- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Çok iyi canım maşallah. Ama bende bu haftayı çok hareketli geçiririyorum bakalım cuma günü neler olcak. Kızım normalde o saatte hiç uyumaz ama temiz hava ve bisikletin hareketleri uyuttu sanırım. Bende üzüldüm hemen bitirdim Allah'tan kayda değer bir süre binmistim
iyi gecelerrİyi geceler kızlar ben yatıyorum ölüyorum yorgunluktannn byyss
Makas hareketi hangi bölgeyi çalıştırıyor ?Eki Görüntüle 2028078 Eveeettttt ben geldim kızlar 50dambıl sağ sol üst karın alt karın 40'ar mekik 10makas hareketi öne arkaya sağa sola veee 10km yürüyüş +koşu şeklindeColorayzn Whiteblacklife
Yani iç bacak mı popo mu yoksa basenler mi?Eki Görüntüle 2028078 Eveeettttt ben geldim kızlar 50dambıl sağ sol üst karın alt karın 40'ar mekik 10makas hareketi öne arkaya sağa sola veee 10km yürüyüş +koşu şeklindeColorayzn Whiteblacklife
Ütü yemek derken canım çıktı yine totoyu yeni koydumWhiteblacklife nerdesin çirkeeeeefff çok pis geliyorummmmm bekleeeee beniii
Ne yaptın bacım sen ya valla ödem tutacaksinEki Görüntüle 2028078 Eveeettttt ben geldim kızlar 50dambıl sağ sol üst karın alt karın 40'ar mekik 10makas hareketi öne arkaya sağa sola veee 10km yürüyüş +koşu şeklindeColorayzn Whiteblacklife
Zaten var ödeeem hiç gitmiyor ki benden ödem yavrumNe yaptın bacım sen ya valla ödem tutacaksin
Bacaklar kuzum ve basenMakas hareketi hangi bölgeyi çalıştırıyor ?
Şaka bı tarafa ama çok spor ödem yapıyor biliyorsunZaten var ödeeem hiç gitmiyor ki benden ödem yavrum
Çok spor ödem mi yapıyorŞaka bı tarafa ama çok spor ödem yapıyor biliyorsun
Bulup ekledik ablacim listeye seni biz :)Eki Görüntüle 2028091
En son bilgilerimi buldum.
Kas ağırlıklı calisirsa kaslarin surekli calismasi sismelerine sebep ve tartida arti demek oluyo bu da malesefki,dinlenmesi gerekebiliyor mesela bir gun calisip bir gun calismamak gibi.yada persembe gunleri yapmamak cumaya arti gelmemek adinaÇok spor ödem mi yapıyor
He yaa spor yapıyordum klavye çevirmişMydestinyy menune bakarken kafama takildi kiz sardunya cicek sardalya balik olmuyo mu sabah sabah kafamda deli bir soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?