Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam millet umarım keyifler yerindedir :)) Özge evin en çok tertip düzen açısından hoşuma gitti bizim ev curcuna :))
bugün mönümü yemek yedikten sonra yazıcak şimdilik kaçıyorum ....

Canımcım saolasın. O resimler temizlik yapıldıktan sonra çekildi belirtiyim :)
Birde tertip düzen için evde kurallar var. Mesela kimse bişeyi yerinden aldıktan sonra sağda solda bırakmaz.
İremin oyuncakları salona pek gelmez. Gelsede örtü üstünde oynar. Örtüyle odasına gider ve odasında toplar.

Özge , senin profilini gezerken iremin sitesini gördüm çok çok güzel olmuş :)) İrem maşallah çok tatlı bir bebekmiş ,biraz tosunumsu seni çok yormuş anlaşılan maşallah maşallah her yazını satır satır okumadım ama , yazdıklarını ancak bir anne anlayabilir böyle bir aşkı , Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...Kızına da uzun ömür güzel bir baht versin ...

ÖZGEE evin çok güzelmiş bende evliliği düşünmem ama böle düzenli bi ev görünce de özenio insan kaydirigubbakcemile3 ben de o kumanda çantasına bayıldım süper fikir walla ben sağa sola atıp soradan 2 saat arayanlardanım :))

kızlar bugünkü menü (26.10.10)
sabah ekmek, peynir, zeytin
ara çubuk kraker
öğle ton balıklı salata
akşam barbunya yemeği, yoğurt

acıkırsam da armutt

özgem o takı iğneliğini nasıl yaptın cok güzel olmus...bardak içinde sanırım ama pek anlayamadım..bide o süsleri falan nerden alıcaz tarif edermisin..ayrıca ben iremin sitesini göremedim....

yee sen yeee..aferin devam et...
takıma 5 kilo almıs olarak dön...

:a015: :gitme:
içimde bir canavar var gibi.
Çok stresliyim şu aralar
yemeğe sardım.
Düğün günümüz belli oldu.
Salonu tuttuk sayılır.
Sözleşme söz ile yaptık.
Salonun kağıtları gelince imzalarıda atıcaz.
11.06.2011
birsürü iş var. Ama para yok :bbo:
Sıkıntıdan yemeğe verdim kendimi.

ama olmaz ki bu yaptıkların cok yanlıs stresliyim die yemen hiç normal değil böyle yemeğe devam edersen bide şişman gelin olucaksın dahada cok moralin bozulucak..
düğün salonunuda tutmussunuz ne güzel sevinmen lazım evleniyorsunuz..para konusunu o kadar düşünme bence bizdede yok .. ailelerden hiç yardım gelmicek ikimiz ne yapabilrsek 30000 tl kredi cekelim diyoruz 15 i ile esyalar alınıyor düşün bide ben esyalarım bir coğunu aldım..kalan 15 ilede düğün yapılıcak hem izmitte hem kırıkkalede..
sizde bi şekilde halledersiniz... kız benden önce gelin olcan sırnaşık şey biz temmuz düşünüyoruz..

kızlar bizim yeni bi üyemiz vardı cicikızsinem die noldu o haberiniz varmı cumadan beri gelmiyo...siteye giriyormu acaba..

Ya biliyorum yanlış olduğunu zevcanda engel olamıyorum.
Zaten bu haftadan sonra dönücem takıma. Ayda 2-3 kilo veririrm.
Son 3 ayda korurum.Sporla birlikte takviye vücudumda şekle girer.
Ama istediğim kiloya Şubat gibi inmem lazım gelinliğe ozaman başlıcam.
Yaza bırakırsam iki katı fiyat olur.

Sizin iki düğün daha da masraflı olucak. :bbo:
Aramızda 1 ay olucak yani =)

canım takıma dönüyo olman cok güzel.. keske hiç cıkmasaydın...o daha güzel olurdu..
son 3 ay korucak duruma gelirsin inş..bide herkes düğün telası zayıflanıyor diyor..gelinliği subattan hazırlaman kötü olur bence zayıfladın darattırdın hadi kilo alırsan nolucak....
ondan zamanını bekle derim ben sana..200-300 arası bi fiyat farkı olur..kuzenim 900 e almıstı cokda güzeldi tabi bu 2009 yaz fiyatı hadi sende 1500 e al en üst fiyatla tabi bu.

bizim evet baya zorlıcak düğün..izmitte nikah istiyorum sadece düğün olayına girmek istemiyorum orda kırıkkalede olucak zaten düğün izmitte kına gecesi nikah yeter ama yinede cok tutuyo kız benim düşünmem lazım sen düşünüyorsun..ne ar bunda bu kadar dert edicek bizim gibi kredi cekersiniz yavas yavas ödersiniz...

Son düzenleme:

Gelinlik mevzusunda haklısın galiba canım. önceden yaptırmak riskli ama
bütçeyi düşünüyo insan işte.

Ya canım biz size göre daha avantajlıyız galiba.
okadar kredi çekmemize gerek kalmıcak.
Sende iyi düşünmüşün izmitte kına gecesi kırıkkalede düğün daha iyi olur.
Dediğin gibi adım atsan para düğün dernekte.
Allah yardım eder inşallah.
Sen sizinkilere açtın mı mevzuyu. En son bilmiyolardı ciddi olduğunuzu filan.
Yanlış hatırlamıyosam.

bayanlar merhaba

menüm sabah yulaf ezmesi süt ceviz

ara bi kase yoğurt

öğlen ızgara tavuk ve mantar

ara 2 mandalina

akşam pırasa herhalde

ya hemşom sen memnunmusun dukan diyetinden ben kitabını aldım okuyorum. diyetisyen olayı çok masraflı oluyoooo

hala bilmiyorlar malesef ve ben cok korkuyorum söylemeye nasıl dicem ne dicem aklım cok karısık...
öyle bi korku telas hali varki sorma...
senin stresinden daha büyük benim stresim..

canım ben dukana yeni basladım kitap falan da almadım yasocumun anlattılarına göre yapıyorum..aslında ben monti yapıyordum yine ona dönücem dukanda sadece protein alıyorsun atak evresinde yaa midemi cok kötü yapıyo ve tek protein kabızlık sorununada sebep oluyo..yarınıda atlatsaydım 3 gün yapıp bırakıcam cok zor bi diyet bu..monti daha kolay ve daha sağlıklı bunda meyve falan yok..keske montinin kitabını alsaydın onunlada güzel kilo veriliyor..

Bi anda söyleyiver gitsin. zaten devamı da gelir korkma stres yapma bence.

valla demesi kolay benim anne sende olsa sende cok korkardın tanıstırmaya kalktım cocuk evin önüne kadar geldide yüzüne bakmadı.. uzaktan bi ağız ucuyla ters ters hoşgeldiniz dedi o kadar.şimdi nasıl söylicem hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…