- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
metebolizma sasırtmaNe yapıyorsun caklit senn banada soylesene yaa
tesekkür ederim canım hepimiz incecik olalım inşaallahHayırlı olsun canım şimdiden darısı bize
Hastanenin ortaklarından referans bulduk normalde çok lüks bir hastane 14bin civarı istiyolarmış ama 7-8bine halledicez sanırımfiyat öğrenmedin mi ? neden önce sorsaydın kuzum rapor çıkarsaydın kendine
Yani bu konular ilk ciddi ciddi işte öbür ay olsun gibi konuşmaya başladı kendisi hatta işi ilerletip eşya balalım kışın izne gelince de evlenelim demeye kadar ilerletti ben tabi Hayır dedim o kadar da değil zaten korkarım evliliktenama nerde beni heveslendiren hiç aklımda yokken nerde şimdi hiç konusunu bile aşmayan kişi.. kaçtı derken bunu kastettim.
Canım sen maymunluk filan da yapma direk normal rutininzşdeki gibi ol. Hiçbir şey yokmuş her şey çok mükemmelmiş gibi. Bu adamlara anormal davranmak iyi olmuyor alışmışlar rutine her şey her durumda rutin kalsın değişmesin istiyorlar. Sen normalde nasılsan öyle ol. Tabi çok ilgisiz aramaz sormazsan normalde, öyle de olma yazık
Onundavardir skntisi illaki :) isin zor kovserim hele ki bu arefede seni kim sakinlestirecek :)
bu maydanoz suyu hiç bir işe yaramıyor hani ödem atıyordu nerde bende hiçte birşey yok sakız gibi yapışmışlar bana ödemlerim
Bu hafta mezun olcam sanırsam
49.1 Bu sabah
ne olsun çirkefWhiteblacklife ile uğraşıyorum ödemlerim yetmiyormuş gibi sen nasılsın
o bile çok üniversiteden rapor alsaydın biraz daha düşerdiHastanenin ortaklarından referans bulduk normalde çok lüks bir hastane 14bin civarı istiyolarmış ama 7-8bine halledicez sanırım
ay inşallahBu hafta birincilik bizimdir
sen olmazsııınn merak etmeeCirkefim de böyle sinirle stresle devam edersem 100 kilo alacağım az kaldi
tartıldın mı hiç.ay inşallah
hayır tartılmadım cumaya kadar da tartılmıcamtartıldın mı hiç.
normalde bende tartılmazdım ama dun arkadasa gittik 36 beden bol gelince bugun tartıldımhayır tartılmadım cumaya kadar da tartılmıcam
Ben ne yaptım beeeBen burdayim da kafam dolu evde bisey kaybettim bulamiyorum cildircam hepsi B bilinmeyenkullanici yuzunden
Hıı anladımm..
Evlenmek isteyen adamda normalde aksi olmalı, yani git gide daha da artmalı hevesi ama çözemedim bu işi.. Ama istemese de niye gelsin, ailesini falan anıştırmayı neden istesin dimi ?
Yok canım, gayet normal davranıyorum.. Sadece biliyorum bir süre kafasını dağıtmaya ihtiyacı var, ben de onun sevdiği gibi davranmaya çalışıyorum.. Dünden beri bir hayli yol katettim ama çok mutluyum :)
Olmaz mı ya.. Deli gibi çalışıyor bir de, boş duracak zamanı yok.. Yorgunluk, stres derken son durum bu..
Ben kendimden geçtim artık, sakinleşmeyi unutuyorum
Dün ciddi ciddi sonumuz tımarhane dedim, hak verdi
Başka bir sorunun mu var acaba ?
Bu kadar ödem normal değil sanki..
Wc-ye normal gidiyor musun ? Yani içtiğin suya göre sık sık gitmen gerek..
Hadi inşaAllah :)
Olacağım cidden stres küpü gibiyim içime ata ata sistimsen olmazsııınn merak etmee
Atma yavrum paylaş burda bizimleOlacağım cidden stres küpü gibiyim içime ata ata sistim
Koca ev taşıma iki çocuk temizlik yemek durmadan dağılan bı ev ve takıntılı bı ben mevcut elimdeAtma yavrum paylaş burda bizimle
Koca ev taşıma iki çocuk temizlik yemek durmadan dağılan bı ev ve takıntılı bı ben mevcut elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?