- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Tünaydın hanımlar ben arkadaşıma kahvaltıya geldim ama diyeyimi bozmadim
Bende aynı durumdayım ya geçen haftadan beri dikkat ediyorum spor yapıyorum ama hala başladığım kilodayim benimde adetim gecikti resmen ödem tuttum. İnş cumaya kadar olurum ilk haftamda şöyle güzel bir eksi ile karşınıza çıkmak istiyorumKızlar çok canım sıkkın ya regli olamadım ve tartıda + çıkıyorum insAllah cumaya kadar veririm ya
Tunaydin fitofitv:)Tünaydın hanımlar ben arkadaşıma kahvaltıya geldim ama diyeyimi bozmadim
Aynen erkekler bence düz mantık işliyor duygu eksik denize dalmisiz geçen bakıyoruz ikimiz aynı anda konuşacaktık ben duygusal paylaşımda bulunacaktim Allahtan önce sen söyle dedim bana izgara balık mı yesek dediSimarticaz diye korkuyorlardir
Aynen erkekler bence düz mantık işliyor duygu eksik denize dalmisiz geçen bakıyoruz ikimiz aynı anda konuşacaktık ben duygusal paylaşımda bulunacaktim Allahtan önce sen söyle dedim bana izgara balık mı yesek dedi
Aynen erkekler bence düz mantık işliyor duygu eksik denize dalmisiz geçen bakıyoruz ikimiz aynı anda konuşacaktık ben duygusal paylaşımda bulunacaktim Allahtan önce sen söyle dedim bana izgara balık mı yesek dedi
Valla bmde sesli güldümmmm :))))Aynen erkekler bence düz mantık işliyor duygu eksik denize dalmisiz geçen bakıyoruz ikimiz aynı anda konuşacaktık ben duygusal paylaşımda bulunacaktim Allahtan önce sen söyle dedim bana izgara balık mı yesek dedi
ama bana o ayca kaya da kilolu geliyor.canım ayça kayayı araştır internetten çok disiplinli
son videolarına baktın mıama bana o ayca kaya da kilolu geliyor.
ramazanda tvde gördüm bence faxlalıkları var ama konusma tarzı çok şeker.son videolarına baktın mı
Evet ya minyon tipli diye mi banada zayıf gelmiyorama bana o ayca kaya da kilolu geliyor.
Canım çok erken daha ben şu saatten sonra daha coookk yerimkızlar bugünkü menüm sabah
1 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara 1 kase yoğurt
öğlen 2 dilim ekmek
2 ymk kaşığı lor peyniri
1 tutam maydanoz
1 bardak çay
ara yok
akşam şuan karar vermedim ?
spor leslie 1 mil
su 2,5 litre 3 e tamamlanır evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?