Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pazar
Öğlen kahvaltı az patates kızartması bir yumurta az çiğ badem fındık bir dilim peynir çay

Ara 1 dilim kavun az kefir

Akşam yemek yerine 2 tatlı bir tuzlu ev yapımı kurabiye sade kahve

Su 2 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş 6000 adım

Pazartesi
Sabah geç kahvaltı1 dilim tbe peynir domates salatalık 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu ezmesi

Ara 3 hurma sade kahve

Akşam 4 kaşık patlıcan oturtma 4 kaşık nohutlu pilav cacık

Ara yarım elma

Su 2.5 lt
Spor 100 jj şimdilik.
Nöbetçiyim zıplamak dışında bişey yapamiycam biraz daha yaparım.

Geçmiş olsun canım..

Menü güzel spora bayıldım :))
Geçmiş olsun. Jambon falan biraz kalorili olmuş Tabi hamburger de pek diyete uygun değil.
Bugunku menum

Sabah
6 parca hosbes
Arkadasim kahveye geldi kahvalti yapamadim.

Ara
Orta sekerli turk kahvesi
1 parca cikolata

Aksam
Yarim kase corba
2 tane kabak dolma

Spor 30 dk yuruyus
Su yatana kadar 2lt ye tamamlarim
Hosbes çikolata kahvede şeker ceza gelir sanırım bu menüye.
Menü düzenli spor güzel daha ne olsun.
Colorayzn
Sabah bi kase yoğurt ve yulaf kepeği iki yumurta kk kadar peynir

Öğlen
6 tane sardunya

Akşam
Fajita

2 lt su 3 olur belki geçer sporu yapınca bildiririm
Sardunya nedir fajita nasıl bişey

Çok şükür iyiymiş..
Allah bir daha yaşatmasın canım..

2 gündür menü yazmıyormuşum Nasıl unuttuysam..

Menüm

Sabah
1 fincan yeşilçay

Öğlen
Et kavurma
salata
2 dilim ekmek

Akşam
4 y. kaşığı karabuğday
Izgara et, domates
küçük 2 parça karpuz

Su 1.5 litreyi geçti, pek sayamadım bugün
3-4 fincan yeşilçay
2 bardak soğan suyu..

Dahlia_ canım karabuğday için çok ama çok teşekkürler pilavdan daha çok sevdim sadece diyet değil hayatım boyunca tüketeceğim
Karabugday her yere giriyo kısır gibi salatası yada yoğurtla karıştırılır. Yoğurtlu çorba oluyo. Icine meyve dilimleyip ara öğün oluyo güzel bir gıda.

Valla canım süpersin nekadar çok çeşit hareket yapmışsın.

yazını gördüm kıskandım baktım bisikletin tekeri inmiş ben de kendim spor yaparım hadi bakalım dönünce ne kadar süre sürdüğünü yaz buraya bakalım kim birinci gelecek
45 dakika surebildim canım benim bebiş arkada uyuyakaldı. Bir saate tamamlicaktim normalde.

Biri balık sardunya fajita tavuk yemeği terbiye edilmiş

Karabugday her yere giriyo kısır gibi salatası yada yoğurtla karıştırılır. Yoğurtlu çorba oluyo. Icine meyve dilimleyip ara öğün oluyo güzel bir gıda.
meyve ile olan versiyonunu duymamıştım onu da deniyim bari teşekkürler :)

Valla canım süpersin nekadar çok çeşit hareket yapmışsın.

45 dakika surebildim canım benim bebiş arkada uyuyakaldı. Bir saate tamamlicaktim normalde.

sana üzülmedimmmm ama bebişe üzüldümmm gaza geldim saatlerdir spor yapıyorum yeni oturdum
o hareketleri telefon programı ile yapıyorum kendime de not ediyorum ne yaptığımı göreyim diye ondan buraya da detaylı yazıyorum kendim göreyim diye

Çok iyi canım maşallah. Ama bende bu haftayı çok hareketli geçiririyorum bakalım cuma günü neler olcak. Kızım normalde o saatte hiç uyumaz ama temiz hava ve bisikletin hareketleri uyuttu sanırım. Bende üzüldüm hemen bitirdim Allah'tan kayda değer bir süre binmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…