Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bilmiyorum affedebilecek miyim.

Yakismaz bencede..sadece yakisip yakismama meseleside değil..neyse dini icerik yazmak yasak susayim ben

ozellikle bana mi denk geliyor dini icerik?

ickiye karsi degilim, ailemde herkes alkol kullanir, uzumunun cekirdegine dek bilirler ictikleri icecegin kokusundan da. ben esim icmedigi icin, o icmezken bana icmek yakismaz diye kullanmiyorum. ancak insanlara da inanc uzerinden yargida yahut atifta bulunmanin dogru olmadigini dusunuyorum.

soko arkadasimizin uzulmesine sebep esinin cikolata yemesi olsaydi, onu da yakistirmazdim. lutfen konuyu inanc rituellerinin algisina cekmeyelim.

İştahım kesildi bu olayın tek artısı bu oldu görümcem aradı abim annemi bizi nasıl seviyormus halbuki bize cok sert davranırdı ama bizim için ölüyormus dedi. Bende iyi ne güzel bu kadar cokseven evladı kardesi uzmeyip destek cıkın o zaman dedim

Çok almamışsınn..
Listeye girene kadar da buralarda ol kaybolma :)
Sizin durumlar nasıl ? Evlilik var mı ?
Çok güzel süpriz bi evlilik teklifi aldım hatta hayalimden bile daha iyiydi beklentiye sokmadım çünkü kendimi şimdide zavallım napsın iş koşturuyo evlenelim diye aynı anda birden çok iş yapma peşinde üzülüyorum bnde ama yaocak bişey yok malesef inşallah eylüle kadar bişeyler olur diye düşünüyorum ona kalsa bir ay diyor ama sanmam para durumu sıkıntı işte :/

Herkes istedigini düsünebilir zaten yazmadim farkindaysan. Kim ne isterse yesin icsin. Ama icki kumar bunlarin sadece evliler icin degil aile hayati icin zararli oldugunu bicok uzman söyluyor. Mesela sadece inanç degil yani..neyse uzatmaya gerek yok

Everemedik bi şu kizi gitti yaa Dahlia_ eylulde canim düğünü Insallah:)sözcüsü olarak diyim ben sana
Hadi inşallah ya en azından ailesi okeylemiş benim oda çok çetrefilli işler bizde yabancıya kız verılmez de baklım nasıl yapcaz valla bilmiyorum

Kızlar benim belimin durumu hiç iyi değil kv yüzünden 2 kova taşımıştım balkona o günden beri hayat durdu resmen napcam bilemiyorum bugün egilemedim bile yine mi kırıldı diye dusunuyorum kız kardeşimle konuştum bugün sağlıkçı o da senin sırf protein alman lazım diyor sanırım ben fazla sebzeciyim etle pek aram yok hamileyken de doğumdan sonra da bulanti sebebiyle düzenli vitamin vs.. kullanmadim sanırım sabah haşlanmış yumurtayi 2 ye cikarcam

Dahlia_ senin evlilik durumları nasıl peki

Herşey gönlünce olsun canım..
Allah yardımcınız olsun bu arada, biz de atlattık aile mevzularını, zordur bilirim..
Bizde her iki taraf razı değildi bir de :)
Olacağı varsa elbet olur, aileler bile birşey diyemez..

Bizim düğün 8 eylülde Allah izin verirse..

Çok geçmiş olsun canım..
Dikkat et.. Hatta doktora görün bir an önce..

Hadi inşallah ya en azından ailesi okeylemiş benim oda çok çetrefilli işler bizde yabancıya kız verılmez de baklım nasıl yapcaz valla bilmiyorum

Insallah tum zorluklari atlayip hayirlisiyla birbirinize kavusursunuz

Cok gecmis olsun canim.. Oncelikle bir doktora gorun bence sonra yersin yine protein, bel onemli bir bolge Allah korusun agrin sizin varsa beklemeye gelmez

Kızlar ben menü geçmeyi unuttum.

Sabah: -5 gibi- Dukan protein bar
Kahvaltı: 2 yumurta beyazı ve 2 yk yulaf kepeğine krep - kahve - yarım salatalık - 25 gr yağsız peynir - 60 gr tavuk jambon

Ara: 3 Dukan kurabiye

Öğle: 100 gr tavuk şinitzel (yolda bir tek bu vardı)

Ara: yârim yeşil elma - 200 gr yağsız yoğurt

Akşam: 250 gr ızgara tavuk - kola Zero - 25 gr yağsız peynir.

Spor: ekte

Insallah gönlünce olur hersey canim:)) nasibin varsa ailelerde kolayca ikna olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…