Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya ben korkmuyorum aslında protein olayından . çünkü benim favori yiciklerim onlar:) yeterki işle yarasın. en kısa zamanda başlıcam. muhtemelen cuma günü. hafta sonu evdeyim nasılsa

ya ben korkmuyorum aslında protein olayından . çünkü benim favori yiciklerim onlar:) yeterki işle yarasın. en kısa zamanda başlıcam. muhtemelen cuma günü. hafta sonu evdeyim nasılsa

hemsom ben dün basladım buna ve ilk gün 700 gr gitti protein yemeyi sevmeyen biriyim hayatım karbonhidrat üzerine kurulu benim o yüzden cok zorluyor beni..güzel kilo verdiriyor verdirmesine baslıcaksan hafta sonu basla bencede..bide spor yapmak gerekiyo kesinlikle yapabilicekmisin..

Selam millet , azıcık işim var mönümü paylaşıp çıkıcam :))
sabah : klasik kahvaltı
ara : yokkkkk
öğlen : pırasa yemeği zeytinyağlı- yoğurt - az makarna
ikindi : kahve - yeşil çay
akşam : mercimek köftesi ( 4 - 5 tane yerim ) ve bol salata

Son düzenleme:
sporunda bi şekilde hal çaresine bakçam.ama ayak bileğimi zorlamıcak bişey bulmam lazım. eşimle havuza gidelim diyoruz

işin kötü tarafı benim 6 ayıııım yooooooooooook.

tamam sende 3 ayda 10 kilo verirsin.. ne kadar verebilirsen ipeksir mi ne dukan dieyeti bölümünü acan kız 70 günde 12 kilo vermiş..herkesin verme durumu bir değil anlıcan...
basla bi bakalım nasıl olucak..sende 90 günde ne kadar verebilirsen ...

e artık mecburen yapcak başkada bişi yok. cumaya niyeti bozdum başlıcam dukana.hem kendimi kötü hissetsem bile haftasonu evdeyim nasılsa...

Ben geldim...

Dün akşam 4 mile yaptım.
Kalça hareketi çalıştım.
Su 2 litre oldu.
Ve akşam sadece çorba içtim.

Buğünki menüm

Sabah Kahvaltı yok malesef dışardaydım
11:00 Bir armut
11:30 Bir bardak yeşilçay
13:00 yarım şiş levrek salata
15:30 Bir bardak yeşilçay
16:30 iki küçük mandalina olacak

Şu ana kadar 1,5 litre su (2 ve ya 2,5 olacak)

Akşam menüden henüz haberim yok.
Akşama 4 mile'e devam.

Telaşlar başladı. Anam bizim takımda evleneckeler takımı oldu maşallah.
Hepiniz sağlıkla huzurla yaşayın sevdiklerinizle.

sabah kahvaltın neden yok bakalım bi meyve bari yeseydin..

Canım sabah işden bir iki saat izinliydim.
Uyuya kalmışım.Sevdiğim aramasa uyandırmak için hala uyucam.
Nasıl kalktım hazırlandım evden çıktım bilmiyorum.
Dışarıdan da simit poğça tarzı bir şey almak istemedim.
İşe geldim saat 10:30 du işleri toparladım vs derken saat 11 oldu.

anladım canım...
nilaycım kilonda bi eksilme varmı...

çıkan arkadaşlara iyi akşamlarr.. ben yine uyudum yaa, bikaç gündür gündüz uyumayıp akşam 9gibi uyuyodum yapamadım, yine uyudum! şimdi gece oturcam 1-2e kadar

şu mile olayından benim de 1 mile var indirdiğim arada yapsam tam süper olacak:)

günaydın bayanlar

dukan diyetine ugün başlamaya karar verdim ve başladım .tam benlik bi diyet ilk 1 hafta atak evresi bakalım nasıl geçicek merak ediyorum.

sabah yulaf ezmeli 2 yumurta bi bardak tarçınlı süt

ara yoğurt

öğle köfte ayran

ara yoğurt

akşam ızgara tavuk inşallah

öptüm bayanlar görüşürmüyüz öğleden sonra bilmiyorum. başka bi okulda toplantım var oraya gidiceeem

günaydın herkese opuyorumnanaktan

sabah 1 haslanmıs yumurta 2 dilim peynir süt

öğlen tavuk yoğurt

aksam tavuk yoğurt

atak evresinin bu gün 3. günüdün aksam sadece 25 dk spor yapabildim bu proteinler benim mideme ağır gelio alıık değilim et yemeye zaten severekde yemiyorum...

pazartesi sabahı 63.3 dü kilom bu sabah 62.2 yarına inş 61 i görebilirim..cumada bu ay ki hedefim olan 61.7 olmak istiyorum...

Günaydın herkese.

Kızlar ben yarın ve Cuma yokum bildiğiniz üzere. Kilomu aynı geçersiniz gelemezsem eğer.

cicikızsinemi de eklmeyin bu hafta listeye. Biraz daha bekleyelim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…