hakkaten yaa ne kadar uğrasıom zayıflıcam die bayramda kendime öyle bi duvar örmeliyimki bu basarı bozulmasın..
sende cok fazla yemekaldırmıslar oklavamızı :84:
kesin cok sasırıcak esin ...
bende sevgilim askerden gelene kadar zayıflıcam die uğrastım uğrastım basaramadım..
o gitti geldi ben hala sismandım şimdi yeni yeni basarmaya basladım inş bayram beni etkilemez..
artık kız isteme olaylarına kadar vereyim diyorum kilolarımı..zaten yıl basından sonra olucak..
vermem gereken 6 kilom kaldı umarım basarırım..
sende vericeksin güzelim.. kocanı sasrtmak için elinden gelenin fazlasını yap vaktın varsa aksamlarıda bisiklete bin bence..
ben yasayamadım o zevki senin yasamanı cok isityorum..
Merhaba kardeş takım
hayırlı cumalar
size misafirliğe geldim
hoşgeldin canımm ...
sana hemen bi cay ikram edelim..
vaav vaav neler görüyorum meyvede burada karemelde iremde tüm sevdiklerim buradaymış meyve günüm bugün nar yiyorum bende siz için çayınızı bana yokmu kaldıysa bende aliim:95:
tesekkr ederim canım
ellerine sağlık
ee biz diyette olduğumuz ıcın öyle pasta börek yiyemeyız en ıyısı cay ıcmek:)
zeycan yeniler oklavadan daha güzel bide yeni oyunumu öğrendinmi bizim geceki yazdıklarımızı bir okuyuver nasıl bir oyun oynuyorum vee çok eğleniyorum :78::107:
afiyet olsun tatlımm evet biz ancak meyve salatası yeşil cat ikram edebiliyoruz..
çok iştah acıcı bu meyveler.çok güzel görünüyo
aynı senın gıbı
bu arada ben hala kahvaltımı yapmadım.dırek kk ya gırdım
açlıktan bayılmadan gıdıp yapayım
kolay gelsin canım sanada
sonra uğrarırım yıne
öptm muckk
Merhaba kardeş takım
hayırlı cumalar
size misafirliğe geldim
vaav vaav neler görüyorum meyvede burada karemelde iremde tüm sevdiklerim buradaymış meyve günüm bugün nar yiyorum bende siz için çayınızı bana yokmu kaldıysa bende aliim:95:
nilay tülay yasemin gelmicek heralde..
gerci yaseminin durumuna özgecim sen bişi demedin sanırım onuda sabit gecicez dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?