Neden yemiyosun kuzum aksam.yemeyi dikkat et zayiflayayim.derken sagligindan olmaEvet kızlar akşam yemeği yemeyen şeker yerlerde 61 görünce gözler karardı bugün zaten çok yorgundum iyi kötü etti beni
Hemde son gaz cumayi bekliyorum sonucu ben merak ediyorum benim cirkef ortim ip ucu vermiyor ki cirkef isteİyi gibiyim canım :) Yorgunum, uykusuzum öyle işte :)
Sen nasılsın ? Çirkefliğe devam mı ? :))
Yanlış anlama ben de görünce üzülüyordum ondan söyledimRica ederim canım, zamanında güncellemem gerekirdi, bir kaç gündür kafam biraz dağınık, aklımdaydı ama buraya gelince unutuyordum hep..
Aküsü bitti ay ne güldüm seni düşününce öyle araba iterkenHizlanmak istiyorumama leslie yo sevmiyoooorum kocamda su kosu bandini yaptirmiyo 75 sozu verdi okadar baska kardiyo bulmam lazim
Eveeet napiyorum yarim saatlik bir akusu bitmis araba itme olayından sonra kol kaslarim aktif oturuyorum
Evet evde degildim bugun ne bulabildiysem yedimCanım hem sucuk hem kek hem makarna pek diyet listesi gibi görünmüyor
Verdim yaaaaaaHemde son gaz cumayi bekliyorum sonucu ben merak ediyorum benim cirkef ortim ip ucu vermiyor ki cirkef iste
Canım bak 15 dklıklar da nabzı kardiyo gibi arttırıyor onlar mesela walk walk walk yaparken ben run run run yapıyorum eğlenceli neden sevmiyorsun yaHizlanmak istiyorumama leslie yo sevmiyoooorum kocamda su kosu bandini yaptirmiyo 75 sozu verdi okadar baska kardiyo bulmam lazim
Eveeet napiyorum yarim saatlik bir akusu bitmis araba itme olayından sonra kol kaslarim aktif oturuyorum
Kilonu soruyorum cirkefim benim ona göre vereceğim kiloVerdim yaaaaaa
Normal canım evlenmek zor iş
Keşke meyve yeseydin canım belki o bı yok daha yukseltirdiColorayzn Whiteblacklife canım toktum akşam yürüyüşe gittim geldim zor attım bahçeden eve kendimi ayaklarım titremeye başladı bir ölçtüm 61 2 yumurta beyazı yedim ondan önce ama yetmemiş vücuda demek
Aküsü bitti ay ne güldüm seni düşününce öyle araba iterken
Boşver canım kalbini kırsa daha mı iyi en iyisini yapıyor. Koca adam kendini toplar sen kendine bak hazırlığına bak. Canını sıkma en tatlı stresler bunlarValla ya, herşey bir tarafa ben nişanlımı toparlamakla meşgulüm..
Ne sinir kaldı, ne stres... Patlamaya hazır bomba gibi..
Evde kimseyle konuşamıyor, sıradan sohbette bile sinirlenir oldu..
Benimle az çok idare ediyorduk da işte bir kaç gündür benimle de öyle..
Kırmamak için kaçıyorum diyor, napıcam hiç bilmiyorum..
Benimki ilk defa gordu sanirim bocegi apartmanda dogal ortamdan uzak buyuyor biraz uzuluyorum aslinda nerde bizim zamanlar.. bende az gezmedim tutun tarlasinda ugur bocegi cok olirdu avucumun icine doldurabildigim kadar toplardimAyy deme :) benimki korkuyo boceklerden.sinek falan gordu mu kacar konunca falan annesine benzemis bende ufakken korkuyodumananemij tarlasi vardi kocaman at sinegi derler burda onlardan dadanirdi pesime koca tarlada tur bindirirdim kosarken annemler tutun kirarken noldu kizim diye bagirirdi annee sineeeeekk.diyodum baska korkacak birsey bulamadin mi derdi bana
Ye anacim yemaden yedin neden birakiyosun 3grmini
Neden bu kadar agresif ben oValla ya, herşey bir tarafa ben nişanlımı toparlamakla meşgulüm..
Ne sinir kaldı, ne stres... Patlamaya hazır bomba gibi..
Evde kimseyle konuşamıyor, sıradan sohbette bile sinirlenir oldu..
Benimle az çok idare ediyorduk da işte bir kaç gündür benimle de öyle..
Kırmamak için kaçıyorum diyor, napıcam hiç bilmiyorum..
İnşallah canimDahlia_ Sağol kovserimm :* her ne kadar gecinemezsekte beni sinir hastasi etse de üzüldüm gitmesine agladim bile :) hayırlısıyla gitsin dönsün insallah
Heeee yemezler kiloyu söylemem ama bu ödemle yenersin beniKilonu soruyorum cirkefim benim ona göre vereceğim kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?