Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yarın alayım pazardan ay nasıl canım çekti yengemde burda olsaydıda o yapsaydı muhteşem salatayı

teşekkür ederim bugün yorucuydu benim için temizlik yaptım sabah sadece peynir yedim bi kaç dilim akşamda kıymalı karnabahar çok acıkmıştım dayanamadım ve 2 kaşıkta bulgur pilavı yedim sonra üzüldüm ama olan oldu en kötüsü su tüketemedim

pamuk başta tebrik ederim ikincisi nasıl verdiğini merak ederim tüyolarını alabilirim pamukum bide su tüketmeyi bir kere aksattınmı düzene koyamazsın dikkat çekerim en azından 1 ltden fazla su içebilirsin yatana kadar

selamlar kızlar..
sabahtan beri net yoktu giremedim ben, gerçi kimse uğramamış..

bugünkü menüm (07.11.10)
sabaah yumurtalı klasik kahvaltım
ara yok
öğle bi porsiyon makarna az peynir
ara 1 armut
akşam 4 köfte, cacık..

makarna çok gibi geldi menümde ama canım çok istedi bi de haftada 1 kere falan yiyorum.. bütün hafta içi öğlen ton balıklı salata yemekten sıkılmışım

afiyet olsun kızlar hafta sonu süpermişsiniz..
benim hafta sonu tatil günlerimdi yedim tabi ama uzun zamndan beri ertelediğim ziyaretlerim vardı oralara gitmem gerekti tatil günlerini hafta sonuna getirmem o yüzden ii oldu bu gün yine patates günüm
sabah yoğurtlu patates yedim çğlen ve aksamda aynısı
sabah 15 dk spor ve 1 litre su 1 kupa yeşil cay

gün içinde 10 mil yürünecek ve 4 litre sıvı alınacak ..

Günaydın herkese.

Haftasonum bol gezmeli geçti kızlar. C.tesi sabah 9 da çıktım akşam 9 eve girdim. Kahvaltı yaptık, ordan alışverişe gittik. Nasıl ucuz piyasa anlatamam.
Bol bol para harcadım geldim.

Bu arada bayram sonrası haftasonu kardeşimin sözü var kısmetse. O zamana 2 hafta var. 2 kilo versem iyi olacak. en azından 69 olsam yine valla süperrrr olur.

.

günaydın hepinize
dün kendime hakim olamadım sanki cumartesi yemediklerimin acısını çıkardım sonra pişman oldum ama iş işten geçti tabii
bugüne iyi başladım ama 40 dkka bisiklet çevirdim sabakta peynir ve yumurta yedim

Bu hafta herkes kişisel rütbesini aynen benim ki gibi yapsın kızlar.
Hatta bir dahaki bildireme kadar böyle kalsın lütfen.

Goncacım hafif yavaşla da diğerleri de rütbelere taşınsın :)
Ama yok yok sen tam gaz ilerle Gururumuzsun bu hafta.

Günaydın arkadaşlar Nasılsınız...

Zevcancığım bana fark var gibi geldi birazda olsa.
Yakın çekim uzak çekimden olabilirmi bilmiyorum ama basen bel bölgende gözle görülür fark var gibi canım.

Günaydın hanımlar ben geldim...

Geçen hafta yoktum biliyorsunuz.Haber veremediğimiçin üzgünüm.
Ama işden izinliydim.Kardeşim kaza geçirdi ve ben pc başına hiçgeçmedik.
Hastaneyle ev arasında mekik dokudum.Kardeşim geçen cuma ameliyat oldu çok başarılı geçtiallaha şükür.Hala hastanede.Askerlik durumu uzadı 6 ayı bulabilirmiş gitmesi.Gataya sevk edilecek sanırım.

Bu hafta ve sonraki haftalarda burda olmaya devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…