Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya hani tansiyon düşer de böle bi bilinçsiz gezer gibi olursunuz ya öleyim:S sersemlik var sürekli. öğlen uyuyom okuldan sonra. akşam erkenden uyuyom yine. napcam bilmiom

ayriyetten güneş ışığına karşı duramıorum sürekli loş ışıkta oturuyorum:S

kızlar bana ne olduğu hakkında fikri olan var mı:S

zevcan canım merhaba.lethem canım bir kan tahlili yaptırsan sanki demir ve vitamin eksikliği belirtileri var gibi

ayriyetten güneş ışığına karşı duramıorum sürekli loş ışıkta oturuyorum:S

kızlar bana ne olduğu hakkında fikri olan var mı:S

lethemcim..
sarımsak yemişsin tansiyonun düşükse dahada düşmüşdür ve bu seni daha kötü yapar..
bacaklarını hava dik öyle 15-20 dk kadar dur bakalım kendini belki daha ii hissedersin eğer tansiyondansa ii gelir böyle yatmak..
bende ısıkda oturamıyorum tansiyonum düşük olduğundan odaklanma sorunu falan yasıyorum hepsi tansiyondan...sabahları bile dinlenmiş uyanamıyorum...
biraz tuzlu yee ve düzenli tabi..tülayın dediği gibi kansızlığında olabilir ayağa kalktığında baş dönmen falan oluyorsa muhtemelen kansızlığın vardır regli kanamaların uzun sürüyormu..
sen bacaklarını hava dik tuzlu yee bu sekilde kendine gelmeye calıs ii hissetmzsen kendini yarın dr git tahlil iste hatta serum iste vitamın takviyesi yapsınlar kendine gel güzelim..

kızlar yarın ve cuma özgede bende yokuz..bildirimi hasterim34 yapıcak..
ben cuma sabahı gelip kilomu yazarım..
bildirim yapamıcak varmı aranızda..

aklıma da geldi aslında sarımsak yüksek tansiyon içindi diye ama vitamin falan yedim öle 1 diş.. o zaman tansiyondan benim de çünkü düşüyodu bi ara sürekli. regl im zaten cnm ve uzun sürüyo gibi, en iisi dr a bi gideyim yarın, vitamin flan mı verir napar bakalım. serum olayı ii gelio ama işte bayılıom ben yanıma bi arkadaş bulursam giderim..
saol cnmm opuyorumnanaktan , şimdi ayakları dikmeye gidiomm

canım regl den dolayıda düşebilir..sen gözlerini kapa taktır serumunu..
bu ara yemene içmenede dikkat et az yiyeyim diyip ac kalma..

selam hanımlar anca gelebildim. ya bu dukanın ilk meyvelerin,i inşallah yarın sabah toplayacağım. fena bi diyet diil gibi. bide benim protein düşkünlüğüm için acayip ideal bi diyet. hiç acıkmadım bugün. iii gidiyo sankiiim. iikide cumartesiyi beklememişim . hiç sarsmadı beni

Zevcancım saol cnm ayak dikme artı ayran daha iyiyim şimdik..

bu dukan neydi yaa geç kaldım anlamaya sanırım da, bi bakayım netten..

lethem böyle bir sorunun tıpta bile adı adet uykusu diye 3-4 ay kadar önce bende senin gibiydim bir kaç güne geçer az sabret bide tansiyonunu ölçtür benim 6ya 8 falan oluyor büyüğü çook düşüyor bazen özelliklede adetliyken ilk olurken yükseliyor baya sonrada baya düşüyo çarpıntım oluyor demir eksikliğinden nefes almakta zorlanıyorum o uykuda regl uykusuymuş olurmuş yani

asağıda lethemle peri duruyor ama yazan yok

canım siteye geldim yazdıklarınızı okudum cevap yazmaya tıkladım ama gönderemedim kapatmak zorunda kaldım yine..nickim asılı kalmıstır..

lethemciğim geçmiş olsun ama dikkat et kendine olumunekankayizsmile
ben yarında burdayım..cuma yokum.yarın bildiririm kilomu yerimseniben

hımm hiç regl den dolayı olabileceğini düşünmemiştim cnm yaa 10 yıldır regl oluyom böle hatırlamıom. umarım ondandır ve geçer bi daha da olmaz, çünkü ders anlatmamı bile etkiliyor.. saol cnm ilgine

teşk pericim..

bende 10 senedir oluyorum ve benimde ilk defa olmuştu doktora sordum ondandır demişti ve cidden geçmiştide

slm kızlar izmitteyim..
aksam yemeğimi tabi 2 bardak süt 2 acuk leblebi olarak yaptım eve gelincede 2 kasık taze fasulye 1 ceviz ve 1 dilim peynir yedim..

cuma bildirim yapamicaklar persembeden bildirsin kilolarını...
Hasretim34 hazırlıcak listeyi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…