Ben burdayim da kafam dolu evde bisey kaybettim bulamiyorum cildircam hepsi B bilinmeyenkullanici yuzundenyaw sizlere ne oldu kimse yok yine tek kaldım buralarda
Yazdim ya giz
ne kayettin bilinmeyenin suçu neBen burdayim da kafam dolu evde bisey kaybettim bulamiyorum cildircam hepsi B bilinmeyenkullanici yuzunden
Dun dedi ya gear aldim diye benimde miband im var sarji bitmisti bi ara bitti diye zor geldi doldurmasi kaldirdim simdide bulamıyorum yok hadi dedim.takayim kolumada kac kalori yaktim hesap ederim ama yok gece 2ye kadar aradimne kayettin bilinmeyenin suçu ne
Ne yapıyorsun caklit senn banada soylesene yaaBu hafta mezun olcam sanırsam
49.1 Bu sabah
Dun dedi ya gear aldim diye benimde miband im var sarji bitmisti bi ara bitti diye zor geldi doldurmasi kaldirdim simdide bulamıyorum yok hadi dedim.takayim kolumada kac kalori yaktim hesap ederim ama yok gece 2ye kadar aradimsabah kalktim kafam dolu dopdoluu
Bende körlük de var biliyor musunsen koyduğun yeri hatırlama kızı suçla çok fenasın çooookk arama bulmazsın aramadığın anda gözünün önüne gelir
aman bırak ya boşver benim de tembelliğim üzerimde 2 gündür resmen ayakta uyuyorumBende körlük de var biliyor musungozumun onunde olur yok diye hayiflanirim bugun evi talan edicem oyle düşünüyorum
Bı bırak bı bırak yat uyu bakalim
cıııııkkkkk bırakamaaammm reglinin gazabına gelsemde bırakmaaaammmmBı bırak bı bırak yat uyu bakalim
Seni çok seviyorlar demek ki bende de ödem oldu stresdenbu maydanoz suyu hiç bir işe yaramıyor hani ödem atıyordu nerde bende hiçte birşey yok sakız gibi yapışmışlar bana ödemlerim
Zorlama canım bu hafta benim olacak inşallahcıııııkkkkk bırakamaaammm reglinin gazabına gelsemde bırakmaaaammmm
hıhhhhh çirkeeff ne olcaaakZorlama canım bu hafta benim olacak inşallah
valla şaka maka bir yana ayakalarımın ağrısından ölüyorumSeni çok seviyorlar demek ki bende de ödem oldu stresden
ne olsun çirkefSelam kızlar...
Nasılsınız ?
Hayırlı olsun canım şimdiden darısı bizeBu hafta mezun olcam sanırsam
49.1 Bu sabah
Cirkefim de böyle sinirle stresle devam edersem 100 kilo alacağım az kaldihıhhhhh çirkeeff ne olcaaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?