Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok ya ben kafama koydum ekmeği keseceğim artık olmuyor çünkü 1 ileri 2 geri bu ne yaa
Sabah kahvaltisinda ekmeksiz yapamiyorum. Gun icinde pek yemiyorum ama sabah doymuyorum gerci bu aralar pideler havada ucuyor ama onumuzdeki iki gun yemeyecegim. Cumaya kadar toparlamam lazim

Bebisli anneler tatilde mayonuzun uzerine ne giydiniz ?? Cicili bicili pareolar sezlongda guneslenirken iyi guzelde deniz kenarinda kum oynarken rahat olacagini dusunmuyorum. Siz ne kullandiniz??

3 kilo cok zor yaa masallah verenlere..

3 kilo fazla, evet kimseden de haftada 3 kilo vermesini beklemiyor kimse..
Artı olmasın yeter..
O da bir yere kadar, yani 300-500 artı olur hatta biraz daha fazla olabiliyor regl döneminde falan ama 1 kilonun üzerindeki artıyı anlamakta güçlük çekiyorum..

hoşbuldum arkadaşlar :)

Hoşgeldin canım :)

Hadiiii canım çok fazla gerçekten ama kardeşim derki 30 kg veren biri olarak akşam 7de son ara yapılsın ki metabolizma durmasin
Arkadaşlar gerçekten ara öğünler problem
ben de depresyon gibi bir şey var galiba tembellik yapıyorum sürekli ondan gitmiyor kilolar bence

öyle yapıyorum canım bulgur zaten yemiyordum bu arada maydanozu dövüp sardım biraz süt akmış kendiliğinden az da olsa rahatladım

hadi bakalım ben asılmadığım için bu sene tatil hakkımı kaybettim eşimle girdiğim iddia yı kaybettim
Ay sorma bende eşimle iddiaya girmiştim 75kg olursan tatile gideriz diye. Ay Allah tan unuttu eşim iddayi tabi bende hiç çaktırmadimÜç cocukla en çok ihtiyacım olan şey tatil şu ara.

sorunum gögüslerimde canım bu sebeple bir anda bırakmak zorunda kaldım igne hap varmıs evet ama benim högüslerim zaten sorunlu bu sebeple hormonal dengeyi bozacak hiç nir ilaç kullanamıyorum riskli. Dua edin bana

canım benim böyle bir durumum olmadığı için ne denir bilemiyorum inşallah sıkıntısız çarçabuk geçer bu süreç
yakın zamanda isimsiz965 emzirmeyi kesmişti, neler yapmıştı bilmiyorum ama belki önerisi olabilir.

kızlar ben kaptanımın da onayıyla izne ayrıldım liste dışıyım artık. bir süre böyle olacak, sonra yine geleceğim.
sabahtan bakamadım özel işlerim vardı, menü de paylaşamadım hemen paylaşıyorum.

11 temmuz menüsü

kahvaltı: 1 yumurta, 1 wasa, 5 zeytin, 2 kk beyaz peynir, yeşillik,biber, domates,salatalık
ara: türk kahvesi, 2 bitter
öğlen: nesfit + süt
ara: 3 adet çörek otlu kraker, sütlü kahve
akşam: 1 porsiyon mantı + salata ( bu ara kızımızın çok sevdiği bir park var oraya gidiyoruz mantısı güzel yiyorum )

su:2,5 lt ( canım su istemiyor bir kaç gündür)
spor: 30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…