- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Bence uykusuzluk filan yasadiysan odem oluyor tarcinli karanfilli ilik su çok iyi gelmişti bana evde olsam bende yapardimAz tuzlu canim peynirim tuz tuketmedim aslinda bilmiyorum ama hamileykenki gibi hissediyoeum ayaklarimi falan davul gibi karincalasmis fln
TeşekkürlerTamam canim bu cuma bildirim yapmana gerek yok
47.8 mımaşallah ya
Gelse bu manzara da yemek yemeEki Görüntüle 2019988 Kızlar balkondan foto koyuyorum
Gelse bu manzara da yemek yeme
Senin işin zor gerçekten o.manzarada bi Van kahvaltısı ohhhYemiyorum valla :)
Bence bi zararı olmaz canım neden olsunki. Hatta bende deneyeceğim bu nu. Çok iyi incelmissin çünkü zarari yok fayfasi var gibiArkadaşlar spor yapmadan önce bel bolgeme elma sirkesiyle masaj yapıyorum sonra streç ile sarıyor üstünde korse takıyorum ama sadece bir saat belim 110 dan 99 düştü 900 ip atlıyorum sonra sıkılasma hareketleri yapıyorum yarım saat sizce zararı var mıdır günde 4 litre su tüketiyorum çok terleme ve sıcaklık oluyor
Bu konuda bir fikrim yok canimArkadaşlar spor yapmadan önce bel bolgeme elma sirkesiyle masaj yapıyorum sonra streç ile sarıyor üstünde korse takıyorum ama sadece bir saat belim 110 dan 99 düştü 900 ip atlıyorum sonra sıkılasma hareketleri yapıyorum yarım saat sizce zararı var mıdır günde 4 litre su tüketiyorum çok terleme ve sıcaklık oluyor
İnşallah en kısa zamanda sağlığa kavuşursunuz
Arkadaşlar ben bu cuma kilo oranı vermesem olur mu bugün tartildim çünkü iki günde bişey değişeceğini düşünmüyor bilgi verir misiniz lutfen
Tamam canim bu cuma bildirim yapmana gerek yok
Spor yapmak ve ben inanamıyorum kendime artık öyle bir psikoloji ki yapmayınca kendi mi yerden yere vuruyorum
ayrılmama kararı aldım kilo veeiyorum gibi en azından takıma faydam olsun
Eki Görüntüle 2019988 Kızlar balkondan foto koyuyorum
Elma sirkesi germe yapıyor bu sayede sarkmalarını azaldı gördüğüm üç pantolon artık oluyor bi firtlama yapmıyor doğum sonrası vücut eski halini almıyor sanki bu sayede alacakmış gibi geliyorBence bi zararı olmaz canım neden olsunki. Hatta bende deneyeceğim bu nu. Çok iyi incelmissin çünkü zarari yok fayfasi var gibi
Klorlum, bildirim yapması gerek canım..
1 gün bile olsa katılalı cuma bildirim yapmak zorunda..
Azmin daim olsun canım..
Pazartesi o azimden bana da yolluyorsun tamam mıı ? :))
Yollarım ne demek bel bir metreyi geçince böyle oluyor galiba hedef 70 cm ulasirsam ne mutlu bana
Tamam canım nasıl istersen..
Allah kolaylık versin canım..
Bu hafta izin senin :)
Manzaraya gelll :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?