Tekrar geçmiş olsunYok kuzum yemek yediriyodum tableti alirken kafama geldi kızdım bnde :)
Neden kizdim diye agzinda lokmayla aglamaya basladi ağlarken de cok kasiyo kendini nefessiz brakti kndini birden nefes alinca makarna nefes borusuna gitti.
Ters cevirip vurdum sırtına ogurdu biraz cikartti sonra ama tam emin olamadim.korktum.
Ama neyseki gecti sagol hawarimm,ugra arada bir ❤
Bayanlar gear aldım spor yaparken kullanmak için
selam kızlar çok yoğun bir gün geçiriyorum. Ama tabiki yediklerime dikkat ediyorum. Pazartesi günü tüp bebek tedavisine başlıyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Tabloyu hazirliyim dedim ugrastim ugrastim olmadi aradaki sacma mesajlarimi mazur görün kizlar bi kafami toparliyim tekrar deniycem
Beğendiğim ev tutulmuş yine başa döndük
Bayanlar gear aldım spor yaparken kullanmak için
Cahil kaldımO ne ki ?
Aleykum selam..
Hayırlısı olsun canım..
Rabbim sağlıklı evlatlar versin..
Sen daha toparlanmadın mı canım ?
İnşallah canım böyle giderse semt de değişecek yok ev olanlarda maşallahSıkma canını, nasibiniz değilmiş demek ki o ev..
Kısa zamanda içinize sinen bir ev bulursunuz inşaAllah..
İst da nerede oturuyorsunİnşallah canım böyle giderse semt de değişecek yok ev olanlarda maşallah
Kartal.tarafi canimİst da nerede oturuyorsun
Tamam tatlim
Akıllı saat işte markası gear öyle jilet nasıl jilet marka aslında onun gibi direk öylr dedimTamam tamam buldummm
Tanıdığım ama adını bilmediğim birşeydi, sayende öğrenmiş oldum
Allah en kisa surede bebegini kucagina almayi nasip etsin canim :)selam kızlar çok yoğun bir gün geçiriyorum. Ama tabiki yediklerime dikkat ediyorum. Pazartesi günü tüp bebek tedavisine başlıyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Cok gecmis olsun canimYok kuzum yemek yediriyodum tableti alirken kafama geldi kızdım bnde :)
Neden kizdim diye agzinda lokmayla aglamaya basladi ağlarken de cok kasiyo kendini nefessiz brakti kndini birden nefes alinca makarna nefes borusuna gitti.
Ters cevirip vurdum sırtına ogurdu biraz cikartti sonra ama tam emin olamadim.korktum.
Ama neyseki gecti sagol hawarimm,ugra arada bir ❤
Bugun menum
Sabah
50 gram sucuk ve 1 yumurta ile sucuklu yumurta
Yarim kk peynir
1 dlm tb ekmegi
Domates salatalik
Biraz maydanoz
Ogle
Kahve ve yarim dlm kek
Aksam
3 yk kasigi kiymali makarna
2 yk kasigi yogurt
Su 2 lt civari
Spor 30 dk yuruyus
Sen söylesene canım 2 gr bitter ısırığını yiyim mi kahvenin yanında birinin bir şey demesini bekliyorum yemedimBenim ortim nerde bakayım yine kaçtı spora kaçsin bakalım yakalarim ben onu
Ayy deme :) benimki korkuyo boceklerden.sinek falan gordu mu kacar konunca falan annesine benzemis bende ufakken korkuyodumCok gecmis olsun canimbebeklerin nezanan ne olacagi belli olmuyor. Benimki de bugun ilk bocegini yedi ogurmeye basladi bi baktim kocaman karinca
Sen söylesene canım 2 gr bitter ısırığını yiyim mi kahvenin yanında birinin bir şey demesini bekliyorum yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?