2. öğün
3 et köfte
salata
yoğurt
su 2,5 lt
spor yok dün baya abarttım yürüyüşü bugün hış haldeyim
kizlar menu geciyorum.
sabah - 5te bebekle kalkinca - 1 dukan kurabiye - 30 gr tavuk jambon
kahvalti: 1 yk yulaf kepegine 2 yumurta beyaziyla krep - kahve - 60 gr tavuk jambon - 25 gr yagsiz peynir
ara: Yarim yesil elma - 100 gr yogurt
ogle: 200 gr biftek - zero - ceri domates, davuc, salatalikla salata - 25 gr yagsuz peynir
ara: 2 dukan kurabiye - kahve
aksam: 100 gr haslanmis tavuk - ceri domates salatasi - zero
spor: 88 dakikada 8.52 km yurundu - 521 kalori yakildi.
Bugün menüm
Kahvaltı
2fincan açık çay
1haşlanmış yumurta salata domates
Telli peynirbeyaz peynir bir tane kel simit
Ara
Bir nektar bir bardak soguk süt
Akşam
Iki kück biber dolmasi bir kase cacık
Sabah yarm saat kadar denizde yüzme ggn ićerisnde 3lt ye yakn su
Bugunku menum
Sabah
2 dlm ekmek
1 kk peynir
1 haslanmis yumurta beyazi
Domates salatalik
2 zeytin
Ara
Yarim pogaca
Aksam
Yarim kase tavuk suyuna yogurt corbasi
3 kofte
3 kasik yogurt
2 litre su
40 dk yuruyus
Ben aglama diye yalvardıkca da git sen ya yat diye ısrar etti. Sonra kv ve görümceler gitsene sen sana göre ne var bacısı anası yanında dediler.
Oysa esimin bu hayatta en sevdiği insan benim zannederdim. Annesini kardeslerini sevecekler tabiki ama beni dıslamak ve daha inanın daha cok birikenler var.
Kırgınım ve mutsuzum...
Kızlar menüme geçiyorum
Sabah
Dukan Krep 2 yumurta beyazı peynir salata
Öğlen
2 yumurta beyazı haşlama tavuk göğsü salata
Akşam yemedim geç yediğim için
2 lt su içtim spor yok dün yoldan geldim temizlik yaptım falan akşam da arkadaşlarımla toplandım bir demlik şekersiz çay indirdim mideye öğğ geldi valla
Günaydın kızlar tatil bitti sürünmeye devam ben herhalde 1 hafta kendime gelemem :)
Evime geldim cok sukur cuma ve cumartesi hiiic uyumadim.
Olaya geciyorum.
Cocuklarimin gulmesi bile onlari rahatsiz ediyor. Ve kendileri cocuklara mantar tabanca almis. Ben tabanca ile oynamalarini zaten istemiyorum ama bisey soylemedim. Sonra o tabancayi evde patlatti cocuga hepsi birden bagirdi bende uyardim birdaha patlatirsan o tabancayi atarim dedim 1 dk sonra patlatti bende aldim attim. Oglum uzuldu sonra kv geldi vaayy sen neden cocugun tabancasini attin. Gel yavrum gel milletin icinde iyi babanne rolunde. Benim cezalandirdigim cocugu nazlandirinca cocuk resmen sinir krizleri gecirdi. Sonra kv tuuu sana vicdansiz demeye basladi. Bende ciktim dugun evinden kv nin kebdi evine gittim. Arkamsan oglum onun yanindan ayrilip geldi kuzu gibi oldu. Evler yan yana oldugu icin kv gorumcelerin sesi geliyordu. Vay mikrop neden kirdi batti mi vs daha konusuluyordu.
Gece esimde ilk defa zil zurna icip dugun evine gitti balkondan mutluluk seslerini duydum kahkahalar annem seni cok seviyorumlar filan...
Sonra aglamalar basladi bisey oldu zannettim aradim kv yok bisey ya seni ilgilendiren bisey yok gir yat sen dedi 4 e kadar bekledim. Once kv ve gorumceler geldi beni uyutmaya calistilar. Sonra esimi gorunce resmen sinirlerim bosaldi aglamaktan mahvolmus ne oldu dememle kv nin sana ne demesi bir oldu.
Esimin yanina gidip agladim kalk dusa gir kendine gel dedim git birak beni rahat birak dedi bagirdi. Sonra annesi ve gorumcem yavrum deyince anaaamm sen sakin aglama hepinizin yerine ben aglarim benim bu hayatta ki en onemli varliklarim anam babam 2 bacim 3 oglum 2 de biraderim dedi hepsine teker teker sevdigini soyledi
Ben aglama diye yalvardıkca da git sen ya yat diye ısrar etti. Sonra kv ve görümceler gitsene sen sana göre ne var bacısı anası yanında dediler.
Kırgınım ve mutsuzum...
gelmiyorum o zaman ben kendime hadee geeellDerhal kendine geliniyor yoksa ben oraya gelince getiririm
Canım girmeye çalıştım ama eşim yine olmaz dedi tartışmadık ama sitem etti biraz neyse hayırlısı hatırladığım kadarıyla yazayım menülerimiÖyle bir şey yapma canım, izin vermiyorsa evde girme hiç..
Not et bir yere sabah ne zaman fırsat bulursan o zaman yaz..
normalde hayattaki en degerli varlıgımsın derdi ama içince öyle olmadıgüzel olmuş canım
duman diyetinden pek anlamıyorum ama
En azından bol protein var
simit yerine ekmek olsa daha iyiymiş ama belki disardasindir bilmiyorum o yüzden :)
ara da poğaça olmasa iyiymiş :)
bütün erkekler mi ayni olur bilmiyorum
Canini sikma canım erkek denen bu varlıklar esin kıymetini bilmiyorlar.. Bende bi kere sormuştum boyle bisey 1 annem 2 babam 3 oğlum 4 sensin demişti gıcık insan en azından yalandan olsun en değerli varlığım sensin deseydi ya da seni de çok seviyorum onlarida yeriniz ayrı deseydi ama yok bi öküzlük yapacaklar illa
güzel olmuş canım
esim evlendiğimizden bu tarafa içer ama hiç böyle görmedim onu. 1 şişe viski içmişchocolate19
sokocugum anca okuyabildim. bir kere lutfen konuyu sevilmemek diye ele alma. bu sadece agziyla icmeyi bilememek durumu.
keske bunyesi kaldiramayanlar hic agzina surmese ickiyi.
Evime geldim cok sukur cuma ve cumartesi hiiic uyumadim.
Olaya geciyorum.
Cocuklarimin gulmesi bile onlari rahatsiz ediyor. Ve kendileri cocuklara mantar tabanca almis. Ben tabanca ile oynamalarini zaten istemiyorum ama bisey soylemedim. Sonra o tabancayi evde patlatti cocuga hepsi birden bagirdi bende uyardim birdaha patlatirsan o tabancayi atarim dedim 1 dk sonra patlatti bende aldim attim. Oglum uzuldu sonra kv geldi vaayy sen neden cocugun tabancasini attin. Gel yavrum gel milletin icinde iyi babanne rolunde. Benim cezalandirdigim cocugu nazlandirinca cocuk resmen sinir krizleri gecirdi. Sonra kv tuuu sana vicdansiz demeye basladi. Bende ciktim dugun evinden kv nin kebdi evine gittim. Arkamsan oglum onun yanindan ayrilip geldi kuzu gibi oldu. Evler yan yana oldugu icin kv gorumcelerin sesi geliyordu. Vay mikrop neden kirdi batti mi vs daha konusuluyordu.
Gece esimde ilk defa zil zurna icip dugun evine gitti balkondan mutluluk seslerini duydum kahkahalar annem seni cok seviyorumlar filan...
Sonra aglamalar basladi bisey oldu zannettim aradim kv yok bisey ya seni ilgilendiren bisey yok gir yat sen dedi 4 e kadar bekledim. Once kv ve gorumceler geldi beni uyutmaya calistilar. Sonra esimi gorunce resmen sinirlerim bosaldi aglamaktan mahvolmus ne oldu dememle kv nin sana ne demesi bir oldu.
Esimin yanina gidip agladim kalk dusa gir kendine gel dedim git birak beni rahat birak dedi bagirdi. Sonra annesi ve gorumcem yavrum deyince anaaamm sen sakin aglama hepinizin yerine ben aglarim benim bu hayatta ki en onemli varliklarim anam babam 2 bacim 3 oglum 2 de biraderim dedi hepsine teker teker sevdigini soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?