selamlar kızlarr
2 gündür pek iyi deilim ben. sürekli bi yorgunluk, bitkinlik, sürekli uyuyorum. hatta bilinçsizce hareket ediyorum falan. sanırım psikolojik bunlar geçer inş diyorum. o yüzden takıma da menümü yazıp gidiyorum genelde.. bugün vitamin ilacı alcaktım yerine meyve aldım. bakalım yarın da böle olursam dr a gitcem..
bugünkü menü:
sabah geç kaldım, 1 açma, çay
ara da bikaç bisküvi
öğlen 2 köfte ve dom soğan sarımsakla yaptığım sos (ne bilim iyi gelir bitkinliğime belki dedim)
ara 2 mandalina
akşam çorba ve kalan 2 köfteyi yemeyi düşünüyorum..
sanırım soradan 1 nar yicem.. yada 1 armut..
ayriyetten güneş ışığına karşı duramıorum sürekli loş ışıkta oturuyorum:S
kızlar bana ne olduğu hakkında fikri olan var mı:S
lethemcim..
sarımsak yemişsin tansiyonun düşükse dahada düşmüşdür ve bu seni daha kötü yapar..
bacaklarını hava dik öyle 15-20 dk kadar dur bakalım kendini belki daha ii hissedersin eğer tansiyondansa ii gelir böyle yatmak..
bende ısıkda oturamıyorum tansiyonum düşük olduğundan odaklanma sorunu falan yasıyorum hepsi tansiyondan...sabahları bile dinlenmiş uyanamıyorum...
biraz tuzlu yee ve düzenli tabi..tülayın dediği gibi kansızlığında olabilir ayağa kalktığında baş dönmen falan oluyorsa muhtemelen kansızlığın vardır regli kanamaların uzun sürüyormu..
sen bacaklarını hava dik tuzlu yee bu sekilde kendine gelmeye calıs ii hissetmzsen kendini yarın dr git tahlil iste hatta serum iste vitamın takviyesi yapsınlar kendine gel güzelim..
aklıma da geldi aslında sarımsak yüksek tansiyon içindi diye ama vitamin falan yedim öle 1 diş.. o zaman tansiyondan benim de çünkü düşüyodu bi ara sürekli. regl im zaten cnm ve uzun sürüyo gibi, en iisi dr a bi gideyim yarın, vitamin flan mı verir napar bakalım. serum olayı ii gelio ama işte bayılıom benyanıma bi arkadaş bulursam giderim..
saol cnmm opuyorumnanaktan , şimdi ayakları dikmeye gidiomm
kızlar cicikızsinem 3 gündür siteye girmiş ama takıma gelmiyo ...
asağıda lethemle peri duruyor ama yazan yok
lethem böyle bir sorunun tıpta bile adı adet uykusu diye 3-4 ay kadar önce bende senin gibiydim bir kaç güne geçer az sabret bide tansiyonunu ölçtür benim 6ya 8 falan oluyor büyüğü çook düşüyor bazen özelliklede adetliyken ilk olurken yükseliyor baya sonrada baya düşüyo çarpıntım oluyor demir eksikliğinden nefes almakta zorlanıyorum o uykuda regl uykusuymuş olurmuş yani
canım siteye geldim yazdıklarınızı okudum cevap yazmaya tıkladım ama gönderemedim kapatmak zorunda kaldım yine..nickim asılı kalmıstır..
lethemciğim geçmiş olsun ama dikkat et kendine olumunekankayizsmile
ben yarında burdayım..cuma yokum.yarın bildiririm kilomu yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?