- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Evet çok ağır spor yapınca kaslar şişiyor artı çıkarsın bir süre ama sürekli yapınca geçiyoÇok spor ödem mi yapıyor
Elinize sağlık canımBulup ekledik ablacim listeye seni biz :)
Evet Aynı şeyi düşündüm bende sorarkenMydestinyy menune bakarken kafama takildi kiz sardunya cicek sardalya balik olmuyo mu sabah sabah kafamda deli bir soru
Sen bilirsin bilinmeyen kuzu :)
yap gitsin bünye alışınca normale dönersin
günaydınGünaydıınn :)
yap gitsin bünye alışınca normale dönersin
Kizlar beni bugun idare edin kizimin nefes borusuna makarna kacti aklim cikti yerinden elik ayagim kesildi suan.cok giremicemm
Basima vurdu sknti beraber uyuduk minnosumla cok sukur ki iyi ❤
Ufakken ilk gidaya geciste de yasamistim boyle.bi problem o sebepten cok hassasim.bu konuda ozaman morarmisti falan.korktum garip seslerde cikinca ama neyseki iyi rabbime sukurler olsun ❤❤
Yok canım ev ilanlarına bakıyorum bugün bı kaç yere ev bakmaya gideceğiz de spor bile yapamam gibi duruyor suaneee benim rakip nerdeeee kesin spor yapıyordur totomu kaldırsam sabahları da yapıcam ama eşim neredeyse tekmeyle yataktan atıcaktı
canım çok geçmiş olsun. hepimizin başından geçmiştir, ben de çok korkarım Allah korumuş minnoşunu
canım çok geçmiş olsun. hepimizin başından geçmiştir, ben de çok korkarım Allah korumuş minnoşunu
ben eskiden de hergün yapardım cumartesi pazar hariç haftanın 5 günü bunun sonunda yani 1,5 ay sonra verdiğim kilo belli oluyorduÖyle mi dersin ya? 3 hafta oldu bu bünye nasıl bir bünyeymiş alışamadı daha
Sagol tatlımKızlar dun menümü yazamadim kusura bakmayınColorayzn canım tekrar geçmiş olsun bebisinin düzelmesine sevindim
Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
Biber kızartması
Menemen 3 4 kaşık
Öğle
Eksili köfte 1 buçuk kase
1 kase yoğurt
1 kase salata
Aksam
1 sut mısır
Su 2lt
Spor 4 km yürüyüş tempolu
10 squat , 50 tane karin egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?