Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

emziren anne diyeti var araştır istersen
Ben 2 ay önce ilk bir kaç gün orda başlamıştım çok hoşuma gitmedi 4. Grup iyi samimiyet var orda çok kalabalık
Diyetisyen 7 aylık olana kadar diyet vermedi ama ben 2 aydır dikkat ederek hamur işleri ve tatlıyı çok azalttim

Bugünkü menum

Sabah ac karnına
Yogurt kürü

Kahvaltı
1küçük domates
1salatalık
30gr peynir
1dilim tb ekmeği
2adet kucuk yesil biber
1haşlanmış yumurta
2 fincan yeşil çay

Ara
Sekersiz türk kahvesi
9gr bitter çikolata yaklaşık 2kare

Öğle
200gr karpuz
10badem
2ceviz
2kuru kayısı
1sb süt

Akşam
270gr ton balıklı salata

Su
2,1 lt simdilik

Spor
Gunun egzersizleri
200ia

Toplam kalori : 1093

Merhaba canım, hoşgeldin aramıza :)

BEmi özleyenler el kaldırsın :)

Kızlar internet paketim yoktu, yazamadım. Kusura bakmayın.

Gece 4te eve gelebildim o gün, pasaport kontrolü korkunçtu.

Hoşgeldinn Semuuu :))

hosgeldin canım aramıza aynı yasıtız bu arada. Umarım hedefine ulasırsın biran önce

Canım, sen izne ayrılıyorsun dimi bu hafta ?

ben kaçtım hanımlar yarın görüşürüz

Görüşürüz canım..

Yok artık kadindaki rahatlıkla söylemeye bak ya çok sinir bozucu sen cevap vermedi mi canım herkesin içinde ne ayıp ya
Vereceğim kurbanda araba tekeri oluyumda önce evde çok misafir vardı eşimin arkadaşları hanımları akrabalar o yüzden sustum

emziren anne diyeti var araştır istersen
Uymuyor uykusuzluk yorgunluk devamlı listeyi takip edemiyorum bi türlü bende kendi diyet listesi kendim yaptım herşeyden az az abur cubur tatlı yok kahvaltı karpuz peynir domates salatalık haşlanmış yumurta 1 adet zeytin ara öğün bir tane meysim meyvesi yada salatalık öğle sebze yemeği akşam tavuk türü yanına bulgur pilavı yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…