Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Whiteblacklife Benimki bir ara 74-tü şimdi kaç hiç bilmiyorum ölçmeye korkuyorum
Bu arada cuma bildirim yapmayı unutma canım..
İstersen dene ev işi yaparken bile yapabiliyorsun önemli olan iki hafta hiç aksatmamak ve aktif olman şart cuma paylaşım yapmayacağım galiba bugün katıldım yeni tartildim bi değişiklik olmaz iki günde diye düşünüyor um

Ben daha once yeni gelenlerden bu sekilde animsamisim
Kusura bakma kovserim

Canim akovser kaptan bildigin gibi o daha hakim kurallara.Ben yardimciyim bazi.seyleri yeni öğreniyorum. Yapman gerekiyormuş cuma günü bildirim o sebepten tartilmalisin

Kaptanım selam
3 üyem tatıle gıdıyor dememe suremdekıler kayıp
Bu nedenle gördüğüm uyeyı bır sana bır bana yapacam
Bır verdım
Bır aldım
Umarım mahsuru olmaz
Kaptan yok sanirim buralarda berilce kaptanim :) onun adina ben cevap.veriyim
Paylasim alaninda da belirtmistim sknti yaratmak istemem o sebepten bir sana birbana.uygundur zaten 2 en fazla 3 kisi geldi mi tamamdir tabiii kalici olurlarsa :)

Kaptan yok sanirim buralarda berilce kaptanim :) onun adina ben cevap.veriyim
Paylasim alaninda da belirtmistim sknti yaratmak istemem o sebepten bir sana birbana.uygundur zaten 2 en fazla 3 kisi geldi mi tamamdir tabiii kalici olurlarsa :)
Kalıcı olsa can veda
4 üye aldım bırı var pıyasada
3 duzenlıce bdv
Üye olmayınca sıkılıyoruz yenı kan lazım işte

Sabah menüm ne yazık ki bugün dışari işlerinden dolayi kahvaltıyı 12 de yaptım üç öğün yapabildiği yarım limon iki bardak su
Kahvaltı domates salatalık karpuz yumurta peynir ekmek yok tek şekerli açık çay
Ara öğün 3 adet bahçe eriği
Akşam iki kaşık makarna üç kaşık taze fasulye karpuz salata azar azar 3 litre su 900 ip atlama ve yarım saat bölgesel incelme hareketleri

Whiteblacklife Benimki bir ara 74-tü şimdi kaç hiç bilmiyorum ölçmeye korkuyorum
Bu arada cuma bildirim yapmayı unutma canım..
Cuma eşim evde ama bu kaçış yolu bulur gider tartilirim eve tartı aldırmıyorum korkudan her gün tartildim da almış falan görünür diyeti bozarim diye

Meyve cok.

Böylece hem glukoz fazla beslenmende hem de karbonhidrat.

Bana göre uygun bi menü değil.

17 günde 5 kilo gayet fazla bile. Hangi diyetle verdin? Protein ağırlıklıysa kas korunarak kilo kaybı olmuştur. O sebeple sormuştum
Tavuk yemekten yumurta yemekten yakınca civciv çıkacak karnından on yedi günde sadece iki gün spor yapmadım onun harici her gun evde ip atladim sıkışma hareketleri iki çocuk ve çocuktan farksız bir şey çayını bile almaz sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…