Günaydın herkese.
Kızlar ben yarın ve Cuma yokum bildiğiniz üzere. Kilomu aynı geçersiniz gelemezsem eğer.
cicikızsinemi de eklmeyin bu hafta listeye. Biraz daha bekleyelim.
Birde tertip düzen için evde kurallar var. Mesela kimse bişeyi yerinden aldıktan sonra sağda solda bırakmaz.
İremin oyuncakları salona pek gelmez. Gelsede örtü üstünde oynar. Örtüyle odasına gider ve odasında toplar.
:birsürü iş var. Ama para yok :bbo:
Sıkıntıdan yemeğe verdim kendimi.
para konusunu o kadar düşünme bence bizdede yok .. ailelerden hiç yardım gelmicek ikimiz ne yapabilrsek 30000 tl kredi cekelim diyoruz 15 i ile esyalar alınıyor düşün bide ben esyalarım bir coğunu aldım..kalan 15 ilede düğün yapılıcak hem izmitte hem kırıkkalede..
sizde bi şekilde halledersiniz... kız benden önce gelin olcan sırnaşık şey biz temmuz düşünüyoruz..
canım takıma dönüyo olman cok güzel.. keske hiç cıkmasaydın...o daha güzel olurdu..
son 3 ay korucak duruma gelirsin inş..bide herkes düğün telası zayıflanıyor diyor..gelinliği subattan hazırlaman kötü olur bence zayıfladın darattırdın hadi kilo alırsan nolucak....
ondan zamanını bekle derim ben sana..200-300 arası bi fiyat farkı olur..kuzenim 900 e almıstı cokda güzeldi tabi bu 2009 yaz fiyatı hadi sende 1500 e al en üst fiyatla tabi bu.
hala bilmiyorlar malesef ve ben cok korkuyorum söylemeye nasıl dicem ne dicem aklım cok karısık...
öyle bi korku telas hali varki sorma...
senin stresinden daha büyük benim stresim..
reyhancım ..mobilya bulasık mak. plazma tül perde halılar vs 15 bin tutuyo..hesapladık defalarca..
düğün olayında iki şehir uzak olduğundan otobüs falan tutulucak ordan oraya insan getir götür faslı..
düğün salonu iki yerde 3 binden olsa 6 bin yemek de verilicek anlıcan sağa sola derken harcanır ...
biz zaten düğünden gelenlerle arabayı değiştirmeyi planlıyoruz.. biliyorum zor olucak ama baska alternatif yok tatlım işte..
anneme gelincede o konuyu baskasına bırakamam kendim halletmem lazım öyle hiç olmaz..daha cok kızar belki..
bu arada menülerin süper gidio kesin ekside cıkıcaksın ..
Günaydın hanımlar ben geldim...
Sabah dayanamadım tartıldım yine 63 çıktım.
Ya ben anlamıyorum o kadar dikkat ediyorum ama yinede gr oynamıyor
ben seni gectimmm kaydirigubbakcemile2
yeme seklini değiştir nilaycım sürekli aynı tür beslendiğin için vücudun bu sekle alısmıs olabilir protein alımını arttır..
Tabitledim kaldım öyle canım ya.
Durma dönemine geldim demek ki.:1ninca:
kızlar canlı para yarışmasına kayıt yaptım bakalım arıcaklarmı. :roflol: :roflol: :roflol:
inşallah ararlar sorular çok zor değil fakat çelişkili cevaplar var.ama çok saçma sonu ya.dün akşam son soruya 200bin tl kaldı..son soruda tek seçeneğe koyabiliyormussun parayı..hopp hepsi düştü aşağıya 0 la ayrıldılar akannehir
ben bu aralar çok gelemiyorum takıma işlerm yoğun olmadığı zamanlarda da ders çalışıyorum.bürodada cep kitabım var.son 1 ay kaldı stres yapmaya başladım akannehir
:lepi:KIZLAR MERHABALAR
Dünkü menüm
sabah
3 dl t.b.ekmek 5-6 zeytin domates biber ş.siz çay
öğlen
1/2 tabak taze fasulye salata ypurt ve 3-4 fındık
4 saat sonra 1 br süt
akşam
3 adet kanat ızgara .3 yçk.t.fasulye salata yoğurt
yatmadan önce 1 mandalin yarım armut
aralarda 1,5 lt su ve yeşilçay
Kızlarrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?