Ne fena insanlar onlar ya.ayy ne guzel kina yakin diyecektin aslinda onlara.terbiyesiz sevimsizler.
Tamam canim bekliyoruz :)
Bu arada hayirli yolculuklar neresine geliyosun kiz izmirinn :)
Tisikkurler cinimm cumaya kadar eski kiloma dönmem lazim
Yi kiizz yiiYerim kiz su profil fotonu
Yok canım ya kızım buzdolabıni surekli acip kapatma tan buzdolabıni bozdu onlarda almaya gitti 1-2 saate gelecekler
Yi kiizz yii
Deme bende sevindim kiz sonunda rahata erdi diye
Nasıl ikna ettin babana nasıl açıldın
Dahlia_ im ozel mesajlara bi bakar misin canim:)
Tamam canim bekliyorum:)Şimdi bakacağım canım..
Sıcaktan pert durumdayım, daha onlara bakacak hali bulamadım kendimde :)
Hımmm bizde bu ayın sonunda 5 yıl oluyor off çok stresliyim valla benim erkek arkadaşım vanlı biz siirtliyiz anlıycağınız ben arapım o kürt babamda kürtleri adamdan saymayan ırkçı aşırı benimki de okadar rahatki ne yapabilir ki diyo ama yiyeceğim şaflar sözler napıcam bilmiyorum kaç yıl oldu ayrılma durumları olduğunda bile yine döndük ikimizde artık tefriciyeye falan başlıycam gerçekten karşı çıkacak çok insan var ne yapcam bilmiyorum babam heralde büyük laf etti ya tek sorun nereli olduğu hiçbişeyinde sorun yok işi gücü mesleği yerinde orucunu namazını kılar olgunda ama bizimkilerde çok garipler kusur bulmak isteseler bulurlar inşallah bende senin gibi nasıl olduğunu anlamadan atlatırım://
Ben hiç birşey söylemedim canım.. Nasıl halloldu ben bile bilmiyorum, çok şükür halimize..
Burası küçük yer, herkes de bir birini tanır, en ufak şeyler bile büyüyüp duyuluyor..
Daha aramızda doğru düzgün birşey yokken bile biz nişanlanmışız gibi dedi kodu çıkardılar..
Babam da bunu duyunca ben onlara kız vermem demişti.. Gerçi onun da babası istemiyordu da neyse..
Aradan 2 sene kadar geçti, gizli saklı da olsa ilişkimiz devam etti..
Nasıl ikna oldular bilmiyorum, bir gün babası gelip babamla konuşmuş.. Bizim bile haberimiz olmadan..
Babam da hiç sorun çıkarmadan gelip bana sordu rızam var mı diye..
Kısacası zamanla, sabırla herşey yoluna girdi..
Yoksa ikisi de katiyyen olmaz deyip duruyorlardı..
İşimizi Allah idare ediyor, bize sadece dua etmek düşüyor..
Ne fena insanlar onlar ya.ayy ne guzel kina yakin diyecektin aslinda onlara.terbiyesiz sevimsizler.
Tamam canim bekliyoruz :)
Bu arada hayirli yolculuklar neresine geliyosun kiz izmirinn :)
Tisikkurler cinimm cumaya kadar eski kiloma dönmem lazim
Selam kızlar..
Nasılsınız ??
selam kızlar sabahtan giremedim yoğunum bu aralar aysonu aybaşı diye birde tatil dönüşü olunca işler birikiyor bugün su hiç içemedim acayip ödem var napıcam bilmiyorum,gece hiç uyuyamadım sıcak bir taraftan mide ağrısı bir taraftan
Sagol canim :) Tire ye geliyoruz. Kofte ve sandvic yemeye beklerim
Selam tatlim sen nasilsin ?
Bu sabah tartildim dunkuyle ayniyim 88.2hala +500 deyim.
Hımmm bizde bu ayın sonunda 5 yıl oluyor off çok stresliyim valla benim erkek arkadaşım vanlı biz siirtliyiz anlıycağınız ben arapım o kürt babamda kürtleri adamdan saymayan ırkçı aşırı benimki de okadar rahatki ne yapabilir ki diyo ama yiyeceğim şaflar sözler napıcam bilmiyorum kaç yıl oldu ayrılma durumları olduğunda bile yine döndük ikimizde artık tefriciyeye falan başlıycam gerçekten karşı çıkacak çok insan var ne yapcam bilmiyorum babam heralde büyük laf etti ya tek sorun nereli olduğu hiçbişeyinde sorun yok işi gücü mesleği yerinde orucunu namazını kılar olgunda ama bizimkilerde çok garipler kusur bulmak isteseler bulurlar inşallah bende senin gibi nasıl olduğunu anlamadan atlatırım://
İnşallah ya inşallah olur hayırlısıyla valla artık abim bursada okuduğu için orda yaşıyo burda olsa hiç sürmezdi belki ilişki ama beş gün gelmesi bile beni strese sokmaya yetiyo babam insafa gelir inşallahŞu an olduğun durumu çok iyi anlıyorum..
Ben olmaz artık bu saatten sonra deyip duruyordum..
Zor durum ama sen dua et Allah izin versin..
O istedikten sonra kim ne derse boş, olmaz dediklerin bile beklemediğin anda olur..
İnşallah ya inşallah olur hayırlısıyla valla artık abim dıbursada okuduğu için orda yaşıyo burda olsa hiç sürmezdi belki ilişki ama beş gün gelmesi bile beni strese sokmaya yetiyo babam insafa gelir inşallah
Ya üç yıl önce tanıştırdım onları tamam ok dedi görüşmeyin konuşun zamanı gelincede bir şekilde ayarlarız bir sene geçti geldi dedi ayrıl o çocuktan seni verrlermi zannediyorsun falan çok tartıştık tabi bn ayrılamadım ayrılmak istesemde şimdide hiç sormuyor etmiyor sevgilimde normaldir baktı bi açığım yok işte okulun bitmesine çok var bu kadar zaman konuşmamızı istemediğinden öyle yaptı yada dolduruşa geldi bi olay olduysa eğer yakınında ondan çünkü abim tamam dedi kötü bişey olsa bir yıl sonra gelip öyle yapmazdı hiç bişey ortada yokkenİnşaAllah canım..
Bir de abin senden yana olsaydı işiniz daha kolay olurdu..
Aleykum selam canım..
Geçmiş olsun..
Suyunu ihmal etme, ödemin de var, atman gerek bir şekilde..
Sıcaktan fenalık geçirecek gibiyim canım
Akşamları hafif beslen biraz, kabızlık sorunun var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?