İstersen dene ev işi yaparken bile yapabiliyorsun önemli olan iki hafta hiç aksatmamak ve aktif olman şart cuma paylaşım yapmayacağım galiba bugün katıldım yeni tartildim bi değişiklik olmaz iki günde diye düşünüyor umWhiteblacklife Benimki bir ara 74-tü şimdi kaç hiç bilmiyorum ölçmeye korkuyorum
Bu arada cuma bildirim yapmayı unutma canım..
Klorlum, bildirim yapması gerek canım..
1 gün bile olsa katılalı cuma bildirim yapmak zorunda..
Azmin daim olsun canım..
Pazartesi o azimden bana da yolluyorsun tamam mıı ? :))
Tamam canım nasıl istersen..
Allah kolaylık versin canım..
Bu hafta izin senin :)
Manzaraya gelll :)
Canim akovser kaptan bildigin gibi o daha hakim kurallara.Ben yardimciyim bazi.seyleri yeni öğreniyorum. Yapman gerekiyormuş cuma günü bildirim o sebepten tartilmalisinİstersen dene ev işi yaparken bile yapabiliyorsun önemli olan iki hafta hiç aksatmamak ve aktif olman şart cuma paylaşım yapmayacağım galiba bugün katıldım yeni tartildim bi değişiklik olmaz iki günde diye düşünüyor um
Kaptan yok sanirim buralarda berilce kaptanim :) onun adina ben cevap.veriyimKaptanım selam
3 üyem tatıle gıdıyor dememe suremdekıler kayıp
Bu nedenle gördüğüm uyeyı bır sana bır bana yapacam
Bır verdım
Bır aldım
Umarım mahsuru olmaz
Fazla bile vermissin :) biz ayda veriyoruz o kiloyuKızlar 17 günde 5 kilo vermek iyi mi yoksa daha fazla verebilir mıydım hayatımda ilk defa diyet yapıyorum da cahilim biraz
Kalıcı olsa can vedaKaptan yok sanirim buralarda berilce kaptanim :) onun adina ben cevap.veriyim
Paylasim alaninda da belirtmistim sknti yaratmak istemem o sebepten bir sana birbana.uygundur zaten 2 en fazla 3 kisi geldi mi tamamdir tabiii kalici olurlarsa :)
Yaz geldi diye sanirim katilimda az :)Kalıcı olsa can veda
4 üye aldım bırı var pıyasada
3 duzenlıce bdv
Üye olmayınca sıkılıyoruz yenı kan lazım işte
Tatıle gıden kılo alıp gelıyorYaz geldi diye sanirim katilimda az :)
Tatıle gıden kılo alıp gelıyorYaz geldi diye sanirim katilimda az :)
Kızlar 17 günde 5 kilo vermek iyi mi yoksa daha fazla verebilir mıydım hayatımda ilk defa diyet yapıyorum da cahilim biraz
Canım ben 17 günde beş kilo verdim ama az mı diye merak ettim17 gğnde 5 kilo için basıl bir diyet yapacaksın?
Cuma eşim evde ama bu kaçış yolu bulur gider tartilirim eve tartı aldırmıyorum korkudan her gün tartildim da almış falan görünür diyeti bozarim diyeWhiteblacklife Benimki bir ara 74-tü şimdi kaç hiç bilmiyorum ölçmeye korkuyorum
Bu arada cuma bildirim yapmayı unutma canım..
Bende az verdim diye kendime kızıyorum bu kadar hırs iyi mi bilmem ama kamyon tekeri olmaktan sıkıldım galibaFazla bile vermissin :) biz ayda veriyoruz o kiloyu
Canım ben 17 günde beş kilo verdim ama az mı diye merak ettim
Sabah menüm ne yazık ki bugün dışari işlerinden dolayi kahvaltıyı 12 de yaptım üç öğün yapabildiği yarım limon iki bardak su
Kahvaltı domates salatalık karpuz yumurta peynir ekmek yok tek şekerli açık çay
Ara öğün 3 adet bahçe eriği
Akşam iki kaşık makarna üç kaşık taze fasulye karpuz salata azar azar 3 litre su 900 ip atlama ve yarım saat bölgesel incelme hareketleri
Tavuk yemekten yumurta yemekten yakınca civciv çıkacak karnından on yedi günde sadece iki gün spor yapmadım onun harici her gun evde ip atladim sıkışma hareketleri iki çocuk ve çocuktan farksız bir şey çayını bile almaz sagolsun17 günde 5 kilo gayet fazla bile. Hangi diyetle verdin? Protein ağırlıklıysa kas korunarak kilo kaybı olmuştur. O sebeple sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?