Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar bugün komşularla dışarı çıktık temiz hava aldık iyi geldi valla . Dönüşte çocuklar asansörde kaldılar çok korktum neyseki hemen çıkarabildik. Ama altıncı kattan kucağımda kızımla sıfıra indim çıktım mahvoldum sporumu yapmis sayılırdim valla ama yinede yarım saat eliptigimi ve günlük hareketlerimii yaptım.
Sabah
İki adet minnak kalp şeklinde hamur kizartmsi
Domates salatalık
Peynir
Zeytin

Ara
5dilim karpuz

Öğle
Çay çekirdek 1 adet hurma

Akşam
Bulgur pilavı 4kasik , yanında yoğurt

İki litre su içtim
Yarım saat eliptik
Günlük hareketler
Herkese hayırlı akşamlar

Az tuzlu canim peynirim tuz tuketmedim aslinda bilmiyorum ama hamileykenki gibi hissediyoeum ayaklarimi falan davul gibi karincalasmis fln
Bence uykusuzluk filan yasadiysan odem oluyor tarcinli karanfilli ilik su çok iyi gelmişti bana evde olsam bende yapardim

Arkadaşlar spor yapmadan önce bel bolgeme elma sirkesiyle masaj yapıyorum sonra streç ile sarıyor üstünde korse takıyorum ama sadece bir saat belim 110 dan 99 düştü 900 ip atlıyorum sonra sıkılasma hareketleri yapıyorum yarım saat sizce zararı var mıdır günde 4 litre su tüketiyorum çok terleme ve sıcaklık oluyor

Bence bi zararı olmaz canım neden olsunki. Hatta bende deneyeceğim bu nu. Çok iyi incelmissin çünkü zarari yok fayfasi var gibi

Bu konuda bir fikrim yok canim

Arkadaşlar ben bu cuma kilo oranı vermesem olur mu bugün tartildim çünkü iki günde bişey değişeceğini düşünmüyor bilgi verir misiniz lutfen

Tamam canim bu cuma bildirim yapmana gerek yok

Klorlum, bildirim yapması gerek canım..
1 gün bile olsa katılalı cuma bildirim yapmak zorunda..

Spor yapmak ve ben inanamıyorum kendime artık öyle bir psikoloji ki yapmayınca kendi mi yerden yere vuruyorum

Azmin daim olsun canım..

Pazartesi o azimden bana da yolluyorsun tamam mıı ? :))

ayrılmama kararı aldım kilo veeiyorum gibi en azından takıma faydam olsun

Tamam canım nasıl istersen..

Dahlia_ Colorayzn ben 1 hafta menu bildirmeyeyim diyorum olur mu

Allah kolaylık versin canım..
Bu hafta izin senin :)

Manzaraya gelll :)

Bugün toplu aile yemeği vardı kızlar akşam resmen koptum tatlı da tuttum ama çok şükür
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
1 kk peynir
4-5 zeytin
1 tk recel
Domates salatalık
1 simit

Öğlen
Yoğurtlu patlıcan kavurması
1 dilim ekmek
Ara
3-4 bardak ayran

Akşam
2 adana kebap
2 tavuk şiş
Yarım pide
2 bardak ayran
Salata

1 ısırık baklava
1 fincan kahve

2 lt su
Spor henuz yok ama misafirler gidince eşimi zorlamayı dusunuyorum yuruyus için bakalım

Bence bi zararı olmaz canım neden olsunki. Hatta bende deneyeceğim bu nu. Çok iyi incelmissin çünkü zarari yok fayfasi var gibi
Elma sirkesi germe yapıyor bu sayede sarkmalarını azaldı gördüğüm üç pantolon artık oluyor bi firtlama yapmıyor doğum sonrası vücut eski halini almıyor sanki bu sayede alacakmış gibi geliyor

Arkadaşlar size bu öneri bende acayip ise yaradı elma sirkesi ve yarım soğanı rendeleyip suyu elma sirkesinin katıyoruz yatmadan önce yüzümüze şurup yarım saat bekletin önce soğuk su sonra ılık suyla yıkayın gece başka krem kullanmayınız çil doğum lekesi ve güneş lekesi ne birebir gün aşırı yapın ilk yapmanıza bile farkı göreceksiniz kk okumuştum ve denedim şuan lekelerden kurtulmak üzereyim biraz yanma soğandan dolayı göz yaşı hafif kızarma oluyor ama sabah aynaya bakınca bunların hepsine degiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…