Ip atlama fena degil aslinda ama ara ara yapinca ise yaramiyor demi white gibi yarim saatte yada 1 saatte hepsini yapmam nasi mumkun bilemedim ucuncu 100lukte tikaniyorumIp atlamak zıplamak jamping Jack hep kardiyo
Mesela mola vererek 50 /50 yaparak yarım saat olabilir. Arada İki üç dakika mola verebilirsin bir süre sonra tek seferde 100 yapabilirsin zamanla.Ip atlama fena degil aslinda ama ara ara yapinca ise yaramiyor demi white gibi yarim saatte yada 1 saatte hepsini yapmam nasi mumkun bilemedim ucuncu 100lukte tikaniyorum
Canım yasin çok küçük ben evlendigimde 24 yasimdaydim ve pişmanım evlendigim için değil 28 iki çocuk annesi yımve inan çok zor evet evlen ama şöyle 27 28 gör be kuzum tadını çıkar geçim sıkıntı si çocuk derdi yemek as temizlik ütü derken akşam oluyor dışarı çıkıp iki tür atamıyorum arkadaşlarımı ne zaman gördüm en son hatırlamıyorum belki senin hayatın daha farklı olur onu bilemem ama evlenip te babaevini ozlemeyen tek kadına rast gelmedin henuz
Ooo ablacım kızartmalar yenmiş :)Menum
Sabah 2 dilim kepek ekmek peynir zeytin
Öğlen bi avuç çiğ kuruyemis 3 hurma
Akşam tavuk ızgara birazcık patates kızartması
Su 2 lt
Spor yürüyüş 9500 adım.
Kahvaltı yapmadın mı ablacım bir şeyler ye kahve içKızlar kendimi çok yorgun hissediyorum eve gidip yatasım var
yaptım canım kahvaltı mı kahve mi de içtim ama bi halsizlik var sadece yatmak istiyorum okadarKahvaltı yapmadın mı ablacım bir şeyler ye kahve iç
Hakkında hayirli olsun tatlım
Yaaa Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah hayırlı bir evlat nasip eder Allahım ezanlar okunuyor evladı olmayan herkese hayırlı evlat nasip et aminnn
Heyecan yapma stres yapma tamam mı
Rabb'im hayırlı evlatlar nasip etsin canım
Cahil kaldımO ne ki ?
Aleykum selam..
Hayırlısı olsun canım..
Rabbim sağlıklı evlatlar versin..
Sen daha toparlanmadın mı canım ?
Allah en kisa surede bebegini kucagina almayi nasip etsin canim :)
canım tüp bebeği nerede yaptırıyorsun özelde mi devlette miÇok teşekkür ediyorum kızlar
canım tüp bebeği nerede yaptırıyorsun özelde mi devlette mi
fiyat öğrenmedin mi ? neden önce sorsaydın kuzum rapor çıkarsaydın kendineAnkara HRS özel kadın doğum hastanesi adetimin 2. günü gidicem tüm testler yapılacak bakalım ne kadar fiyat çıkarıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?