- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Ayy deme :) benimki korkuyo boceklerden.sinek falan gordu mu kacar konunca falan annesine benzemis bende ufakken korkuyodumananemij tarlasi vardi kocaman at sinegi derler burda onlardan dadanirdi pesime koca tarlada tur bindirirdim kosarken annemler tutun kirarken noldu kizim diye bagirirdi annee sineeeeekk.diyodum baska korkacak birsey bulamadin mi derdi bana
Ye anacim yemaden yedin neden birakiyosun 3grmini
Okudum canım ye ye menü güzel sıkıntı yok ondan ses etmedim ye rahat rahat afiyet olsun canım ben şuan tartı.mutlulugundayimAldım gazı yicem kahvemi yapıpwhite okumuş olsa yeme derdi ama ses çıkmadj
Herkes neden suskun bugün
Menü ofsayt canım kek ekmek makarna hepsi karbonhidrat yaptığın spor bunları yakmaya yetmez canım kilo vermeyi geçtim yapma canım biraz dikkat bu hafta birinciliğe oynuyoruz bakBugun menum
Sabah
50 gram sucuk ve 1 yumurta ile sucuklu yumurta
Yarim kk peynir
1 dlm tb ekmegi
Domates salatalik
Biraz maydanoz
Ogle
Kahve ve yarim dlm kek
Aksam
3 yk kasigi kiymali makarna
2 yk kasigi yogurt
Su 2 lt civari
Spor 30 dk yuruyus
Nasıl tartıldın mı ne kadar vermişsin ? Benim 100 gr fark ediyor düne göreOkudum canım ye ye menü güzel sıkıntı yok ondan ses etmedim ye rahat rahat afiyet olsun canım ben şuan tartı.mutlulugundayim
Nasıl tartıldın mı ne kadar vermişsin ? Benim 100 gr fark ediyor düne göreayrıca çikolata için senden de onay aldıysam okeyim 2 evetle rahat rahat yicem
Kaç haftanın var canimKızlarrrrrrrr ay sonuna istemeye geleceklerrrrrr yandım ben zayıflamam lazımmmm izni belli olmuş benimkinin aşağı yukarı
20 sinden sonra izne çıkacakmış bayramı bulur aile tanışması kanımca çok az kaldıııııKaç haftanın var canim
Daha bir aya yakın var canım kilon kilo vermeye çok müsait 5 ile 10 kilo arası verebilirsin oda iyi bence20 sinden sonra izne çıkacakmış bayramı bulur aile tanışması kanımca çok az kaldııııı
Aldım gazı yicem kahvemi yapıpwhite okumuş olsa yeme derdi ama ses çıkmadj
Herkes neden suskun bugün
Suskunluk neden bilmiyorum kuzum ben kendime gelmeye basladim :)Kızlarrrrrrrr ay sonuna istemeye geleceklerrrrrr yandım ben zayıflamam lazımmmm izni belli olmuş benimkinin aşağı yukarı
80e insem çok güzel olur 70lere geldiğimde zaten çok tatliş görünüyorum elbise bakmam laızm offf ölcem strestennnn 10 kg verebilir miyim sence ciddenDaha bir aya yakın var canım kilon kilo vermeye çok müsait 5 ile 10 kilo arası verebilirsin oda iyi bence
Ben valla 15 dk lık olanlardan yapıyorum 45 dk pcye bakmaktan belim ağrıyor çünkü sen de öyle yap sıkılmasın 3 tane yaparsın gün içinde ayrı vakitlerde.Suskunluk neden bilmiyorum kuzum ben kendime gelmeye basladim :)
Oyy oyyy bize katilan biri daha benimde.o zamana kadar vaktim var malesefki.ama spor konusu beni cok sinir ediyo dun leslie 5mile yaptim.bitirene kadar çatladın sevmiyorum yaa sevmiyorum aptalca geliyo hareketlerfalan.
Menü
Sabah
5 adet kan eriği
2 bardak su
Saat 11
1 adet az yağda yumurta
1 dilim ekmek
Saat 4
Balık az yedim
1 buçuk dilim tb ekmek
3adet marul yaprağı
1 adet kibrit kutusu büyüklüğünde karpuz
1 adet az şekerli çay
Saat 7
1 adet az şekerli türk kahvesi içeceğim
Bebek uyunca spor yapılacak bildiririm
3 lt su
50 jj
45 saniye plank
Adım yukarı sandalye 16
Şınav 11
Karın çatırdatma 15
Bridge exercise 35
Toplam etkin dakika 210
Bugün egzersiz az oldu kaslarımı dinlendiriyorum
Sabah
43 gr yulaf ezmesi 1 şeftali püresi 1 gram tarçın karışımı
Öğlen
78 gr yoğurt (5 çatal )
153 gr karabuğdaylı (yarım kase karabuğday) salata
Ara
150 ml süt ile 1 gr tarçınlı Nescafe
4 gr bitter çikolata
Akşam
78 gr yarım yoğurt
165 gr kinoalı bulgur (2 gr margarin ile yapıldı)
Ara
Eğer çok demezseniz bitter çikolatanın yarısını ısırdım 2 gr kaldı onunla sade Türk kahvesi ???????
Toplam alınan kalori
Akşamki bittere tamam derseniz 802 Hayır derseniz 782 kcal
Yakılan kalori 940 kcal
Bugun menum
Sabah
50 gram sucuk ve 1 yumurta ile sucuklu yumurta
Yarim kk peynir
1 dlm tb ekmegi
Domates salatalik
Biraz maydanoz
Ogle
Kahve ve yarim dlm kek
Aksam
3 yk kasigi kiymali makarna
2 yk kasigi yogurt
Su 2 lt civari
Spor 30 dk yuruyus
Başka bir spor bul canım sevdiğin bende platesi yaparken oluyorum oyleSuskunluk neden bilmiyorum kuzum ben kendime gelmeye basladim :)
Oyy oyyy bize katilan biri daha benimde.o zamana kadar vaktim var malesefki.ama spor konusu beni cok sinir ediyo dun leslie 5mile yaptim.bitirene kadar çatladın sevmiyorum yaa sevmiyorum aptalca geliyo hareketlerfalan.
Ben 78.5 ile 9.300 Gr verdiysem sen hayli hayli verirsin canım dediğim gibi kilo ne kadar yüksekse oranda o kadar artıyor ben ilk haftalar 2,5 verirken şimdi 1.5-2arasina düştü kilon düştükçe oranda dusuyor80e insem çok güzel olur 70lere geldiğimde zaten çok tatliş görünüyorum elbise bakmam laızm offf ölcem strestennnn 10 kg verebilir miyim sence cidden
İyiyiz canım ne.olsun muhabbet sohbet sen nasilsinMerhaba kızlar napıyorsunuz nasılsınız :)
güzel olmuş canım diyete aykırı bisey yok :)
canım ben yemek göremedim pek tamam kinoa falan ye ama ara öğünlerde ye bende birazda sebze meyve karbonhidrat ta alman lazım bilmiyorum ama yinede sen daha iyi bilirsin .. Ama sporun harika ve su tabi :)
canım pek ic açici menü deil makarna kek
İyiyiz canım ne.olsun muhabbet sohbet sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?