Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar olumunekankayizsmile

26/10/2010 yediklerim

sabah k.ekmeğiyle tost
ara 1 tane kepekli gevrek
öğlen bamya yemeği (pilav vardı almadım)
ara 1 elma
akşam kabak yemeği yoğurt
ara yok

çocugum olunca bende öyle olacagım sanırım..dağınıklıga dayanamıyorum..eşimde düzenli çocuk olunca onuda öyle alıştırırım sanırım kaydirigubbakcemile3

:birsürü iş var. Ama para yok :bbo:
Sıkıntıdan yemeğe verdim kendimi.

hepsi olur gider sıkma canını olumunekankayizsmile

canım 30 bin çok fazla sonra öderken zorlanırsınız..bence önce bir mobilyalarını begen düğün salonları sorun ona göre çekin..elinizde fazladan para kalırsa harcaır gider..daha düğünde takılan altınlar paralar var bir kısmınıda onları düşün..iyi hesaplamadan aman 30 bin çekmeyinn :teselli:

konyada temmuzda gelinliğimi 850 ye kiralamıştım..en fazla 1000-1200 arasıda kiralar..oralarda neden çokki bu kadar :uhm:

hala bilmiyorlar malesef ve ben cok korkuyorum söylemeye nasıl dicem ne dicem aklım cok karısık...
öyle bi korku telas hali varki sorma...
senin stresinden daha büyük benim stresim..

canım benim annemde seninki gibidir..serttir biraz bende çok çekinmiştim.ablam söyleyip ikna etmişti..seninde böle annnede hatırı olan teyzen falan yokmu o söyleyip önden az alıştırsa zemuszemus

reyhancım ..mobilya bulasık mak. plazma tül perde halılar vs 15 bin tutuyo..hesapladık defalarca..
düğün olayında iki şehir uzak olduğundan otobüs falan tutulucak ordan oraya insan getir götür faslı..
düğün salonu iki yerde 3 binden olsa 6 bin yemek de verilicek anlıcan sağa sola derken harcanır ...
biz zaten düğünden gelenlerle arabayı değiştirmeyi planlıyoruz.. biliyorum zor olucak ama baska alternatif yok tatlım işte..

anneme gelincede o konuyu baskasına bırakamam kendim halletmem lazım öyle hiç olmaz..daha cok kızar belki..

bu arada menülerin süper gidio kesin ekside cıkıcaksın ..

Son düzenleme:

off offf böle hesaplayınca gerçekten bulur sanırım :gitme:

Günaydın hanımlar ben geldim...

Sabah dayanamadım tartıldım yine 63 çıktım.
Ya ben anlamıyorum o kadar dikkat ediyorum ama yinede gr oynamıyor

Günaydın hanımlar ben geldim...

Sabah dayanamadım tartıldım yine 63 çıktım.
Ya ben anlamıyorum o kadar dikkat ediyorum ama yinede gr oynamıyor

ben seni gectimmm kaydirigubbakcemile2
yeme seklini değiştir nilaycım sürekli aynı tür beslendiğin için vücudun bu sekle alısmıs olabilir protein alımını arttır..

kızlar canlı para yarışmasına kayıt yaptım bakalım arıcaklarmı. :roflol: :roflol: :roflol:

inşallah ararlar sorular çok zor değil fakat çelişkili cevaplar var.ama çok saçma sonu ya.dün akşam son soruya 200bin tl kaldı..son soruda tek seçeneğe koyabiliyormussun parayı..hopp hepsi düştü aşağıya 0 la ayrıldılar akannehir
ben bu aralar çok gelemiyorum takıma işlerm yoğun olmadığı zamanlarda da ders çalışıyorum.bürodada cep kitabım var.son 1 ay kaldı stres yapmaya başladım akannehir

benimde ders calısmam lazıma am hiç isteğim yok calısmak gibi...
yarışmayı hiç izlemedim bilmiyorum canım yaa öylesine basvuru yaptım bide resim yüklemişim :roflol:
ararlar belki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

KIZLAR MERHABALAR
Dünkü menüm
sabah
3 dl t.b.ekmek 5-6 zeytin domates biber ş.siz çay
öğlen
1/2 tabak taze fasulye salata ypurt ve 3-4 fındık
4 saat sonra 1 br süt
akşam
3 adet kanat ızgara .3 yçk.t.fasulye salata yoğurt
yatmadan önce 1 mandalin yarım armut
aralarda 1,5 lt su ve yeşilçay

:lepi:
Kızlarrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz :)

yemekteydim canım yeni geldimm...
ama bu ara yine paylasım durumumuz azaldı..

selamlar kızlarr

2 gündür pek iyi deilim ben. sürekli bi yorgunluk, bitkinlik, sürekli uyuyorum. hatta bilinçsizce hareket ediyorum falan. sanırım psikolojik bunlar geçer inş diyorum. o yüzden takıma da menümü yazıp gidiyorum genelde.. bugün vitamin ilacı alcaktım yerine meyve aldım. bakalım yarın da böle olursam dr a gitcem..

bugünkü menü:
sabah geç kaldım, 1 açma, çay
ara da bikaç bisküvi
öğlen 2 köfte ve dom soğan sarımsakla yaptığım sos (ne bilim iyi gelir bitkinliğime belki dedim)
ara 2 mandalina
akşam çorba ve kalan 2 köfteyi yemeyi düşünüyorum..

sanırım soradan 1 nar yicem.. yada 1 armut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…