Ayrica bana cok sinirliE niyeki neeehizaya getiriyodum nanayi
herkesin düşüncesi farklıdır çokta önemli değil sevmesi sevmese daha uygun olur bence :) ama eşimi de doldurmam onun görmesini sağlarım sadeceeğer kaynanan ne yapsan da seni sevmiyorsa üç çocuğa rağmen sana hainlik yapabiliyorsa eşinle de aranı düzeltmek istiyorsan ve hala onunla yaşamak istiyorsan başka çare yok dürüst olunca karşıdaki de sana dürüst olup kendi kızı gibi davranacaksa tamam ama üç çocuk olmuş hala seni kendine rakip görüyor eşinle aranızın kötü olmasından zevk alıyorsa kusura bakma da o değeri haketmiyordur. Tut da kayınvalidenin arkasından kuyu kaz demiyorum ama onun zararlarından kendini korumak için şirin gözükmelisin çünkü o gardını almış bekliyor zaten hem belli mi olur belki sen iyi davrandıkça onun da kalbi yumuşar . zamanla gerçekten birbirinizi sevebilirsiniz. Psikoloğumun bana tavsiyesiydi bunlar ben faydasını görüyorum en azından eşimle karşı karşıya gelmiyorum artık. Başkaları yüzünden bizim aramız kötü olmuyor artık.
chocolate19
Canım girmeye çalıştım ama eşim yine olmaz dedi tartışmadık ama sitem etti biraz neyse hayırlısı hatırladığım kadarıyla yazayım menülerimi
cumartesi
sabah 11:00
1 yumurta haşlama
2 kk peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 çay kaşığı reçel
Öğle 14:30
1 bardak süt
Akşam 18:30 da
1 tavuk but derisiz
3 dilim patates
salata
1 dilim ekmek
Gece 21:30
1 dilim revani (Görümceme çaya gitmiştik)
su 3,5 litreyi geçtim
spor temizlik yaptım
Pazar menüsü
sabah 10 :00 gibi
1 tatlı kaşığı kaymak
3 zeytin
şekersiz çay 1 dilim ekmek
Düğün vardı
saat 16:30 gibi
1 sigara böreği
1 bardak fanta
3-4 bardak su
1 dilim düğün pastası 1 cm eninde 5 cm genişliğinde yarısını hemen hemen oğlum yedi
Akşam: 20:30 gibi
4-5 yemek kaşığı kadar barbunya pilaki
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Su :3 litreyi geçtim
Diyet yapacağım dedim ama yatılı misafirler var o yüzden listeye sadık kalamadım.
Cuma kilom :96,1
bu sabah 96
-100 grm
Kilom 82.5 +2.2kg
Ayrica bana cok sinirli
Kilomdan dolayi ama.cumaya sabitlicen vallahi soz yaa :'(
Canım, daha önce de söyledim, eşin izin vermiyorsa evde hiç bakma buraya..
Aranızda sorun olmasın böyle şeyler, boş yere gerginlik çıkmasın..
Gündüz yaza bildiğin kadar yaz yeter..
Menülerini de yerinde olsam telefona kaydederdim, ve günlük yazarsan iyi olur..
Akşam olmasın, ertesi gün yaz menünü..
Ah Nanam ahhh...
Ödem olsa gider cumaya kadar, yoksa zorr
Toparlanırsın ama :)
Anlamadigim bisey var hep protein tukettim otelde tabi arada kacamak oldu ama ictigim şeylerin etkisi daha cok opdu sanırım
Yoksa sudan hic cikmadim.birde otelde odama gidene kadar 5dk yuruyosun otel içinde etkinlik alaninda dolandiklarim sudaki hareketlerim haric dengelemis olmam gerekiyordu: (
Hadi diyordum 1kg fazla cikarim ama zortladim resmen
Toplucamm cumaya kadar yemiyorum
Yemiyorum derken oruc tutuyormuş gibiyim su iciyorum daha simdiden 2ltyi gecti.bu sicakta icmemek mumkun degil zaten :)
Yememekle kötü olursun canım..
Halsiz kalırsın..
Suyunu artır, kaçamak yapma..
Toparlanırsın bence..
Varsa tabi kabızlık sorunun onu da çözmeye çalış..
Ooo tamamDahlia_ im bakalım berirsem cumaya kadar katılırım regliyim şuan yarın biticek inşallah sıkıntı yapmaz ama iyiki zorda olsa o suları içtim kaç ay ara verdim ve 1.5 kilo aldım sadece
Yemiyorum derken oruc tutuyormuş gibiyim su iciyorum daha simdiden 2ltyi gecti.bu sicakta icmemek mumkun degil zaten :)
Kabizlikta hafif var aslnda halletmeye calisicam cumaya bomba donucem
Biliyorum kovserim hallederiz biz basarili bir takimizz evvelallahHadi inşaAllah canım, bu hafta toparlanalım, başka şans yok :)
O nota kendi kendiliğinden silinmiyor çünkü
Dahlia_ ceza tablolarina da başlıyorum buguna kovserim
Rakip eslesmesini bilmiyorum kovserim ben o nasil oluyoÇok iyi olur :)
Kızlar toparlansın da egzersiz yarışmalarına, rakip eşleşmelerine de tekrar başlayalım..
Rakip eslesmesini bilmiyorum kovserim ben o nasil oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?