Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum kalori hesabi yap 1000den asagi alma kalori bence sen
Sarisin kisa sacli kadin mi yoksa
Kızlar bir erkeğin gerçekten ciddi bir adım atmak istediğini nasıl anlarız acaba.. kafamda deli sorular.. kardiyo yapacaktım motivasyonum yerlere indi.
Nerden anlarim ailesiyle tanistirmasindan anlarim.niyeti gezmek tozmak olan bir adam aileye sokmaz bir bayani bence.birde tabii sergilediği tavirlardan

Benimki ilk defa gordu sanirim bocegi apartmanda dogal ortamdan uzak buyuyor biraz uzuluyorum aslinda nerde bizim zamanlar.. bende az gezmedim tutun tarlasinda ugur bocegi cok olirdu avucumun icine doldurabildigim kadar toplardim
Ay ben korkarım ya bocekten falan geçen yolda fare gördüm bı çığlık millet usustu başıma bişey oldu diye üç gün kendime gelemedim ya kabus oldu bana

Colorayzn

Sabah
Bir kase probiyotik yulaf kepekli yoğurt bir tanefüme bir kk peynir bir yumurta

Öğlen
Haşlama tavuk göğsü

Akşam
İki yumurta beyazı

2 lt su sporda 5 km
Canimm menun cok az tabii sekerin duser dikkat et kuzum ❤
Benimki ilk defa gordu sanirim bocegi apartmanda dogal ortamdan uzak buyuyor biraz uzuluyorum aslinda nerde bizim zamanlar.. bende az gezmedim tutun tarlasinda ugur bocegi cok olirdu avucumun icine doldurabildigim kadar toplardim
Ugur bocuguu en sevdigimmm :)))))
Uc ucc bocegiiimmmm :)

Ay gülmekten karnım agrida

Yok arkadan toplu siyah saçları var güler yüzlü bir bayan matı veya taytı maviydi

Tavırları her şeyi bana bırak modundaysa?

Tok tutuyordur ama gerekli vitamini sağlayabiliyor musun acaba vücudun icin hasta olma uzuluruumm

Yani bana birak modu derken nasi mesela ornek

Nasıl yapalım ne yapıcaz diyince bu istemedir nişandır bana bırak sen ben halledicem her şeyi sen düşünme bunları gibi

Sanki şoför sensin ışıkları açık bırakan o suçlu sen aynı benim koca gökten başına taş düşse suçlusu benim
Benimkide oyle ammmaannn takmiyoum bile :) cok seri dikkatli araba kullanir ama kuralsiz bende cok panik oldugumdan ehliyet sınavından çakiyorum ama kurallarahakimimdi r benden iyi co pilot olur

Nasıl yapalım ne yapıcaz diyince bu istemedir nişandır bana bırak sen ben halledicem her şeyi sen düşünme bunları gibi
Yani nisan ikinizin herseyi sen dusunme derken çok mu kararlarina mudahele eden birisin ondan mi dedi ki anlayamadım ikinizin olan bisey hakkinda fikrin olabilir.yada belkide yorulna diye demistir bilemedimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…