- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İnşallah en kısa zamanda sağlığa kavuşursunuzCanım benim doğumda kuyruk sokumu kemiği kırıldı 5 ay oldu geçmedi o yüzden ip atlama yapamiyorum ertesi gün çekiyorum
Arkadaşlar ben bu cuma kilo oranı vermesem olur mu bugün tartildim çünkü iki günde bişey değişeceğini düşünmüyor bilgi verir misiniz lutfen
ayrılmama kararı aldım kilo veeiyorum gibi en azından takıma faydam olsunMerhaba canım, hoşgeldin aramıza :)
Hoşgeldinn Semuuu :))
Canım, sen izne ayrılıyorsun dimi bu hafta ?
Görüşürüz canım..
yolculık filan yaptın mıAz tuzlu canim peynirim tuz tuketmedim aslinda bilmiyorum ama hamileykenki gibi hissediyoeum ayaklarimi falan davul gibi karincalasmis fln
Yolculuk yaptim canim.bi kac.gundur arabadan inmiyorum neredeyse dun odemise gittik geldik git gel 4 saat surdu sanirimyolculık filan yaptın mı
Neden kiz devam etme karari aldim.diyosun internet problemin falan mi var
iste sorun bu kuzum maalesef yolculuk odem yapiyorYolculuk yaptim canim.bi kac.gundur arabadan inmiyorum neredeyse dun odemise gittik geldik git gel 4 saat surdu sanirim
cocuk krizlere giriyor resmen ne yedigimi takip edemiyorum o meme kesme olayina alissinNeden kiz devam etme karari aldim.diyosun internet problemin falan mi var
Napicuukiste sorun bu kuzum maalesef yolculuk odem yapiyor
Anladim canim peki ozamn menu bildirme bir hftacocuk krizlere giriyor resmen ne yedigimi takip edemiyorum o meme kesme olayina alissin
dinlen canim maydanoz limon ve elma sirkeli su icNapicuuk
kendimizi toparlayinca tekrar spora da baslarim anlayisiniz icin tesekkur ederimAnladim canim peki ozamn menu bildirme bir hfta
47.8 mıBu arada havuzda tartıldım. 47.8 çıktı
Kahvaltı sonrası ve ıslak bikini ileydim. Etki yaptı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?