Kızlar bir erkeğin gerçekten ciddi bir adım atmak istediğini nasıl anlarız acaba.. kafamda deli sorular.. kardiyo yapacaktım motivasyonum yerlere indi.
Boşver canım kalbini kırsa daha mı iyi en iyisini yapıyor. Koca adam kendini toplar sen kendine bak hazırlığına bak. Canını sıkma en tatlı stresler bunlar
Konuyu kacirmisim ben sanirim sayfalara yetiseyim derken problem ne kovserimBilemedim ki şimdi..
Benimkini misal olarak gösterirsem hemen hemen baştan beri seninle yaşacağım ben deyip duruyordu..
Açık açık demesini geçtim, yeri gelince imalar falannn, bir şekilde anlıyorsun işte ne niyette olduğunu..
O da aynısını diyor ama yapamam..
Sevdiğim adamı böyle zamanında yanında olmayacaksam peki ne zaman olucam ?
Kendisi de diyor iyi geliyorsun bana ama fırsat vermiyor ki..
Onu ben de düzeltemezsem kimse düzeltemez, çok iyi tanıyorum..
Neden bu kadar agresif ben o
İnşallah canim
Olmam olmam yemiceeeemmm bananneee yoksa sen kilo vericeeen ben bakıvercem bide üstüne regli geliyor erken gelicek gibi zaten çamura batıcakCanım benim gerçektende çok az yemişsin hasta olursun Allah korusun
Dahlia_ Sağol kovserimm :* her ne kadar gecinemezsekte beni sinir hastasi etse de üzüldüm gitmesine agladim bile :) hayırlısıyla gitsin dönsün insallah
Belki seni strese sokmak istemiyordur canım ama sana sormadan karar alıyorsa o sıkıntı iste
Karar alma olarak değil ama sanıyor ki gelecek her şey hemen olacak. Benim Ailem ne der ? Nasjl olur nasıl ayarlarız yok. Niyetlendik gelince hemen hallolur modunda büyütülecek bir şey yokmuş gib i davranıyor.Benimkide oyle ammmaannn takmiyoum bile :) cok seri dikkatli araba kullanir ama kuralsiz bende cok panik oldugumdan ehliyet sınavından çakiyorum ama kurallarahakimimdi r benden iyi co pilot olur
Yani nisan ikinizin herseyi sen dusunme derken çok mu kararlarina mudahele eden birisin ondan mi dedi ki anlayamadım ikinizin olan bisey hakkinda fikrin olabilir.yada belkide yorulna diye demistir bilemedimki.
Bilemedim ki şimdi..
Benimkini misal olarak gösterirsem hemen hemen baştan beri seninle yaşacağım ben deyip duruyordu..
Açık açık demesini geçtim, yeri gelince imalar falannn, bir şekilde anlıyorsun işte ne niyette olduğunu..
O da aynısını diyor ama yapamam..
Sevdiğim adamı böyle zamanında yanında olmayacaksam peki ne zaman olucam ?
Kendisi de diyor iyi geliyorsun bana ama fırsat vermiyor ki..
Onu ben de düzeltemezsem kimse düzeltemez, çok iyi tanıyorum..
Ah sizin bu kocalar ahhh
Konuyu kacirmisim ben sanirim sayfalara yetiseyim derken problem ne kovserim
Cidden her an vazgeçiyorum diyebilirim o raddedeyim böyle herkes kocasını da kötüleyince. Rahatım babaevinde ekmek elden su gölden dert tasa yok yiyip içip yatıyorum okul olmuş 7 sene ağızlarını açmıyorlar salak mıyım ben bu ortamı bırakayım diyorum.Kızı evlilikten soğuttunuzz
Karar alma olarak değil ama sanıyor ki gelecek her şey hemen olacak. Benim Ailem ne der ? Nasjl olur nasıl ayarlarız yok. Niyetlendik gelince hemen hallolur modunda büyütülecek bir şey yokmuş gib i davranıyor.
Bizimki de tanıştığımızdan beri o şekil hep evlencez geleceğimiz yok İşte şunu yaparız ilerde bunu yaparız hep ileriye yönelikti ama iş ciddiye gelince sanki ne bileyim beni heveslendirdi heveslendirdi kaçtı gibi oldu
Tabi ki yanında ol ama düzeltme odaklı olma. Yanında ol dadece normal zaman gibi.yani hiç sorun yokmuş gibi davran bence. Erkekler sorunları varsa bunun üstüne gitmekten hoşlanmazlar karşısındaki hiçbir şey yokmuş gibi davrasın isterler. O olay bizde anlatayım dert yanayım ağlayayım sevdiğimë anlatmıcam da kime anlatcam olayı. Onlar yokmuş gibi davranılsın ister sen de öyle yap canım
Cidden her an vazgeçiyorum diyebilirim o raddedeyim böyle herkes kocasını da kötüleyince. Rahatım babaevinde ekmek elden su gölden dert tasa yok yiyip içip yatıyorum okul olmuş 7 sene ağızlarını açmıyorlar salak mıyım ben bu ortamı bırakayım diyorum.
Nasıl yani kaçtı gibi oldu ??
İnan bana aynısını yapıyorum şu an..
Önce ne olduğunu sordum, merak ediyorum çünkü, durduk yere delirmedi ya bu adam ?
Baktım yok, yine konuşmak istemiyor başladım saçmalamaya :))
Yapmadığım maymunluk kalmadı, halim içler acısıı
Sen daha sözlenmeden falan böyle düşünüyorsun, benim şurda 1 ayım kalmış vazgeçsem mi acaba diyorum
Gelsin o regl bitince odemler de biter hem ne var ben kazansamOlmam olmam yemiceeeemmm bananneee yoksa sen kilo vericeeen ben bakıvercem bide üstüne regli geliyor erken gelicek gibi zaten çamura batıcak
Canım yasin çok küçük ben evlendigimde 24 yasimdaydim ve pişmanım evlendigim için değil 28 iki çocuk annesi yımve inan çok zor evet evlen ama şöyle 27 28 gör be kuzum tadını çıkar geçim sıkıntı si çocuk derdi yemek as temizlik ütü derken akşam oluyor dışarı çıkıp iki tür atamıyorum arkadaşlarımı ne zaman gördüm en son hatırlamıyorum belki senin hayatın daha farklı olur onu bilemem ama evlenip te babaevini ozlemeyen tek kadına rast gelmedin henuzCidden her an vazgeçiyorum diyebilirim o raddedeyim böyle herkes kocasını da kötüleyince. Rahatım babaevinde ekmek elden su gölden dert tasa yok yiyip içip yatıyorum okul olmuş 7 sene ağızlarını açmıyorlar salak mıyım ben bu ortamı bırakayım diyorum.
Boşuna demiyorlar baba evi meydan koca evi zindan evi diyeCanım yasin çok küçük ben evlendigimde 24 yasimdaydim ve pişmanım evlendigim için değil 28 iki çocuk annesi yımve inan çok zor evet evlen ama şöyle 27 28 gör be kuzum tadını çıkar geçim sıkıntı si çocuk derdi yemek as temizlik ütü derken akşam oluyor dışarı çıkıp iki tür atamıyorum arkadaşlarımı ne zaman gördüm en son hatırlamıyorum belki senin hayatın daha farklı olur onu bilemem ama evlenip te babaevini ozlemeyen tek kadına rast gelmedin henuz
Bu sözü sevdimBoşuna demiyorlar baba evi meydan koca evi zindan evi diye
Onundavardir skntisi illaki :) isin zor kovserim hele ki bu arefede seni kim sakinlestirecek :)Nişanlımın sinirli olmasıı..
Kendi sinir, stresim yetmiyor sanki, bir de benimle uğraş diyor
Ip atlamak zıplamak jamping Jack hep kardiyoHizlanmak istiyorumama leslie yo sevmiyoooorum kocamda su kosu bandini yaptirmiyo 75 sozu verdi okadar baska kardiyo bulmam lazim
Eveeet napiyorum yarim saatlik bir akusu bitmis araba itme olayından sonra kol kaslarim aktif oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?