Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gonca tebrikler tatlım bireyselde 3. oldun

kızlar herkes önümüzdeki hafta kişisel rütbesine goncanın nick ini yazıyor..

inanamıyorum ya çok güzel bi haber teşekkürü zevcana yapın o beni davet etti
bugün benim için yorucu bir gündü ama eve gelince içine giremediğim pantolonumu denedim girince çok daha mutlu oldum

çıkan arkadaşlara iyi haftasonları

Goncacım tebrikler , biiz de 4. olarak iyimişiz bu haftaa

yine deli gibi uyumuşum. 2 gündür akşamları net olmuyodu, uyanıp internet olduğunu görmek ne güzel yahu

inanamıyorum ya çok güzel bi haber teşekkürü zevcana yapın o beni davet etti
bugün benim için yorucu bir gündü ama eve gelince içine giremediğim pantolonumu denedim girince çok daha mutlu oldum

goncacım süpersin cnm, o giremediğin pantolona girmek kadar mutlu eden bi duygu yok tebrikler tekrardan canımm :13:

selam hanımlarrr

gene hafta sonu ve gene biz çalışan bayanlar için kendimizi temizliğe vereceğimiz bi güüüün. nefret ediyorum ya. zaten hafta boyunca yeterince sinir bozucu günler geçiriyoruz hafta sonuda aynen devaaaaaam. kendimi temizliğe vermeden çnce bi çay demleyip içesim var.

bide benim adım filiz, cemrehayal müstakbel kıjımın adııııııııı:):87:

günaydınnn
filizcimm inşş hayırlısıylan cemrene kavuşursun :))

ben de bugün temizlik yapcam ama malum gece aç uyudum şimdi de açım :)) önce bi kahvaltı yapayım gelirim yine,

bugünkü menümm (06.11.10)
sabah yumurtalı klasik kahvaltı
öğlen yoğurtlu patllıcan yada çorba olur..
akşam da makarna istiyo canım ama bakalım o olmazsa çorba salata yaparım..

ay inşallah:)

menümüde yaziiiim
sabah kepekli ekmeğe domatesli light kaşarlı bi tost. yanına şekersiz ama demli hafta sonu keyif çayıııı

ara valla dukandan sıkıldım sanki meyve yeriim şapur şupur:)

öğle tavuklu şehriye çorbası,ıspanak boool yoğurtluuu

ara süt sanki

akşam ıspanağaa devam

ara yeşil çay

menün güzel canım, benim çocukluktan kalma bişeydir, hiç bi güç bana ıspanak yediremezz hatta ıspanak olan sofraya oturmam sana afiyet olsun cnmmm

kerevizmi yengem salatasını yapıyor harika ya sofrada başka şeyleri görmez oluyorum

goncacım süpersin cnm, o giremediğin pantolona girmek kadar mutlu eden bi duygu yok tebrikler tekrardan canımm :13:

kesinlikle katılıyorum bir beden küçüklerini bıraktım şimdi benden 1 beden küçük giyinen annemim pantalonlarını eritmeye

eritmeye dedim çünkü bacaklarım olduğundan fazlasıyla şişman içe doğru buda eritiyor hepsini

zalimi cnm benim de koca bi popom, göbeğim ve yan yağlarım var.. pek spor da yapmıyorum. haftasonu bel kemerim var onu takıp, temizlik yapıyorum, ama yetmiyo tabi. kilo da versem yumuşadı ama kaldı yani. dolayısıyla kilo verdiğim pek belli olmuyo. ama bu hafta leslie falan yapmayı planlıyorum inşş bakalımm

bu arada ben hiç kereviz yemedim sanırmm

günaydin kizlar kilom 70.4 malesef

özge biz seninle kilo alma yarisi yapiyoz sanki,takimin yüz karasi olduk valla kendimize gelelim yaa

ben karar verdim isvec diyetine basliycam

ne ara 70 kilo oldun bacim en som konustugmuzda 60 kilodaydin hatirladigim kadariyla
bu arada baliklama daldigim icin sorry

selam kızlar nasılsınız?

Dedikoducular siziiiiiiiiii.
Çok yemedim kızlar. 1 tavuk but fırında, 1 içli köfte, azcık pilav, azcık saç kavurma yedim.
Yemediklerimi saysam az yemişsin dersiniz eminim.

dedikodunu yaptık ama azıcık saydıklarının yanında süper yemişsin..tebrikler

4. lüğümüzü tebrik ederim gonca seninde bireysel dereceni tebrik ederim takıma renk kattın şenlendirdin gelişinle

ETAP 3.SÜ
pamukcuk ( 78,8 / 76 / 2.8 / % 3,55 )
tebrikler şekercimm :99::100:

Son düzenleme:
kerevizmi yengem salatasını yapıyor harika ya sofrada başka şeyleri görmez oluyorum

aaaaaaaa salatasına lafım kesinlikle yok, heleki ceviz ve dereotu girince işin içine bendede hatlar kopuyoo.... ama o kereviz denen şey tencereye girerse ben kaçar, aynen topuk. annem rahmetli yaptıgı gün ben arkadaşımda kalırdıııım. kokusuna dayanamıyorum

ayyy bak kokusunada bayılırım patatesle yapar saplarınıda koyarım misler gibi limon sıkarım bide yumurta falan koymam ama bayılrım tek kelimeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…