esim evlendiğimizden bu tarafa içer ama hiç böyle görmedim onu. 1 şişe viski içmiş
Yakismaz bencede..sadece yakisip yakismama meseleside değil..neyse dini icerik yazmak yasak susayim benvallahi kusura bakma da ... icsin.
evlatlari var, genc karisi var. yakismaz.
bilmiyorum affedebilecek miyim.Bence bu olayı sen artiya cevireceksin canım iyi ki öyle bir durum yaşatmış diyeceksin çünkü eminim sana artık kul köle olur pişmanlığını gosterdiyse artık kendi ailesinden soğur bu olay sayesinde annesinin kız kardeşinin seni aslında hiç sevmeeiklerini öğrendi artık sizi bir araya getirmez kendisi mesafeli olur sana daha da bağlanır sen hele de affedersen ezilir karşında sizi bence daha da yakinlastiracak en azından kv gorumcen iyi niyetli değil gormus oldu kendisi
Yakismaz bencede..sadece yakisip yakismama meseleside değil..neyse dini icerik yazmak yasak susayim ben
bilmiyorum affedebilecek miyim.
herkes cok sabırlı oldugumu söyler o ne soylerse ikna olamıyorum.sabir sokom. az sabirda cok keramet vardir.
herkes cok sabırlı oldugumu söyler o ne soylerse ikna olamıyorum.
Çok güzel süpriz bi evlilik teklifi aldım hatta hayalimden bile daha iyiydi beklentiye sokmadım çünkü kendimi şimdide zavallım napsın iş koşturuyo evlenelim diye aynı anda birden çok iş yapma peşinde üzülüyorum bnde ama yaocak bişey yok malesef inşallah eylüle kadar bişeyler olur diye düşünüyorum ona kalsa bir ay diyor ama sanmam para durumu sıkıntı işte :/
Çok almamışsınn..
Listeye girene kadar da buralarda ol kaybolma :)
Sizin durumlar nasıl ? Evlilik var mı ?
Herkes istedigini düsünebilirozellikle bana mi denk geliyor dini icerik?
ickiye karsi degilim, ailemde herkes alkol kullanir, uzumunun cekirdegine dek bilirler ictikleri icecegin kokusundan da. ben esim icmedigi icin, o icmezken bana icmek yakismaz diye kullanmiyorum. ancak insanlara da inanc uzerinden yargida yahut atifta bulunmanin dogru olmadigini dusunuyorum.
soko arkadasimizin uzulmesine sebep esinin cikolata yemesi olsaydi, onu da yakistirmazdim. lutfen konuyu inanc rituellerinin algisina cekmeyelim.
Hadi inşallah ya en azından ailesi okeylemiş benim oda çok çetrefilli işler bizde yabancıya kız verılmez de baklım nasıl yapcaz valla bilmiyorumEveremedik bi şu kizi gitti yaaDahlia_ eylulde canim düğünü Insallah:)sözcüsü olarak diyim ben sana
kuzum yuruyusten yeni geldim, anca gordum. kusura bakma. sis evet ama agrim yok.
Çok güzel süpriz bi evlilik teklifi aldım hatta hayalimden bile daha iyiydi beklentiye sokmadım çünkü kendimi şimdide zavallım napsın iş koşturuyo evlenelim diye aynı anda birden çok iş yapma peşinde üzülüyorum bnde ama yaocak bişey yok malesef inşallah eylüle kadar bişeyler olur diye düşünüyorum ona kalsa bir ay diyor ama sanmam para durumu sıkıntı işte :/
Dahlia_ senin evlilik durumları nasıl peki
Kızlar benim belimin durumu hiç iyi değil kv yüzünden 2 kova taşımıştım balkona o günden beri hayat durdu resmen napcam bilemiyorum bugün egilemedim bile yine mi kırıldı diye dusunuyorum kız kardeşimle konuştum bugün sağlıkçı o da senin sırf protein alman lazım diyor sanırım ben fazla sebzeciyim etle pek aram yok hamileyken de doğumdan sonra da bulanti sebebiyle düzenli vitamin vs.. kullanmadim sanırım sabah haşlanmış yumurtayi 2 ye cikarcam
Hadi inşallah ya en azından ailesi okeylemiş benim oda çok çetrefilli işler bizde yabancıya kız verılmez de baklım nasıl yapcaz valla bilmiyorum
Kızlar benim belimin durumu hiç iyi değil kv yüzünden 2 kova taşımıştım balkona o günden beri hayat durdu resmen napcam bilemiyorum bugün egilemedim bile yine mi kırıldı diye dusunuyorum kız kardeşimle konuştum bugün sağlıkçı o da senin sırf protein alman lazım diyor sanırım ben fazla sebzeciyim etle pek aram yok hamileyken de doğumdan sonra da bulanti sebebiyle düzenli vitamin vs.. kullanmadim sanırım sabah haşlanmış yumurtayi 2 ye cikarcam
Insallah gönlünce olur hersey canim:)) nasibin varsa ailelerde kolayca ikna olur:)Hadi inşallah ya en azından ailesi okeylemiş benim oda çok çetrefilli işler bizde yabancıya kız verılmez de baklım nasıl yapcaz valla bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?