Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evime geldim cok sukur cuma ve cumartesi hiiic uyumadim.
Olaya geciyorum.
Cocuklarimin gulmesi bile onlari rahatsiz ediyor. Ve kendileri cocuklara mantar tabanca almis. Ben tabanca ile oynamalarini zaten istemiyorum ama bisey soylemedim. Sonra o tabancayi evde patlatti cocuga hepsi birden bagirdi bende uyardim birdaha patlatirsan o tabancayi atarim dedim 1 dk sonra patlatti bende aldim attim. Oglum uzuldu sonra kv geldi vaayy sen neden cocugun tabancasini attin. Gel yavrum gel milletin icinde iyi babanne rolunde. Benim cezalandirdigim cocugu nazlandirinca cocuk resmen sinir krizleri gecirdi. Sonra kv tuuu sana vicdansiz demeye basladi. Bende ciktim dugun evinden kv nin kebdi evine gittim. Arkamsan oglum onun yanindan ayrilip geldi kuzu gibi oldu. Evler yan yana oldugu icin kv gorumcelerin sesi geliyordu. Vay mikrop neden kirdi batti mi vs daha konusuluyordu.
Gece esimde ilk defa zil zurna icip dugun evine gitti balkondan mutluluk seslerini duydum kahkahalar annem seni cok seviyorumlar filan...

Sonra aglamalar basladi bisey oldu zannettim aradim kv yok bisey ya seni ilgilendiren bisey yok gir yat sen dedi 4 e kadar bekledim. Once kv ve gorumceler geldi beni uyutmaya calistilar. Sonra esimi gorunce resmen sinirlerim bosaldi aglamaktan mahvolmus ne oldu dememle kv nin sana ne demesi bir oldu.

Esimin yanina gidip agladim kalk dusa gir kendine gel dedim git birak beni rahat birak dedi bagirdi. Sonra annesi ve gorumcem yavrum deyince anaaamm sen sakin aglama hepinizin yerine ben aglarim benim bu hayatta ki en onemli varliklarim anam babam 2 bacim 3 oglum 2 de biraderim dedi hepsine teker teker sevdigini soyledi

Ben aglama diye yalvardıkca da git sen ya yat diye ısrar etti. Sonra kv ve görümceler gitsene sen sana göre ne var bacısı anası yanında dediler.

Sanırım esim beni sevmiyor cok üzüldüm hşç bişey yemedim.

Oysa esimin bu hayatta en sevdiği insan benim zannederdim. Annesini kardeslerini sevecekler tabiki ama beni dıslamak ve daha inanın daha cok birikenler var.

Kırgınım ve mutsuzum...

Kuzum boşver üzme sen kendini ama eşine güzel bir ders vermen lazım ki senin değerini anlasın içki içmesini severim ama abartısından nefret ederim eşimde içince çenesine vurur ertesi gün döner aşkım seni kırdım mı sana kötü davrandım mı falanlar başlar o yüzden yerini bileceksin güzel bir ders ver aklı başına gelsin kv görümcelerin de ağzının payını ver terbiyesizler

Kızlar menüme geçiyorum
Sabah
Dukan Krep 2 yumurta beyazı peynir salata

Öğlen
2 yumurta beyazı haşlama tavuk göğsü salata

Akşam yemedim geç yediğim için

2 lt su içtim spor yok dün yoldan geldim temizlik yaptım falan akşam da arkadaşlarımla toplandım bir demlik şekersiz çay indirdim mideye öğğ geldi valla

kızlar menüm
1. öğün
2 haş yumurta
peynir
domates
köz patlıcan
çay

2. öğün
3 et köfte
salata
yoğurt

su 2,5 lt
spor yok dün baya abarttım yürüyüşü bugün hış haldeyim
güzel olmuş canım

duman diyetinden pek anlamıyorum ama
En azından bol protein var

simit yerine ekmek olsa daha iyiymiş ama belki disardasindir bilmiyorum o yüzden :)
Bugunku menum

Sabah
2 dlm ekmek
1 kk peynir
1 haslanmis yumurta beyazi
Domates salatalik
2 zeytin

Ara
Yarim pogaca

Aksam
Yarim kase tavuk suyuna yogurt corbasi
3 kofte
3 kasik yogurt

2 litre su
40 dk yuruyus

ara da poğaça olmasa iyiymiş :)

bütün erkekler mi ayni olur bilmiyorum
Canini sikma canım erkek denen bu varlıklar esin kıymetini bilmiyorlar.. Bende bi kere sormuştum boyle bisey 1 annem 2 babam 3 oğlum 4 sensin demişti gıcık insan en azından yalandan olsun en değerli varlığım sensin deseydi ya da seni de çok seviyorum onlarida yeriniz ayrı deseydi ama yok bi öküzlük yapacaklar illa

güzel olmuş canım

Kızlar cumartesi menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim sucuk
Kk peynir

Öğle
1 dilim ekmek
Izgara tavuk 2 orta boy parca
2 3 tane köfte

Aksam
Yarim kase yoğurt
1 kase mercimek çorba
4 kaşık türlü

Su 2lt
Spor 3000 adim
Kalori 1248

Pazar menüm
Sabah
1 dilim ekmek
2 3 çatal menemen
Kk peynir

Öğle
1 küçük kase karpuz
1 tabak bezelye

Aksam
1 orta boy fırında patates
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt
30 di yürüyüş
Kalori 910

Bende üzüldüm suan isittiklerin icin.
Ne sinsi bi kv ve erkek tarafi o oyle.senin 3 oglun var durmusta esin simdi mi bu durumlara getirmis olayi.ickiliyken ne dedigini bilmemis ve inan hata etmis.cunku hafizandan asla silinmeyecek cumleler sarf ettikleri.sonrasinda peki esin nasil davrandı

Öyle bir şey yapma canım, izin vermiyorsa evde girme hiç..
Not et bir yere sabah ne zaman fırsat bulursan o zaman yaz..
Canım girmeye çalıştım ama eşim yine olmaz dedi tartışmadık ama sitem etti biraz neyse hayırlısı hatırladığım kadarıyla yazayım menülerimi
cumartesi
sabah 11:00
1 yumurta haşlama
2 kk peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 çay kaşığı reçel

Öğle 14:30
1 bardak süt

Akşam 18:30 da
1 tavuk but derisiz
3 dilim patates
salata
1 dilim ekmek

Gece 21:30
1 dilim revani (Görümceme çaya gitmiştik)

su 3,5 litreyi geçtim
spor temizlik yaptım

Pazar menüsü
sabah 10 :00 gibi
1 tatlı kaşığı kaymak
3 zeytin
şekersiz çay 1 dilim ekmek

Düğün vardı
saat 16:30 gibi
1 sigara böreği
1 bardak fanta
3-4 bardak su
1 dilim düğün pastası 1 cm eninde 5 cm genişliğinde yarısını hemen hemen oğlum yedi

Akşam: 20:30 gibi
4-5 yemek kaşığı kadar barbunya pilaki
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Su :3 litreyi geçtim

Diyet yapacağım dedim ama yatılı misafirler var o yüzden listeye sadık kalamadım.

Cuma kilom :96,1
bu sabah 96
-100 grm

normalde hayattaki en degerli varlıgımsın derdi ama içince öyle olmadı

Canım esinde tabiki suç var ama burda eşinin içki icmesinden istifade edip kendilerini acindirmis kv vr gorumcen kesin sebide zorla yatirdiklarina gore arkadan atıp eşini gaza getirmişler esinde içkinin etkisiyle dolum yaşamış elbette ki en önemli sen ve çocuklarıdır adamı resmen doğmuşlardır erkekler gaza gelme konusunda çok saf sen totalde esinle mutluysan ve artıları ağır basıyorsa sakin aile huzurunu zedeleme i zaten pişmanlığını yaşayacaktır ama eşinin ailesine çok samimiyet kurma bence iyi gelin olmaya kalkma suistimal ediliyor giden senden gider çocukların da var sırf onların eşini doldurmasindan dolayı eşinden uzaklaşma daha çok sevindirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…