Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım cok gecmiş olsun ..duyunca hepimiz cok üzüldük ..allah şifa versin ..en kısa zamnda toparlar inş..
Bu durumda sizin tanısma olayıda olmamıstı heralde ..

hoş geldin iiz sen nasılsın..takıma dönmeye mi karar verdin..

Canım bayramdan sonra dönücem inşallah.
Şimdi gelicem bayram arası olucak en iyisi bayramdan sonrası

Canım çok geçmiş olsun...
Şükür başarılı geçmiş ameliyat.

sen bilirsin aslıcım ama bayramda takımda olman senin için + bi durum bencedaha az yemene sebep olurdu belki..
Bu arada kilo aldınmı bakimm..

Dikkat Dikkat Takım Üyelerinin Dikkatine

Yarın Sabahtan İtibaren

1. Herkes her gun menusunu yazmak zorundadır.

2. Herkes her gun en az 2 kişinin menusune yorum yazmak zorundadır.

3. Paylasımda devamsızlık yapılması, diyette kacamak yapılmasi cezaya tabidir.

4. İki hafta üstüste olarak bu kuralları ihlal eden diskalifiye olacaktır Kimse lütfen kırılmasın.

5. Her hafta takım birincisi seçilecek ve o hafta herkes kişisel rütbesine o kişinin adını yazacak.

Ayrica bir hafta icinde:

3 gunden fazla menusunu paylasmayan
3 gunden fazla menulere yorum yapmayan
3 kezden fazla kacamak yapan
3 hafta üstüste kilo veremeyen

Yarıştan diyet ve zayiflama konusunda yeterince kararlı olmadığı gerekcesiyle cikarilacaktir.

biliyorsun nilaycım basen bölgemi inceltmeye uğrasıyorum zaten ordan gitmiş olmasına o kadar seviniyorum ki...
Sende nasıl diyet durumları devam edememişsindir hastane falan olunca...

canım callenetic yapmanı tavsiye ederim ben geçen sene yapmıştım çok faydasını gördüm sende deneyebilirsin hatta biraz kilo vereyim bende başlıycam şimdi sadece bisiklete vakit ayırabiliyorum

Günaydın arkadaşlar Nasılsınız...

Zevcancığım bana fark var gibi geldi birazda olsa.
Yakın çekim uzak çekimden olabilirmi bilmiyorum ama basen bel bölgende gözle görülür fark var gibi canım.

Günaydın cnm hoşgeldin. İyiyiz sen naılsın

Nilaycım çok üzüldük cnm hepimiz. Allah beterinden korusun. Çok şükür atlatmış kardeşin. Nerde olmuş kaza. Askerliği neden uzuyor ki zaten asker di bu da hastalık.

sen bilirsin aslıcım ama bayramda takımda olman senin için + bi durum bencedaha az yemene sebep olurdu belki..

Zevcan acayip fark var cnm maşallah ya.

kızlar kuralları tekrar hatırlattım
nilaycım gecen hafta sen yoktun yeni kurallar aldık gecen hafta yeni üyemiz pamukcuk takım birincimiz oldu kişisel rütbemizide bu hafta onun adı olucak..

geçmiş olsun arkadaşım

Yok canım ya bayramda birsürü yere ziyarete gidiyosun
yeni gelin kız diyolar.
Bak benim bu güzel ye bunuda ye bunuda ye.
İster istemez kaçıyor. Ondan bundan derken.
İnan 2 haftadır hiç tartılmıyorum.
Ama kilo aldım hissediyorum

ii bakalım gelin kız olmak zor tabi .. Sen yine olabildiğince az yemeye bak

Teşekkür ederim kaptan iyiyim. =)
Düğün tarihim kesinleşti sayılır.
E zaman yaklaşıyor =)
bu yüzden bayramdan sonra sizinleyim inşallah yer varsa.

Ne demek Aslıcım her zaman bekleriz. Ama işler artık sıkı tutuluyor ona göre. Kaçamak yapmak yok.

canım cok gecmiş olsun ..duyunca hepimiz cok üzüldük ..allah şifa versin ..en kısa zamnda toparlar inş..
Bu durumda sizin tanısma olayıda olmamıstı heralde ..

Çok saol canım.Tanışma oldu.Annesi ve teyzesi ve annesi ziyarete geldi.Orda tanıştık.Anneler telde konuşuyorlar arada.Sevdiğimde dün geldi.Amcam yengem annemlede tanışmış oldu.Artık tanışma kısmını geçtik.Kardeşim hastaneden çıkınca isteme ve söz olucak inşallah.Annemde çok beğendi amcam ve yengemde.Annem gözünün içine bakıyor nilay.Yaşına göre çok olgun dedi.

biliyorsun nilaycım basen bölgemi inceltmeye uğrasıyorum zaten ordan gitmiş olmasına o kadar seviniyorum ki...
Sende nasıl diyet durumları devam edememişsindir hastane falan olunca...

Çok sevindim canım senin için inş devamı gelir.Yaklaşık 10 gündür hastanedeyim.Ve yeme düzenim tamamen bozuldu.Su içmeyi dahil unuttuğum çok gün oldu.Ve hep dışardan ve hazır yedik.Saatlerde belirsizdi.Eski düzene dönmeye çalışıyorum.Kilo aldım mutlaka ama tartılmadım.Bakalım bu hafta sonucu bekliyorum.

cok sevindim canım en zor kısmı atlattın sen darısı basıma..
Ben hala söylemedim cok korkuyorum :18:
Cok mutlu ol tatlım.. Keyfini cıkart bu günlerin..
Inş bende senin durumuna gelirim...

selam kızlar nasılsınız?
zevcan fark olmaz olurmu basenlerinden ve yan tarafarından gitmiş..maşallah canım

canım kardeşine çok üzüldüm Allah acill şifalar versin..

verirsin canım hastalık işin içine girince tüm düzenler bozuluyor olsun kardeşinn sağlığı herseyden daha önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…