Yani bilemiyorum diger takimlar nasil ama asilan takimlarda var 1in uzerinde ortalama yapiyorlar 2 kg hatta 3 kg verenler var cogunlukta.bizde birimiz bayragi cekiyo genelde :)
hadi bakalım ben asılmadığım için bu sene tatil hakkımı kaybettimeşimle girdiğim iddia yı kaybettim
Bende sasiriyorum ama surekli spor falan.yapıyorlarsa3 kilo cok zor yaa masallah verenlere..
Buyuk ihtimal.. onumuzdeki hafta denize gidecegiz surekli yuzmeyi dusunuyorum insallah 2 ye yakin veririmBende sasiriyorum ama surekli spor falan.yapıyorlarsa
benim annem de az ye der sürekli oğlanın doğumunda çok korktu beni görünceBenim esim bana guveniyor annem deli ediyorgeldigimden beri diyetteyim diyorum bosver yine geri alacaksin diyor
ben de sporu seviyorum ama masa başına çakıldım kaldımBende sasiriyorum ama surekli spor falan.yapıyorlarsa
Sabah kahvaltisinda ekmeksiz yapamiyorum. Gun icinde pek yemiyorum ama sabah doymuyorum gerci bu aralar pideler havada ucuyor ama onumuzdeki iki gun yemeyecegim. Cumaya kadar toparlamam lazimyok ya ben kafama koydum ekmeği keseceğim artık olmuyor çünkü 1 ileri 2 geri bu ne yaa
3 kilo cok zor yaa masallah verenlere..
hoşbuldum arkadaşlar :)
Hadiiii canım çok fazla gerçekten ama kardeşim derki 30 kg veren biri olarak akşam 7de son ara yapılsın ki metabolizma durmasinbenim 37 kilo fazlam var daha nereme yiyeceğim
Benim mayom sortlu :) alti sort ustu kalin askili atlet gibiBebisli anneler tatilde mayonuzun uzerine ne giydiniz ?? Cicili bicili pareolar sezlongda guneslenirken iyi guzelde deniz kenarinda kum oynarken rahat olacagini dusunmuyorum. Siz ne kullandiniz??
Arkadaşlar gerçekten ara öğünler problemHadiiii canım çok fazla gerçekten ama kardeşim derki 30 kg veren biri olarak akşam 7de son ara yapılsın ki metabolizma durmasin
evet canım 170 boyum kilom 95,9 du bugünHadiiii canım çok fazla gerçekten ama kardeşim derki 30 kg veren biri olarak akşam 7de son ara yapılsın ki metabolizma durmasin
ara öğün yerine akşam spor mu eklesem her gün acabaHadiiii canım çok fazla gerçekten ama kardeşim derki 30 kg veren biri olarak akşam 7de son ara yapılsın ki metabolizma durmasin
öyle yapıyorum canım bulgur zaten yemiyordum bu arada maydanozu dövüp sardım biraz süt akmış kendiliğinden az da olsa rahatladımcanım ağrı yapana kadar sağma ve biraz bekle aradaki süreyi uzat ve sadece rahatlayana kadar sağ fazla sağarsan vücut ihtiyaç var diye fazla üretiyormuş
bir de dereotunu yeşilliği bulguru fazla tüketme bu ara onlar da çok süt yapar
ben uğraşamadım canım o yüzden sağma yolunu seçtimöyle yapıyorum canım bulgur zaten yemiyordum bu arada maydanozu dövüp sardım biraz süt akmış kendiliğinden az da olsa rahatladım
Ay sorma bende eşimle iddiaya girmiştim 75kg olursan tatile gideriz diye. Ay Allah tan unuttu eşim iddayi tabi bende hiç çaktırmadimhadi bakalım ben asılmadığım için bu sene tatil hakkımı kaybettimeşimle girdiğim iddia yı kaybettim
sorunum gögüslerimde canım bu sebeple bir anda bırakmak zorunda kaldımigne hap varmıs evet ama benim högüslerim zaten sorunlu bu sebeple hormonal dengeyi bozacak hiç nir ilaç kullanamıyorum riskli. Dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?