Kuzum kalori hesabi yap 1000den asagi alma kalori bence senColorayzn Whiteblacklife canım toktum akşam yürüyüşe gittim geldim zor attım bahçeden eve kendimi ayaklarım titremeye başladı bir ölçtüm 61 2 yumurta beyazı yedim ondan önce ama yetmemiş vücuda demek
Sarisin kisa sacli kadin mi yoksaCanım bak 15 dklıklar da nabzı kardiyo gibi arttırıyor onlar mesela walk walk walk yaparken ben run run run yapıyorum eğlenceli neden sevmiyorsun yaşey yapsana internette bir kadın var Cardio workout diye arayınca çıkıyor sağda yaktığın kalori de çıkıyor ben zamanında o kadından öğrendim kardiyo neymiş güzeldi de
Nerden anlarim ailesiyle tanistirmasindan anlarim.niyeti gezmek tozmak olan bir adam aileye sokmaz bir bayani bence.birde tabii sergilediği tavirlardanKızlar bir erkeğin gerçekten ciddi bir adım atmak istediğini nasıl anlarız acaba.. kafamda deli sorular.. kardiyo yapacaktım motivasyonum yerlere indi.
Ay ben korkarım ya bocekten falan geçen yolda fare gördüm bı çığlık millet usustu başıma bişey oldu diye üç gün kendime gelemedim ya kabus oldu banaBenimki ilk defa gordu sanirim bocegi apartmanda dogal ortamdan uzak buyuyor biraz uzuluyorum aslinda nerde bizim zamanlar.. bende az gezmedim tutun tarlasinda ugur bocegi cok olirdu avucumun icine doldurabildigim kadar toplardim
Evet kızlar akşam yemeği yemeyen şeker yerlerde 61 görünce gözler karardı bugün zaten çok yorgundum iyi kötü etti beni
Yanlış anlama ben de görünce üzülüyordum ondan söyledim
Canimm menun cok az tabii sekerin duser dikkat et kuzum ❤Colorayzn
Sabah
Bir kase probiyotik yulaf kepekli yoğurt bir tanefüme bir kk peynir bir yumurta
Öğlen
Haşlama tavuk göğsü
Akşam
İki yumurta beyazı
2 lt su sporda 5 km
Ugur bocuguu en sevdigimmm :)))))Benimki ilk defa gordu sanirim bocegi apartmanda dogal ortamdan uzak buyuyor biraz uzuluyorum aslinda nerde bizim zamanlar.. bende az gezmedim tutun tarlasinda ugur bocegi cok olirdu avucumun icine doldurabildigim kadar toplardim
Ay gülmekten karnım agridaBi arabamiz var nerden aldi eşim onu bilmiyorum delirtecek.beni olur olmaz vakitlerde bozuluyor, bugunde akusunun bitme sebebi benmisim.neden cunku tunelde hiz gostergesinin isiklari yanmiyor diye esimi uyardim ve benim akilli kocisim isiklari acip inerken acik unutmus :)
Hadi dedi yemekten sonra gidelim dolasalim ay giyindim actim saçlarımı da her zaman acmam kabariyolar diyw formundaydi birde saçlarım ama ne oldu indik aaa isiklar acik kalmis aku bitmis hado bir el at
El.atmayi gectim durmadan baska arabalar geciyor ileri geri ileri geri yok calismadi dedm.baslicam git komsudan yardim iste suan aku sarjda evde ben daha terimi sogutamadim
Sağol şekerimÇok geçmiş olsun canım...
Yok canım benim, iyi ettin hatırlatmakla..
Diyorum ya aklımdaydı zaten, gelince düzelteyim diyordum da unutuyordum..
Ya cuma ya giderse gitmez gitmez bende giderHeeee yemezler kiloyu söylemem ama bu ödemle yenersin beni
Sabah kahvaltım çok tok tutuyorCanimm menun cok az tabii sekerin duser dikkat et kuzum ❤
Ugur bocuguu en sevdigimmm :)))))
Uc ucc bocegiiimmmm :)
Yok arkadan toplu siyah saçları var güler yüzlü bir bayan matı veya taytı maviydiKuzum kalori hesabi yap 1000den asagi alma kalori bence sen
Sarisin kisa sacli kadin mi yoksa
Nerden anlarim ailesiyle tanistirmasindan anlarim.niyeti gezmek tozmak olan bir adam aileye sokmaz bir bayani bence.birde tabii sergilediği tavirlardan
Çok az yemişsin canimColorayzn
Sabah
Bir kase probiyotik yulaf kepekli yoğurt bir tanefüme bir kk peynir bir yumurta
Öğlen
Haşlama tavuk göğsü
Akşam
İki yumurta beyazı
2 lt su sporda 5 km
Bu tum yediklerin 1200kcal mi1200kalori Hs canım yapıyorumColorayzn
Gulersin tabii şaşkın kocammAy gülmekten karnım agrida
Tok tutuyordur ama gerekli vitamini sağlayabiliyor musun acaba vücudun icin hasta olma uzuluruummSabah kahvaltım çok tok tutuyor
Yani bana birak modu derken nasi mesela ornekYok arkadan toplu siyah saçları var güler yüzlü bir bayan matı veya taytı maviydi
Tavırları her şeyi bana bırak modundaysa?
Sanki şoför sensin ışıkları açık bırakan o suçlu sen aynı benim koca gökten başına taş düşse suçlusu benimBu tum yediklerin 1200kcal mi
Gulersin tabii şaşkın kocamm
Tok tutuyordur ama gerekli vitamini sağlayabiliyor musun acaba vücudun icin hasta olma uzuluruumm
Yani bana birak modu derken nasi mesela ornek
Ah sizin bu kocalar ahhhSanki şoför sensin ışıkları açık bırakan o suçlu sen aynı benim koca gökten başına taş düşse suçlusu benim
Canım benim gerçektende çok az yemişsin hasta olursun Allah korusunAkşam yemeğini yesem bir sorun olmazdı zaten yorgundum üstüne yürüyüş tetikledi hiç 1200 olmadı ki hareket bitiyor şuan daha 500 küsür tüketmem lazım mesela
Belki seni strese sokmak istemiyordur canım ama sana sormadan karar alıyorsa o sıkıntı isteNasıl yapalım ne yapıcaz diyince bu istemedir nişandır bana bırak sen ben halledicem her şeyi sen düşünme bunları gibi
Benimkide oyle ammmaannn takmiyoum bile :) cok seri dikkatli araba kullanir ama kuralsiz bende cok panik oldugumdan ehliyet sınavından çakiyorum ama kurallarahakimimdi r benden iyi co pilot olurSanki şoför sensin ışıkları açık bırakan o suçlu sen aynı benim koca gökten başına taş düşse suçlusu benim
Yani nisan ikinizin herseyi sen dusunme derken çok mu kararlarina mudahele eden birisin ondan mi dedi ki anlayamadım ikinizin olan bisey hakkinda fikrin olabilir.yada belkide yorulna diye demistir bilemedimki.Nasıl yapalım ne yapıcaz diyince bu istemedir nişandır bana bırak sen ben halledicem her şeyi sen düşünme bunları gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?