Anammmmmmmmm
Zalimi ne yapmış öyle. Bir hafta da 4 kilo muuuuuuuu
o konuda bende gayet iyiyimevet şu sınavı bir atlatayım mutlaka spor yapacgım
ccanım bence nesfit güzel bir kahvaltı olur senin için.çünkü hem sabah erken kalkıyorsun hem oralarda sebze yok hergü ne bulurta ne yiyeceksin.kaseye koy ustune sütü dök.şipşak hazır :87:
zevcan gecen gün bir kitap özeti okuyordum..bizlerden hani kan alıyorlar tahlili için onlar nereye gidiyor die sormus.kitap onun üzerine kurgulanmıs.düşündüm hakkaten nereye gidiyor?
bunlarda yeni gelmiş:98: çoookkk güzeller
var varda burdaki fakülte hastanesi 2 aralığa randevu verdi.10 ocak gibide ankarada olmam lazım testlerle. ne bilim tedirgin oldum ya yetişmesse diye. hazır bayramda izmite gelicekken yaptıriiim orda diye düşünmüştüm,neyse
nereye gidiyor bu kanlar laboratuara gelio canım biz onu cok yüksek devirde döndürüyoruz ve içinden sarı bi kısım ayırıyoruz onu alıp tahlil yapıyoruz sonrasınıda atıyoruz çöpe :))
ama kan bağısı için olanları soruyorsan onlar yaa insanlara takılıyor yada günü gecmiş olanlardan besiyeri yapılıyo en kötü ihtimal cöpe gidiyo :)) umarım acıklayıcı olmustur
kızlar özge güneydoğu mutfagından sonra kendine gelemedi heralde baksanıza yok ortalıkta.:122:
kesin cok yedi :90:
kesin..keşke bizede her hafta ayrı mutfak yapan olsa..malesef yemek yemeyi çok seviyorum
Dedikoducular siziiiiiiiiii.
Çok yemedim kızlar. 1 tavuk but fırında, 1 içli köfte, azcık pilav, azcık saç kavurma yedim.
Yemediklerimi saysam az yemişsin dersiniz eminim.
Bugün çıkmadı diyet yemek.
Bugün ki menümümüzü yazacağım dayanamıyorum kızlar. :82:
Biraz çatlatayım sizi hem yağlarınız erir ne güzel
Ayranaşı Çorbası
Kurut Çorbası
Yoğurtlu Adana Kebap
Selekli Saç Kavurma
İçli Köfte
Fellah Köfte
İçli köfte
El Böreği(Sacda pişirilecek)
Adana Usulü Ekşili Kısır
Pirpirim Salatası
Çökelek Salatası
Yumurtalı Patates Salatası
Acılı Kurutulmuş Patlıcan Dolması
Baklava
Sütlü Nuriye
Zerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?