- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
yaramadı azcık sag dedi hemşire ama aşırı süt geliyor resmen 2 kg yakın oldu gögüslerimCaklitim buz da ise yaramadi mi
maşallahhh canım yaaayaramadı azcık sag dedi hemşire ama aşırı süt geliyor resmen 2 kg yakın oldu gögüslerim
Nasil olcak ki böyle hay allahyaramadı azcık sag dedi hemşire ama aşırı süt geliyor resmen 2 kg yakın oldu gögüslerim
maşallahhh canım yaaa
İste kesilsin diye demistir onu da bu aureci daha rahat atlatmak icin ne yapmalı o varSıvı seyler tüketme dedi su bile içmiyorum
vermedim ilaç dozum uükseldi vermemem gerekiyor.Nasil olcak ki böyle hay allahsagdigin sutun cocuguna zarari var mi
nane cayı maydanozlu limonlu sirkeli su içtim adaçayı içtim.İste kesilsin diye demistir onu da bu aureci daha rahat atlatmak icin ne yapmalı o var
ne ilacı alıyorsunvermedim ilaç dozum uükseldi vermemem gerekiyor.
antibiuotik ve hormon ilacıne ilacı alıyorsun
Anladim canim :/vermedim ilaç dozum uükseldi vermemem gerekiyor.
Gardimi indiriyorum ilzan
Vucudumu anlamıyorum bu sabah tam.83 kg ciktim yemiyorum da neden boyle anlamadim cok üzülüyorum
Haftaya yarisalim bence ikimiz :)
Kabizligimda var ve sanirim.bu.program da sisirdi kaslari bana kalirsa cunku.bi.gunde 2 kg alirmi insan hemde az yiyerek cildirmak uzereyim
daha çok arttırmasın bunlarnane cayı maydanozlu limonlu sirkeli su içtim adaçayı içtim.
Netten baktım bilmiyorum sende bakmissindir belki ama lahana yazmislar cig lahanayi gogsune sariyomussun 3 4 saat kadar o.kendilignden bosaliyormusvermedim ilaç dozum uükseldi vermemem gerekiyor.
bunlar süt kesici şeyler vücuttan su ve ödem atıyor dr tavsiyesidaha çok arttırmasın bunlar
Hoşgeldin bende yeniyim inş beraberce kurtulacagiz bu kilolardanKullanıcı Adı : __Dalida__
İsim (İsteğe Bağlı ): Dalida
Mesleginiz: Avukat
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: YOK
Yaşadığınız şehir: Kapadokya bölgesi
Boyunuz : 1,60
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Tüp bebek/ Tedavi ilaçları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlığım ve tedavim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? : Evet katıldım haftasonu girip bildirim yapamadığım için deneme süresinde diskalifiye edildim. Ama buraya kabul ederseniz çok daha dikkatli olacağım.
10 gündür spor salonuna gidiyorum bel kalınlığım 104 cm den 96 cm e indi. Cuma günü tartılcam.
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar...
Nasılsınız ?
Kusura bakmayım uğrayamadım dün hiç..
Gece gelmek istedim ama siteye zar zor giriş yaptım, mümkün değildi okuyup, yazmak
Haftasonu 2 gün kalabalık misafirimiz var, temizlik, hazırlık derken bu hafta pek uğrayamayacağım gibi..
Ama fırsat buldukca burda olurum..
Allah yardımcın olsun cnm göğüs agrisini iyi bilirim. Aslında ilaci var diye biliyorum bu doktorami gitsen. Ben bu sıkıntıyı yaşamamak için gündüz kesip gece bı sure emziriyorim sutumde kesilmişti yavaş yavaş bir anda bırakınca böyle oluyor inş çekilir bir an önce sütün. Hastalığın ney bilmiyorum ama rabbim şifa versin cnmemzirmeyi bırakıyorum ya gögüslerim kaya gibi oldu yamuldular acıdan duramıyorum sürekli buz koyuyorum maydanoz sardım nane koydum yok
Var kayisim yapayim sabah yogurtlu zen efilli kurden yaptim o da iyi geliyor diye bakalim nolcak halim benimCanımm, hergün 2-3 tane kayısı kurusu yiyorum, öyle sabah aç karnına falan da değil, ne zaman aklıma gelirse işte :) Kabızlık sorunum halloldu diyebilirim.. Benimki de kronik, öyle kolay kolay geçmez.. Ama bir kaç gündür iyiyim.. Sen de dene istersen..
evet onu bende okudum dün pazara gittim lahana bulamadım yasadıgım yeede yokNetten baktım bilmiyorum sende bakmissindir belki ama lahana yazmislar cig lahanayi gogsune sariyomussun 3 4 saat kadar o.kendilignden bosaliyormus
Marketlerde falanda yokmudur ki migros falanevet onu bende okudum dün pazara gittim lahana bulamadım yasadıgım yeede yok
anladım canımbunlar süt kesici şeyler vücuttan su ve ödem atıyor dr tavsiyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?