Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kullanıcı Adı : __Dalida__
İsim (İsteğe Bağlı ): Dalida
Mesleginiz: Avukat
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: YOK
Yaşadığınız şehir: Kapadokya bölgesi
Boyunuz : 1,60
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Tüp bebek/ Tedavi ilaçları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlığım ve tedavim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? : Evet katıldım haftasonu girip bildirim yapamadığım için deneme süresinde diskalifiye edildim. Ama buraya kabul ederseniz çok daha dikkatli olacağım.

10 gündür spor salonuna gidiyorum bel kalınlığım 104 cm den 96 cm e indi. Cuma günü tartılcam.

Hosgeldin canim daha once listeye girmedin netiz bu konuda:)
Bende kaptan yardimcisi color oluyorum :)
Memnun oldum:)
Umarimm guzel.bi surec geciririz beraber. Hergub duzenli menu bildirimi yapman gerekiyor ilk sayfadaki kurallar onemli daha once esnektik.bu konuda ama suistimal oluyor o sebepten kati olmaya karar verdik :)
Hosgeldin tekrar: )))

dünkü menümü düzelttim kızlar.

Günaydınnnnnnnn Colorayzn kızdıram mı kız seniiii kilomu söyliyeyim miiiiiii
Gardimi indiriyorum ilzan
Vucudumu anlamıyorum bu sabah tam.83 kg ciktim yemiyorum da neden boyle anlamadim cok üzülüyorum
Haftaya yarisalim bence ikimiz :)
Kabizligimda var ve sanirim.bu.program da sisirdi kaslari bana kalirsa cunku.bi.gunde 2 kg alirmi insan hemde az yiyerek cildirmak uzereyim

Ödemdir kuzum o bence biz hiç değişmeyelim çok gazlı insanız hahah

Günaydın kızlar...
Nasılsınız ?
Kusura bakmayım uğrayamadım dün hiç..
Gece gelmek istedim ama siteye zar zor giriş yaptım, mümkün değildi okuyup, yazmak

Haftasonu 2 gün kalabalık misafirimiz var, temizlik, hazırlık derken bu hafta pek uğrayamayacağım gibi..
Ama fırsat buldukca burda olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…