Merhaba ben katılabilirmiyim aranıza :)
Kullanıcı Adı : __Dalida__
İsim (İsteğe Bağlı ): Dalida
Mesleginiz: Avukat
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: YOK
Yaşadığınız şehir: Kapadokya bölgesi
Boyunuz : 1,60
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Tüp bebek/ Tedavi ilaçları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlığım ve tedavim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? : Evet katıldım haftasonu girip bildirim yapamadığım için deneme süresinde diskalifiye edildim. Ama buraya kabul ederseniz çok daha dikkatli olacağım.
10 gündür spor salonuna gidiyorum bel kalınlığım 104 cm den 96 cm e indi. Cuma günü tartılcam.
senin rakip kimdi ?
hmmm yeni üye zaten git gide azaldık ben mi öyle düşünüyorum
Cikalim derken baticaz
Cidden ya ne kadar ayip ama ben kendimi sorumlu hissediyorum netice olarak kafasina gore ugra ugrama olmuyo.iste duzen kacti resmen günlük en az 5 mesaj yazmanız gerekiyor.
Hergun ugruyorum buraya ne var ne yok diye ama salan daha cok cidden .
hmmm yeni üye zaten git gide azaldık ben mi öyle düşünüyorum
Cidden ya ne kadar ayip ama ben kendimi sorumlu hissediyorum netice olarak kafasina gore ugra ugrama olmuyo.iste duzen kacti resmen günlük en az 5 mesaj yazmanız gerekiyor.
Hergun ugruyorum buraya ne var ne yok diye ama salan daha cok cidden .
Liste kalabalik duruyor ama degiliz aslinda.ootani gitti zaten bu haftada izine ayrilacak olanlar var . Ve bildirim yapmazsa diskalifiye olacaklar var.üye sayisi baya azaldı deil mi ?
Sen uzerine duseni yapiyorsun aysegulcum onda sknti yok :)Bende azaldigimizi fusunuyorum eskiden daha fazla katilim vardi.. giremedimde daha cok mesaj birikirdi ama suan cok az birikiyor
Tatil etkiliyor evet bende cok katilamiyorum ama gelmeye calisiyorum. Katildigim andan itibaren bende kendimi hem size karsi hem de kendime karsi sorumlu hissediyorum ve bu sayede verebildim 5 kiloyu..
Tatiller bittiginde umarim daha senlikli olur buralar :)
Bu hafta yine kotu gececek galibaListe kalabalik duruyor ama degiliz aslinda.ootani gitti zaten bu haftada izine ayrilacak olanlar var . Ve bildirim yapmazsa diskalifiye olacaklar var.
Katilmak isteyen uyede az bu siralar takimin silinmesi gereken bir notasi var var allah var yani isimsizim
Asil destekleriniz icin ben tesekkur ederim :) kucuk bebekleriniz ozel isleriniz olmasina ragmen burada bizleri birakmadan surekli gelerek tek tek her mesaji okuyorsunuz ve hepsini cevapliyorsunuz cok tesekkur ediyorum ve tebrik edeiyorumSen uzerine duseni yapiyorsun aysegulcum onda sknti yok :)
Hergun ugruyorsun ugrayamazsan ertesi gun ugruyorsun hassasiyetin icin tesekkur ederiz :)
canım ağrı yapana kadar sağma ve biraz bekle aradaki süreyi uzat ve sadece rahatlayana kadar sağ fazla sağarsan vücut ihtiyaç var diye fazla üretiyormuş17 aylık canım sagdım kaç kez hemen doluyor tekrar ya
Yani bilemiyorum diger takimlar nasil ama asilan takimlarda var 1in uzerinde ortalama yapiyorlar 2 kg hatta 3 kg verenler var cogunlukta.bizde birimiz bayragi cekiyo genelde :)Bu hafta yine kotu gececek galibadiger takimlar nasil bilginiz var mi??
sorumluluk hemde seviyorum takimimi sizleri :)Asil destekleriniz icin ben tesekkur ederim :) kucuk bebekleriniz ozel isleriniz olmasina ragmen burada bizleri birakmadan surekli gelerek tek tek her mesaji okuyorsunuz ve hepsini cevapliyorsunuz cok tesekkur ediyorum ve tebrik edeiyorum
hadi bakalım ben asılmadığım için bu sene tatil hakkımı kaybettimBuralardayim cnm diyet spor süper gidiyor yarın bide regli olursam bu hafta istediğim sonucu alicam inş. Bu ayın 28nde tatile gitcez oyuzden asilabildigim kadar asiliyorum.
Liste kalabalik duruyor ama degiliz aslinda.ootani gitti zaten bu haftada izine ayrilacak olanlar var . Ve bildirim yapmazsa diskalifiye olacaklar var.
Katilmak isteyen uyede az bu siralar takimin silinmesi gereken bir notasi var var allah var yani isimsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?