günaydın hanımlar ben geldim...
Geçen hafta yoktum biliyorsunuz.haber veremediğimiçin üzgünüm.
Ama işden izinliydim.kardeşim kaza geçirdi ve ben pc başına hiçgeçmedik.
Hastaneyle ev arasında mekik dokudum.kardeşim geçen cuma ameliyat oldu çok başarılı geçtiallaha şükür.hala hastanede.askerlik durumu uzadı 6 ayı bulabilirmiş gitmesi.gataya sevk edilecek sanırım.
Bu hafta ve sonraki haftalarda burda olmaya devam edicem.
zevcancım bana özellikle basen bölgesinde fark var gibi geldi.:13:
hoş geldin iiz sen nasılsın..takıma dönmeye mi karar verdin..
Günaydın hanımlar ben geldim...
Geçen hafta yoktum biliyorsunuz.Haber veremediğimiçin üzgünüm.
Ama işden izinliydim.Kardeşim kaza geçirdi ve ben pc başına hiçgeçmedik.
Hastaneyle ev arasında mekik dokudum.Kardeşim geçen cuma ameliyat oldu çok başarılı geçtiallaha şükür.Hala hastanede.Askerlik durumu uzadı 6 ayı bulabilirmiş gitmesi.Gataya sevk edilecek sanırım.
biliyorsun nilaycım basen bölgemi inceltmeye uğrasıyorum zaten ordan gitmiş olmasına o kadar seviniyorum ki...
Sende nasıl diyet durumları devam edememişsindir hastane falan olunca...
Günaydın arkadaşlar Nasılsınız...
Zevcancığım bana fark var gibi geldi birazda olsa.
Yakın çekim uzak çekimden olabilirmi bilmiyorum ama basen bel bölgende gözle görülür fark var gibi canım.
Hastaneyle ev arasında mekik dokudum.Kardeşim geçen cuma ameliyat oldu çok başarılı geçtiallaha şükür.Hala hastanede.Askerlik durumu uzadı 6 ayı bulabilirmiş gitmesi.Gataya sevk edilecek sanırım.
sen bilirsin aslıcım ama bayramda takımda olman senin için + bi durum bencedaha az yemene sebep olurdu belki..
Bu arada kilo aldınmı bakimm..
sen bilirsin aslıcım ama bayramda takımda olman senin için + bi durum bencedaha az yemene sebep olurdu belki..
Bu arada kilo aldınmı bakimm..
canım callenetic yapmanı tavsiye ederim ben geçen sene yapmıştım çok faydasını gördüm sende deneyebilirsin hatta biraz kilo vereyim bende başlıycam şimdi sadece bisiklete vakit ayırabiliyorum
yok canım ya bayramda birsürü yere ziyarete gidiyosun
yeni gelin kız diyolar.
Bak benim bu güzel ye bunuda ye bunuda ye.
Ister istemez kaçıyor. Ondan bundan derken.
Inan 2 haftadır hiç tartılmıyorum.
Ama kilo aldım hissediyorum
Günaydın cnm hoşgeldin. İyiyiz sen naılsın
Nilaycım çok üzüldük cnm hepimiz. Allah beterinden korusun. Çok şükür atlatmış kardeşin. Nerde olmuş kaza. Askerliği neden uzuyor ki zaten asker di bu da hastalık.
Zevcan acayip fark var cnm maşallah ya.
canım cok gecmiş olsun ..duyunca hepimiz cok üzüldük ..allah şifa versin ..en kısa zamnda toparlar inş..
Bu durumda sizin tanısma olayıda olmamıstı heralde ..
biliyorsun nilaycım basen bölgemi inceltmeye uğrasıyorum zaten ordan gitmiş olmasına o kadar seviniyorum ki...
Sende nasıl diyet durumları devam edememişsindir hastane falan olunca...
çok saol canım.tanışma oldu.annesi ve teyzesi ve annesi ziyarete geldi.orda tanıştık.anneler telde konuşuyorlar arada.sevdiğimde dün geldi.amcam yengem annemlede tanışmış oldu.artık tanışma kısmını geçtik.kardeşim hastaneden çıkınca isteme ve söz olucak inşallah.annemde çok beğendi amcam ve yengemde.annem gözünün içine bakıyor nilay.yaşına göre çok olgun dedi.
çok sevindim canım senin için inş devamı gelir.yaklaşık 10 gündür hastanedeyim.ve yeme düzenim tamamen bozuldu.su içmeyi dahil unuttuğum çok gün oldu.ve hep dışardan ve hazır yedik.saatlerde belirsizdi.eski düzene dönmeye çalışıyorum.kilo aldım mutlaka ama tartılmadım.bakalım bu hafta sonucu bekliyorum.
selam kızlar nasılsınız?
zevcan fark olmaz olurmu basenlerinden ve yan tarafarından gitmiş..maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?