Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tekrar geçmiş olsun
Anlık şeyler işte insanın aklı çıkıyor

Bayanlar gear aldım spor yaparken kullanmak için

Cahil kaldım O ne ki ?

selam kızlar çok yoğun bir gün geçiriyorum. Ama tabiki yediklerime dikkat ediyorum. Pazartesi günü tüp bebek tedavisine başlıyorum dualarınıza ihtiyacım var.

Aleykum selam..
Hayırlısı olsun canım..
Rabbim sağlıklı evlatlar versin..

Tabloyu hazirliyim dedim ugrastim ugrastim olmadi aradaki sacma mesajlarimi mazur görün kizlar bi kafami toparliyim tekrar deniycem

Sen daha toparlanmadın mı canım ?

Cahil kaldım O ne ki ?

Aleykum selam..
Hayırlısı olsun canım..
Rabbim sağlıklı evlatlar versin..

Sen daha toparlanmadın mı canım ?

Kuzum dünkü olayla ilgili degil :)
Sacmalamamin sebebi yoruldum bugun daha dogrusu fazla elektrik yükü olan alanlar beni yoruyor hasta gibi ediyo buyuk hastaneler havalimanlari falan. Bugun birde 4 saat ayakta kaldim suan nasilim varya tir gecmis gibi uzerimden yorulacak bisey yapmadım ama bazi ortamlar beni boyle ediyo :/

3 lt su
50 jj
45 saniye plank
Adım yukarı sandalye 16
Şınav 11
Karın çatırdatma 15
Bridge exercise 35
Toplam etkin dakika 210
Bugün egzersiz az oldu kaslarımı dinlendiriyorum

Sabah
43 gr yulaf ezmesi 1 şeftali püresi 1 gram tarçın karışımı

Öğlen
78 gr yoğurt (5 çatal )
153 gr karabuğdaylı (yarım kase karabuğday) salata

Ara
150 ml süt ile 1 gr tarçınlı Nescafe
4 gr bitter çikolata

Akşam
78 gr yarım yoğurt
165 gr kinoalı bulgur (2 gr margarin ile yapıldı)

Ara
Eğer çok demezseniz bitter çikolatanın yarısını ısırdım 2 gr kaldı onunla sade Türk kahvesi ???????

Toplam alınan kalori
Akşamki bittere tamam derseniz 802 Hayır derseniz 782 kcal
Yakılan kalori 940 kcal

Cok gecmis olsun canim bebeklerin nezanan ne olacagi belli olmuyor. Benimki de bugun ilk bocegini yedi ogurmeye basladi bi baktim kocaman karinca

Bugun menum
Sabah
50 gram sucuk ve 1 yumurta ile sucuklu yumurta
Yarim kk peynir
1 dlm tb ekmegi
Domates salatalik
Biraz maydanoz

Ogle
Kahve ve yarim dlm kek

Aksam
3 yk kasigi kiymali makarna
2 yk kasigi yogurt

Su 2 lt civari
Spor 30 dk yuruyus

Bugun menum
Sabah
50 gram sucuk ve 1 yumurta ile sucuklu yumurta
Yarim kk peynir
1 dlm tb ekmegi
Domates salatalik
Biraz maydanoz

Ogle
Kahve ve yarim dlm kek

Aksam
3 yk kasigi kiymali makarna
2 yk kasigi yogurt

Su 2 lt civari
Spor 30 dk yuruyus

Canım hem sucuk hem kek hem makarna pek diyet listesi gibi görünmüyor

Cok gecmis olsun canim bebeklerin nezanan ne olacagi belli olmuyor. Benimki de bugun ilk bocegini yedi ogurmeye basladi bi baktim kocaman karinca
Ayy deme :) benimki korkuyo boceklerden.sinek falan gordu mu kacar konunca falan annesine benzemis bende ufakken korkuyodum ananemij tarlasi vardi kocaman at sinegi derler burda onlardan dadanirdi pesime koca tarlada tur bindirirdim kosarken annemler tutun kirarken noldu kizim diye bagirirdi annee sineeeeekk.diyodum baska korkacak birsey bulamadin mi derdi bana

Sen söylesene canım 2 gr bitter ısırığını yiyim mi kahvenin yanında birinin bir şey demesini bekliyorum yemedim

Ye anacim ye maden yedin neden birakiyosun 3grmini

Ben menu yazmiyorum onun yerine bu iki.gun için ceza yazicam ziraa cok yememis olsamda diyete uygun seyler tuketemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…