Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aldım gazı yicem kahvemi yapıp white okumuş olsa yeme derdi ama ses çıkmadj
Herkes neden suskun bugün

Bugun menum
Sabah
50 gram sucuk ve 1 yumurta ile sucuklu yumurta
Yarim kk peynir
1 dlm tb ekmegi
Domates salatalik
Biraz maydanoz

Ogle
Kahve ve yarim dlm kek

Aksam
3 yk kasigi kiymali makarna
2 yk kasigi yogurt

Su 2 lt civari
Spor 30 dk yuruyus
Menü ofsayt canım kek ekmek makarna hepsi karbonhidrat yaptığın spor bunları yakmaya yetmez canım kilo vermeyi geçtim yapma canım biraz dikkat bu hafta birinciliğe oynuyoruz bak

Okudum canım ye ye menü güzel sıkıntı yok ondan ses etmedim ye rahat rahat afiyet olsun canım ben şuan tartı.mutlulugundayim
Nasıl tartıldın mı ne kadar vermişsin ? Benim 100 gr fark ediyor düne göre ayrıca çikolata için senden de onay aldıysam okeyim 2 evetle rahat rahat yicem

Nasıl tartıldın mı ne kadar vermişsin ? Benim 100 gr fark ediyor düne göre ayrıca çikolata için senden de onay aldıysam okeyim 2 evetle rahat rahat yicem
Mydestinyy savaşmak kilo çıtır çıtır gidiyor canım sen çok spor yapıyorsun onun ödemi vardır canım. Vücudun spora alışması bir ayı buluyor

Aldım gazı yicem kahvemi yapıp white okumuş olsa yeme derdi ama ses çıkmadj
Herkes neden suskun bugün

Kızlarrrrrrrr ay sonuna istemeye geleceklerrrrrr yandım ben zayıflamam lazımmmm izni belli olmuş benimkinin aşağı yukarı
Suskunluk neden bilmiyorum kuzum ben kendime gelmeye basladim :)
Oyy oyyy bize katilan biri daha benimde.o zamana kadar vaktim var malesefki.ama spor konusu beni cok sinir ediyo dun leslie 5mile yaptim.bitirene kadar çatladın sevmiyorum yaa sevmiyorum aptalca geliyo hareketlerfalan.

Ben valla 15 dk lık olanlardan yapıyorum 45 dk pcye bakmaktan belim ağrıyor çünkü sen de öyle yap sıkılmasın 3 tane yaparsın gün içinde ayrı vakitlerde.
Ben ölcem stresten kilo verebilir miyim acaba ne yapcam ne giycem Kaç kişi gelecekler offfff

Sen de artık biraz ivme arttır gel ikinci rakibim ol Hızlan azcıkkk

güzel olmuş canım diyete aykırı bisey yok :)

canım ben yemek göremedim pek tamam kinoa falan ye ama ara öğünlerde ye bende birazda sebze meyve karbonhidrat ta alman lazım bilmiyorum ama yinede sen daha iyi bilirsin .. Ama sporun harika ve su tabi :)

Bugun menum
Sabah
50 gram sucuk ve 1 yumurta ile sucuklu yumurta
Yarim kk peynir
1 dlm tb ekmegi
Domates salatalik
Biraz maydanoz

Ogle
Kahve ve yarim dlm kek

Aksam
3 yk kasigi kiymali makarna
2 yk kasigi yogurt

Su 2 lt civari
Spor 30 dk yuruyus

canım pek ic açici menü deil makarna kek

Başka bir spor bul canım sevdiğin bende platesi yaparken oluyorum oyle

80e insem çok güzel olur 70lere geldiğimde zaten çok tatliş görünüyorum elbise bakmam laızm offf ölcem strestennnn 10 kg verebilir miyim sence cidden
Ben 78.5 ile 9.300 Gr verdiysem sen hayli hayli verirsin canım dediğim gibi kilo ne kadar yüksekse oranda o kadar artıyor ben ilk haftalar 2,5 verirken şimdi 1.5-2arasina düştü kilon düştükçe oranda dusuyor

Canım öğlenki salatada büyük büyük birsürü sebze vardı kocaman kırmızı biber kocaman yeşil biber büyük domates dere otu salatalık havuç ohooo koca kase oldu :)
Daha ne yiyim kız her şey var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…