- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
Hosgeldin canim daha once listeye girmedin netiz bu konuda:)Kullanıcı Adı : __Dalida__
İsim (İsteğe Bağlı ): Dalida
Mesleginiz: Avukat
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: YOK
Yaşadığınız şehir: Kapadokya bölgesi
Boyunuz : 1,60
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Tüp bebek/ Tedavi ilaçları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlığım ve tedavim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? : Evet katıldım haftasonu girip bildirim yapamadığım için deneme süresinde diskalifiye edildim. Ama buraya kabul ederseniz çok daha dikkatli olacağım.
10 gündür spor salonuna gidiyorum bel kalınlığım 104 cm den 96 cm e indi. Cuma günü tartılcam.
benim 37 kilo fazlam var daha nereme yiyeceğimCanım çok erken daha ben şu saatten sonra daha coookk yerim
dünkü menümü düzelttim kızlar.kızlar bugünkü menüm sabah
1 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara 1 kase yoğurt
öğlen 2 dilim ekmek
2 ymk kaşığı lor peyniri
1 tutam maydanoz
1 bardak çay
ara yok
akşam 4 adet toplam 100 gr tavuk köfte
ayran 2 bardak
1 dilim ekmek
salata
spor leslie 1 mil
su 2,5 litre 3 e tamamlanır evde
Hergün 6 7km koşu bandında yürüyüş ve koşu şeklinde yapıyordum hiç zorlanmazdım
Gardimi indiriyorum ilzan
Günaydın canimGünaydııııınnnn
Ödemdir kuzum o bence biz hiç değişmeyelim çok gazlı insanız hahahGardimi indiriyorum ilzan
Vucudumu anlamıyorum bu sabah tam.83 kg ciktim yemiyorum da neden boyle anlamadim cok üzülüyorum
Haftaya yarisalim bence ikimiz :)
Kabizligimda var ve sanirim.bu.program da sisirdi kaslari bana kalirsa cunku.bi.gunde 2 kg alirmi insan hemde az yiyerek cildirmak uzereyim
Günaydın canım nasılsınGünaydııııınnnn
Gazli derkenÖdemdir kuzum o bence biz hiç değişmeyelim çok gazlı insanız hahah
Yaa ne hirs neh irs aksine kendimi vercem diye sıktım mi aliyorum ben sanirim yaa ama bugunku durumum cok uzdu beni aglasam yeriMotivasyon anlamında hırslıyız
Sen düştün mü bugundeBende kilo verdikçe hergün tartışasın geliyor bu yapmamam lazım
EveeeeettttSen düştün mü bugunde
Üzülme benimde öyle oluyor bi bakıyorsun 90 bi bakmışım 91.4 oluyor arada ama şu aaannn uuuuuYaa ne hirs neh irs aksine kendimi vercem diye sıktım mi aliyorum ben sanirim yaa ama bugunku durumum cok uzdu beni aglasam yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?