Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hizlanmak istiyorum ama leslie yo sevmiyoooorum kocamda su kosu bandini yaptirmiyo 75 sozu verdi okadar baska kardiyo bulmam lazim

Eveeet napiyorum yarim saatlik bir akusu bitmis araba itme olayından sonra kol kaslarim aktif oturuyorum
Aküsü bitti ay ne güldüm seni düşününce öyle araba iterken

Hizlanmak istiyorum ama leslie yo sevmiyoooorum kocamda su kosu bandini yaptirmiyo 75 sozu verdi okadar baska kardiyo bulmam lazim

Eveeet napiyorum yarim saatlik bir akusu bitmis araba itme olayından sonra kol kaslarim aktif oturuyorum
Canım bak 15 dklıklar da nabzı kardiyo gibi arttırıyor onlar mesela walk walk walk yaparken ben run run run yapıyorum eğlenceli neden sevmiyorsun ya şey yapsana internette bir kadın var Cardio workout diye arayınca çıkıyor sağda yaktığın kalori de çıkıyor ben zamanında o kadından öğrendim kardiyo neymiş güzeldi de

Normal canım evlenmek zor iş

Valla ya, herşey bir tarafa ben nişanlımı toparlamakla meşgulüm..
Ne sinir kaldı, ne stres... Patlamaya hazır bomba gibi..
Evde kimseyle konuşamıyor, sıradan sohbette bile sinirlenir oldu..
Benimle az çok idare ediyorduk da işte bir kaç gündür benimle de öyle..
Kırmamak için kaçıyorum diyor, napıcam hiç bilmiyorum..

Aküsü bitti ay ne güldüm seni düşününce öyle araba iterken

Bi arabamiz var nerden aldi eşim onu bilmiyorum delirtecek.beni olur olmaz vakitlerde bozuluyor, bugunde akusunun bitme sebebi benmisim.neden cunku tunelde hiz gostergesinin isiklari yanmiyor diye esimi uyardim ve benim akilli kocisim isiklari acip inerken acik unutmus :)
Hadi dedi yemekten sonra gidelim dolasalim ay giyindim actim saçlarımı da her zaman acmam kabariyolar diyw formundaydi birde saçlarım ama ne oldu indik aaa isiklar acik kalmis aku bitmis hado bir el at

El.atmayi gectim durmadan baska arabalar geciyor ileri geri ileri geri yok calismadi dedm.baslicam git komsudan yardim iste suan aku sarjda evde ben daha terimi sogutamadim

Boşver canım kalbini kırsa daha mı iyi en iyisini yapıyor. Koca adam kendini toplar sen kendine bak hazırlığına bak. Canını sıkma en tatlı stresler bunlar

Benimki ilk defa gordu sanirim bocegi apartmanda dogal ortamdan uzak buyuyor biraz uzuluyorum aslinda nerde bizim zamanlar.. bende az gezmedim tutun tarlasinda ugur bocegi cok olirdu avucumun icine doldurabildigim kadar toplardim

Neden bu kadar agresif ben o
Dahlia_ Sağol kovserimm :* her ne kadar gecinemezsekte beni sinir hastasi etse de üzüldüm gitmesine agladim bile :) hayırlısıyla gitsin dönsün insallah
İnşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…