- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
sorunum gögüslerimde canım bu sebeple bir anda bırakmak zorunda kaldımGünaydın kızlar
Hoşgeldin bende yeniyim inş beraberce kurtulacagiz bu kilolardan
Kolay gelsin canım
Allah yardımcın olsun cnm göğüs agrisini iyi bilirim. Aslında ilaci var diye biliyorum bu doktorami gitsen. Ben bu sıkıntıyı yaşamamak için gündüz kesip gece bı sure emziriyorim sutumde kesilmişti yavaş yavaş bir anda bırakınca böyle oluyor inş çekilir bir an önce sütün. Hastalığın ney bilmiyorum ama rabbim şifa versin cnm
yasadıgım yer 2300 nufuslu sözde ilçe canım iş dolayısıyla burdayız. Bütün çevre merkezde bizim. Annemler tatilde olmasa arar buldururdum. Kv söylemek bile istemiyorum zaten.Marketlerde falanda yokmudur ki migros falan
Canım sağıp boşaltmalısın hergün 1 kez boşaltemzirmeyi bırakıyorum ya gögüslerim kaya gibi oldu yamuldular acıdan duramıyorum sürekli buz koyuyorum maydanoz sardım nane koydum yok
Soyleme zaten onayasadıgım yer 2300 nufuslu sözde ilçe canım iş dolayısıyla burdayız. Bütün çevre merkezde bizim. Annemler tatilde olmasa arar buldururdum. Kv söylemek bile istemiyorum zaten.
maşallah büyümüş canım emzirmene gerek yok 1,5 yaştan sonrası keyifmiş canımsaglık problemlerim var rmziremiyorum 17 aylık
ilaç içiyorsan sakın verme canım çocuğa yazıkvermedim ilaç dozum uükseldi vermemem gerekiyor.
yok güzelim bu bitkiler sütü azaltır katılaşmış olabilir bir de sıcak havalarda daha çok süt üretimi olur.daha çok arttırmasın bunlar
Günaydın kızlar
Kolay gelsin canım
Allah yardımcın olsun cnm göğüs agrisini iyi bilirim. Aslında ilaci var diye biliyorum bu doktorami gitsen. Ben bu sıkıntıyı yaşamamak için gündüz kesip gece bı sure emziriyorim sutumde kesilmişti yavaş yavaş bir anda bırakınca böyle oluyor inş çekilir bir an önce sütün. Hastalığın ney bilmiyorum ama rabbim şifa versin cnm
Var kayisim yapayim sabah yogurtlu zen efilli kurden yaptim o da iyi geliyor diye bakalim nolcak halim benim
Günaydın rakibem nerdesin sen yaaaGünaydın kızlar
Kolay gelsin canım
Olsun yeaaa bisi olmaz ilzani gecerim belki: D yasasin ishalllÇok teşekkür ederim canım :)
Aman Klorlum karıştırma, kaş yapıcam derken göz çıkacak
Olsun yeaaa bisi olmaz ilzani gecerim belki: D yasasin ishalllyasasin kilo vermek
hahhahahaa geççç kızzz geçemezsin ki geçemezsin kiiiiOlsun yeaaa bisi olmaz ilzani gecerim belki: D yasasin ishalllyasasin kilo vermek
17 aylık canım sagdım kaç kez hemen doluyor tekrar yaCanım sağıp boşaltmalısın hergün 1 kez boşalt
sonra 2 günde bir zaten bir haftada çekiliyor bebeğin kaç aylıktı ki
Olsun yeaaa bisi olmaz ilzani gecerim belki: D yasasin ishalllyasasin kilo vermek
17 aylık canım sagdım kaç kez hemen doluyor tekrar ya
Yarışmayı takıma faydası olur diye yapalım dedim ama bu gidişle sonu iyi bitmeyecek
Buralardayim cnm diyet spor süper gidiyor yarın bide regli olursam bu hafta istediğim sonucu alicam inş. Bu ayın 28nde tatile gitcez oyuzden asilabildigim kadar asiliyorum.Günaydın rakibem nerdesin sen yaaa
diyet spor ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?