Geçmiş olsun acile goturseydin keşke.Kizlar beni bugun idare edin kizimin nefes borusuna makarna kacti aklim cikti yerinden elik ayagim kesildi suan.cok giremicemm
Yok yavrum regliyle alakası YÖK benim durumunRegl in bitince
Sabah
Yarım bardak süt
Bir çatal yumurta
Bir zeytin
Bı dilim domates
Bil dilim salatalık
Öğle
Mercimek çorbası
Akşam
Tavuk +4 kaşık pilav
1 saat tempolu yürüyüş 3 saat havuzda yüzme
10kere dört kat çıkmak.
3 litre su
Basima vurdu sknti beraber uyuduk minnosumla cok sukur ki iyi ❤
Ufakken ilk gidaya geciste de yasamistim boyle.bi problem o sebepten cok hassasim.bu konuda ozaman morarmisti falan.korktum garip seslerde cikinca ama neyseki iyi rabbime sukurler olsun ❤❤
Canım valla hiç oturmuyor devamlı bı aktivite içindeyim . Birazdan bisiklet surmeye cikacagim.ooo rakibe bak ne çok spor yapıp ne az yemiş daha çok spor yapıcam gaza geldim
Yapma canım yapma bak yorulmussun kıyamam sanaBugün çok yoruldum ya ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi spor da yapasım YÖK eve de daha gitmedim dışarıda yemek yicem amaWhiteblacklife meydanı bırakamam spor spor spooorrr
Yürü gitttt eve gideyim bi gör senYapma canım yapma bak yorulmussun kıyamam sana
Allah daha iyi etsin canımBasima vurdu sknti beraber uyuduk minnosumla cok sukur ki iyi ❤
Ufakken ilk gidaya geciste de yasamistim boyle.bi problem o sebepten cok hassasim.bu konuda ozaman morarmisti falan.korktum garip seslerde cikinca ama neyseki iyi rabbime sukurler olsun ❤❤
Gitme eve dışarı güzel bak bol bol yemek ye afiyet olsun sana spor her gun şart mı ara ver ödemin gider fazla spor ödem yaparYürü gitttt eve gideyim bi gör sen
Koşma bacakların ağrır sana kıyamam ben otur oturduğun yerde tamam mı sporda neymisYağları sürcem sureci Sarıcam koşucam
Koşma bacakların ağrır sana kıyamam ben otur oturduğun yerde tamam mı sporda neymis
yazını gördüm kıskandım baktım bisikletin tekeri inmişCanım valla hiç oturmuyor devamlı bı aktivite içindeyim . Birazdan bisiklet surmeye cikacagim.
cokgecmis olsun kuzum bidaha yasatmasin allah.Basima vurdu sknti beraber uyuduk minnosumla cok sukur ki iyi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?