- 8 Mart 2017
- 769
- 2.396
- 33
Hoşgeldin canım :)
Sagoll heartimm canimm hoşgeldin
:) gel gel :)hoşbulduk canım. arada bakıyorum okuyorum çok birikmiş oluyor takipteyim sizi yine de :)
Canım geçmiş olsun alerjik birşey miSagoll heartimm canimm hoşgeldin
Yok kuzum yemek yediriyodum tableti alirken kafama geldi kızdım bnde :)Canım geçmiş olsun alerjik birşey mi
Umarım bir daha tekrar etmez
Hakkında hayirli olsun tatlımselam kızlar çok yoğun bir gün geçiriyorum. Ama tabiki yediklerime dikkat ediyorum. Pazartesi günü tüp bebek tedavisine başlıyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Yaaa Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah hayırlı bir evlat nasip eder Allahım ezanlar okunuyor evladı olmayan herkese hayırlı evlat nasip et aminnnselam kızlar çok yoğun bir gün geçiriyorum. Ama tabiki yediklerime dikkat ediyorum. Pazartesi günü tüp bebek tedavisine başlıyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Sen unuttun valla kalplerimizi hEpTabloyu hazirliyim dedim ugrastim ugrastim olmadi aradaki sacma mesajlarimi mazur görün kizlar bi kafami toparliyim tekrar deniycem
Heyecan yapma stres yapma tamam mıselam kızlar çok yoğun bir gün geçiriyorum. Ama tabiki yediklerime dikkat ediyorum. Pazartesi günü tüp bebek tedavisine başlıyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Rabb'im hayırlı evlatlar nasip etsin canımselam kızlar çok yoğun bir gün geçiriyorum. Ama tabiki yediklerime dikkat ediyorum. Pazartesi günü tüp bebek tedavisine başlıyorum dualarınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?