Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin canım :)

üye sayisi baya azaldı deil mi ?

hmmm yeni üye zaten git gide azaldık ben mi öyle düşünüyorum

Bende azaldigimizi fusunuyorum eskiden daha fazla katilim vardi.. giremedimde daha cok mesaj birikirdi ama suan cok az birikiyor

Tatil etkiliyor evet bende cok katilamiyorum ama gelmeye calisiyorum. Katildigim andan itibaren bende kendimi hem size karsi hem de kendime karsi sorumlu hissediyorum ve bu sayede verebildim 5 kiloyu..

Tatiller bittiginde umarim daha senlikli olur buralar :)

üye sayisi baya azaldı deil mi ?
Liste kalabalik duruyor ama degiliz aslinda.ootani gitti zaten bu haftada izine ayrilacak olanlar var . Ve bildirim yapmazsa diskalifiye olacaklar var.
Katilmak isteyen uyede az bu siralar takimin silinmesi gereken bir notasi var var allah var yani isimsizim

Sen uzerine duseni yapiyorsun aysegulcum onda sknti yok :)
Hergun ugruyorsun ugrayamazsan ertesi gun ugruyorsun hassasiyetin icin tesekkur ederiz :)

Bu hafta yine kotu gececek galiba diger takimlar nasil bilginiz var mi??

Sen uzerine duseni yapiyorsun aysegulcum onda sknti yok :)
Hergun ugruyorsun ugrayamazsan ertesi gun ugruyorsun hassasiyetin icin tesekkur ederiz :)
Asil destekleriniz icin ben tesekkur ederim :) kucuk bebekleriniz ozel isleriniz olmasina ragmen burada bizleri birakmadan surekli gelerek tek tek her mesaji okuyorsunuz ve hepsini cevapliyorsunuz cok tesekkur ediyorum ve tebrik edeiyorum

17 aylık canım sagdım kaç kez hemen doluyor tekrar ya
canım ağrı yapana kadar sağma ve biraz bekle aradaki süreyi uzat ve sadece rahatlayana kadar sağ fazla sağarsan vücut ihtiyaç var diye fazla üretiyormuş
bir de dereotunu yeşilliği bulguru fazla tüketme bu ara onlar da çok süt yapar

Asil destekleriniz icin ben tesekkur ederim :) kucuk bebekleriniz ozel isleriniz olmasina ragmen burada bizleri birakmadan surekli gelerek tek tek her mesaji okuyorsunuz ve hepsini cevapliyorsunuz cok tesekkur ediyorum ve tebrik edeiyorum
sorumluluk hemde seviyorum takimimi sizleri :)

Buralardayim cnm diyet spor süper gidiyor yarın bide regli olursam bu hafta istediğim sonucu alicam inş. Bu ayın 28nde tatile gitcez oyuzden asilabildigim kadar asiliyorum.
hadi bakalım ben asılmadığım için bu sene tatil hakkımı kaybettim eşimle girdiğim iddia yı kaybettim

anladım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…