Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben 78.5 ile 9.300 Gr verdiysem sen hayli hayli verirsin canım dediğim gibi kilo ne kadar yüksekse oranda o kadar artıyor ben ilk haftalar 2,5 verirken şimdi 1.5-2arasina düştü kilon düştükçe oranda dusuyor

Ne yapsam nasıl bir yol izlesem asla misafir çağırmıcam gitmicem dışarı da çıkmıcam kafeye filan kaçamak 0 olmalı başka ne yapsam ki kollarım kalın ayrı kol mu çalışsam ki off

ne bilim :) hep farklı farklı isimler insaniz bizde arıyoruz patates pilav çorba gözler yemek arıyor kinoa chia ahhh ahh bu kilolar yok mu

Ne yapsam nasıl bir yol izlesem asla misafir çağırmıcam gitmicem dışarı da çıkmıcam kafeye filan kaçamak 0 olmalı başka ne yapsam ki kollarım kalın ayrı kol mu çalışsam ki off
Ben kendi yontemimi soyleyim istersen deneyip denememek sana kalir

ne bilim :) hep farklı farklı isimler insaniz bizde arıyoruz patates pilav çorba gözler yemek arıyor kinoa chia ahhh ahh bu kilolar yok mu
Ben artık hayatımdan pirinci çıkardım canım karabuğdayı pilav gibi yapıyorum genelde kinoalı bulgur da pilav oluyor zaten bir nevi :) amacım yaşam tarzını değiştirmek ondan artık patates bile tüketimiyorum. Daha önce de 25 kg verdim ama kilo vermeye odaklı olduğum için adamakıllı besin almadığım için hedefe ulaşınca yine saldım bu hale geldim..

Menüde kek falan görünce UFO görmüş köylüye dönüyorum yeminle aaa makarna yemiş kek yemiş oluyorum onlar neydi ya tadi nasıldı acaba unuttum

karabuğday ne oluyormus ya ilk defa duydum :) bende chia aldım ama kullanamadım ya nasıl kullanmam lazim yani nasıl ise yarar bilemedim. Bende 85 kiloydum bi ara 64 e düştüm sonra hamilelik derken. 75 oldum bundan 8 9 ay önce bi 8 Kilo verdim simdi biraz aldım da vermeye çalışıyorum boyum çok kısa ondan çok belli oluyor kilom

Söyle söyleee merakla bekliyorum streç olayını senden aldım zaten başka başka ?
Kaçamak. Tatlı yok tek yediğim çok zor durumda kalırsam tam tahilli bar başka yok
Altıdan sonra su dışında hiçbir şey yememde içmemde
Sabah erken kalkıp metoyu çalıştırmak için ağzıma bı lokma bişey atıyorum erik uzumdu
O an ne bulursam yada limonlu su 2 bardak aç karına bunlar
Kahvaltı hergun yumurta yanına bişey eklemek sana kalmis
Spor kardiyo ağırlıklı yapıyorum ki meto hızlı çalışsın diye ipin sırrı bu kardiyo olduğu için sen başka kardiyo bulabilirsin ne kadar erken yaparsan o kadar iyi ben çocuklardan fırsat bulduğum an yapıyorum kardiyo yaptıktan sonra bütün gün vücut meto en yüksek hızla calisiyor

Çikolatam var artık her gün 5er gramda paket bitsin onu da bırakayım madem. Vakit kısıtlı.. Ben de tam sana kardiyo diyecektim internetten baktım hesaplamama göre kardiyo sırasında nabzım en fazla 167 olmalıymış bugün nabızölçerde yürüyüş yaparken ve leslie hep bu değeri gördüm bu da iyi değilmiş yağ yakmak için üst değerin epey bir altında olmak gerekmiş azaltmam lazım ritmimi. Sabah zaten biliyorsun en geç 7.45 de dışarda oluyorum bazen 6 bazen 7 uyanmamıza bağlı eve gelince de metabolizmam çalışırken kahvaltı yapıyorum hemen. Kaçamak konusunda haklısın artık asla dokunmucam yasaklı bir şeye. Akşam 6da sonra kahve veya yeşil çay filan da içmeyim mi?

Menüde kek falan görünce UFO görmüş köylüye dönüyorum yeminle aaa makarna yemiş kek yemiş oluyorum onlar neydi ya tadi nasıldı acaba unuttum
Aynen ben de öyle oldum ve canım çekmedi ilginç bir şekilde. Babam da yanımda sağolsun gizem makarna yap gizem tatlı yap diyor kendisi götürüyor ben de öyle bakakalıyorum :) kola içiyor 90 kcal 1 tabak karabuğdayla aynı diyorum

Zaten streç olayını korse olayını söyledim benim bel 88.5 gördü şuan itibariyle tabi ben hergun yaptım hiç aksatmadim 21.5 incelme oldu tabi karın egzersizlerinin faydasiyla

Ben de her gün sarıyorum sen dediğinden beri o sırada şu dediğin uygulamadan spor veya leslie yapıyorum ama korsemi bulamadım Tayt giyiyorum şimdilik

Yeşil çay kahve iç tatlisiz tabi ki ben şekersiz icemiyorum kahveyi emzirdigim için de yeşil çayda kullanamıyorum ben senin yerinde olsam bı ara öğünü mu karabiberli domates suyu icerdim emzirdigim alerji olacak diye icemiyorum ama bı bilsen faydalarini

Karabuğday rus işi pirinç diyim sana. Pilavı salatası Her şeyi oluyor tadı harika bu gruptakiler sağolsun tavsiye ettiler hemen aldım Allah razı olsun. Chiayı yoğurt ve meyve ile karıştır geceden beklet sabah ye mesela. Bulgur pilavına karıştır ye. Ben de chia alıcam

Yeşil çay kahve iç tatlisiz tabi ki ben şekersiz icemiyorum kahveyi emzirdigim için de yeşil çayda kullanamıyorum ben senin yerinde olsam bı ara öğünü mu karabiberli domates suyu icerdim emzirdigim alerji olacak diye icemiyorum ama bı bilsen faydalarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…