- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Aman Allahım o neymiş öyle ilk kez duydumYeşil çay kahve iç tatlisiz tabi ki ben şekersiz icemiyorum kahveyi emzirdigim için de yeşil çayda kullanamıyorum ben senin yerinde olsam bı ara öğünü mu karabiberli domates suyu icerdim emzirdigim alerji olacak diye icemiyorum ama bı bilsen faydalarini
Canım uzun zamandır yürüyorum bir aydan fazladır bendeki farkı bir durum yıllardır bir ödemdir gidiyorum benMydestinyy savaşmak kilo çıtır çıtır gidiyor canım sen çok spor yapıyorsun onun ödemi vardır canım. Vücudun spora alışması bir ayı buluyor
Karabuğday rus işi pirinç diyim sana. Pilavı salatası Her şeyi oluyor tadı harika bu gruptakiler sağolsun tavsiye ettiler hemen aldım Allah razı olsun. Chiayı yoğurt ve meyve ile karıştır geceden beklet sabah ye mesela. Bulgur pilavına karıştır ye. Ben de chia alıcam
Günde aldığın kalorinin yarısını yakıyor göbek yağlarına kacamaklara bire bir araştır istersen benim arkadaş çok faydasını gorduAman Allahım o neymiş öyle ilk kez duydum
Karabuğdayanladım canım evime gittiğimde bende deneyim bari :) tamam canım dediğin gibi yaparım chiayi
Hemeeennnn bakıyorum ve yarın yapıyorummmm Allahım daha neler duyacağımm benim göbek çok problemli değil uzaktan bakınca düz duruyor hatta ama kollar ve iç.bacak felaket ötesiGünde aldığın kalorinin yarısını yakıyor göbek yağlarına kacamaklara bire bir araştır istersen benim arkadaş çok faydasını gordu
Gitmeyen ödem yapmışlar onu da sana vermişler uğraş uğraş artı çık düzelecek eminim zamanı gelmemisCanım uzun zamandır yürüyorum bir aydan fazladır bendeki farkı bir durum yıllardır bir ödemdir gidiyorum ben
Nasıl bir hızda yürüyorsun ? Saatte kaç km hız ileCanım uzun zamandır yürüyorum bir aydan fazladır bendeki farkı bir durum yıllardır bir ödemdir gidiyorum ben
Makarna mi kek mi yok canım en azından ödül zamanım bayram o zaman kaçamak hakkı verdim kendime söz verdim tabi sadece iki gün ondan sonra istediğim kiloya düşünce ayda bir hak daniyacagim bir daha bu kiloyu görmek istemiyorumne güzel iste insAllah yemezsin bundan sonrada :)
İyi akşamlar canım nasilsinİyi akşamlar kızlar..
Iyi akşamlar canım kiloları güncellemişsin teşekkür ediyorum canımsınİyi akşamlar kızlar..
Ooo rakip patayes kızartmaları sucuklar meyveli sodalar bakalım cuma neler olacakkkSabah
Dört çatal sucuklu yumurta domates salatalık bir küp peynir 2 zeytin
Öğle
Bir avuç patlamış mısır,limonlu soda
Akşam
Tavuk +salata + patates kızartması
Spor toplam iki saat yürüyüş
3 litre su
Yarın normal düzenine dönüyorum inns tatilimiz bitti. Ben çok mutluyum ilk defa bir tatili çok yemeden kapattım elhamdülillah. Yarından itibaren kaldığım yerden tam gaz devam
Kuzum dünkü olayla ilgili degil :)
Sacmalamamin sebebi yoruldum bugun daha dogrusu fazla elektrik yükü olan alanlar beni yoruyor hasta gibi ediyo buyuk hastaneler havalimanlari falan. Bugun birde 4 saat ayakta kaldim suan nasilim varya tir gecmis gibi uzerimden yorulacak bisey yapmadım ama bazi ortamlar beni boyle ediyo :/
Akıllı saat işte markası gear öyle jilet nasıl jilet marka aslında onun gibi direk öylr dedimçok faydalı tavsiye ederim bugün gaza geldim sayesinde
Kızlarrrrrrrr ay sonuna istemeye geleceklerrrrrr yandım ben zayıflamam lazımmmm izni belli olmuş benimkinin aşağı yukarı
Iyi akşamlar canım kiloları güncellemişsin teşekkür ediyorum canımsın
Normal canım evlenmek zor işRica ederim canım, zamanında güncellemem gerekirdi, bir kaç gündür kafam biraz dağınık, aklımdaydı ama buraya gelince unutuyordum hep..
İyi akşamlar canım nasilsin
Hizlanmak istiyorumBen valla 15 dk lık olanlardan yapıyorum 45 dk pcye bakmaktan belim ağrıyor çünkü sen de öyle yap sıkılmasın 3 tane yaparsın gün içinde ayrı vakitlerde.
Ben ölcem stresten kilo verebilir miyim acaba ne yapcam ne giycem Kaç kişi gelecekler offfff
Sen de artık biraz ivme arttır gel ikinci rakibim ol Hızlan azcıkkk
Eveeet napiyorum yarim saatlik bir akusu bitmis araba itme olayından sonra kol kaslarim aktif oturuyorumMerhaba kızlar napıyorsunuz nasılsınız :)
Geçmiş olsun canım neden yemedin akşam yemek ye canım ye olmaz oyleEvet kızlar akşam yemeği yemeyen şeker yerlerde 61 görünce gözler karardı bugün zaten çok yorgundum iyi kötü etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?