Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aman Allahım o neymiş öyle ilk kez duydum

anladım canım evime gittiğimde bende deneyim bari :) tamam canım dediğin gibi yaparım chiayi

anladım canım evime gittiğimde bende deneyim bari :) tamam canım dediğin gibi yaparım chiayi
Karabuğday

Günde aldığın kalorinin yarısını yakıyor göbek yağlarına kacamaklara bire bir araştır istersen benim arkadaş çok faydasını gordu
Hemeeennnn bakıyorum ve yarın yapıyorummmm Allahım daha neler duyacağımm benim göbek çok problemli değil uzaktan bakınca düz duruyor hatta ama kollar ve iç.bacak felaket ötesi

ne güzel iste insAllah yemezsin bundan sonrada :)
Makarna mi kek mi yok canım en azından ödül zamanım bayram o zaman kaçamak hakkı verdim kendime söz verdim tabi sadece iki gün ondan sonra istediğim kiloya düşünce ayda bir hak daniyacagim bir daha bu kiloyu görmek istemiyorum

Sabah
Dört çatal sucuklu yumurta domates salatalık bir küp peynir 2 zeytin

Öğle
Bir avuç patlamış mısır,limonlu soda

Akşam
Tavuk +salata + patates kızartması

Spor toplam iki saat yürüyüş
3 litre su

Yarın normal düzenine dönüyorum inns tatilimiz bitti. Ben çok mutluyum ilk defa bir tatili çok yemeden kapattım elhamdülillah. Yarından itibaren kaldığım yerden tam gaz devam

Ooo rakip patayes kızartmaları sucuklar meyveli sodalar bakalım cuma neler olacakkk

Aynı ben :)
Çok iyi anlıyorum seni..
Sağsalim gidib dönsün inşaAllah..

Akıllı saat işte markası gear öyle jilet nasıl jilet marka aslında onun gibi direk öylr dedim çok faydalı tavsiye ederim bugün gaza geldim sayesinde

Güle güle kullan canım :)

Kızlarrrrrrrr ay sonuna istemeye geleceklerrrrrr yandım ben zayıflamam lazımmmm izni belli olmuş benimkinin aşağı yukarı

Stres yapma herşey yoluna girer inşaAllah canım..

Hizlanmak istiyorum ama leslie yo sevmiyoooorum kocamda su kosu bandini yaptirmiyo 75 sozu verdi okadar baska kardiyo bulmam lazim
Merhaba kızlar napıyorsunuz nasılsınız :)
Eveeet napiyorum yarim saatlik bir akusu bitmis araba itme olayından sonra kol kaslarim aktif oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…