Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hıı anladımm..
Evlenmek isteyen adamda normalde aksi olmalı, yani git gide daha da artmalı hevesi ama çözemedim bu işi.. Ama istemese de niye gelsin, ailesini falan anıştırmayı neden istesin dimi ?

Yok canım, gayet normal davranıyorum.. Sadece biliyorum bir süre kafasını dağıtmaya ihtiyacı var, ben de onun sevdiği gibi davranmaya çalışıyorum.. Dünden beri bir hayli yol katettim ama çok mutluyum :)

Onundavardir skntisi illaki :) isin zor kovserim hele ki bu arefede seni kim sakinlestirecek :)

Olmaz mı ya.. Deli gibi çalışıyor bir de, boş duracak zamanı yok.. Yorgunluk, stres derken son durum bu..
Ben kendimden geçtim artık, sakinleşmeyi unutuyorum
Dün ciddi ciddi sonumuz tımarhane dedim, hak verdi

bu maydanoz suyu hiç bir işe yaramıyor hani ödem atıyordu nerde bende hiçte birşey yok sakız gibi yapışmışlar bana ödemlerim

Başka bir sorunun mu var acaba ?
Bu kadar ödem normal değil sanki..
Wc-ye normal gidiyor musun ? Yani içtiğin suya göre sık sık gitmen gerek..

Bu hafta mezun olcam sanırsam
49.1 Bu sabah

Hadi inşaAllah :)

Valla bilmiyorum benim hiç hevesim yoktu beni heveslendirdi kendimi elbise hediyelik süs bakarken buldum o geri çekildi benim de dişünmeye ihtiyacım var kendimi geri çektim birkaç gün yazıştığımız arama yaptığı uygulamayı kapatmaya karar verdim düşünmem lazım

Seninkinin normale dönmesine sevindim canım huyunu gitmek iyi olur pohpohlamak lazım bunları öyle şeyleri seviyorlar yapacak bir şey yok aman sizin aranız iyi olsun da geri kalan sorunlar hallolur

Koca ev taşıma iki çocuk temizlik yemek durmadan dağılan bı ev ve takıntılı bı ben mevcut elimde

Taşınma olayı için akşamları çocuklar uyuyunca eşinle halledersiniz canım temizlik yemek dağılan ev senin maşallahın var zaten hepsine yetişirsin evelAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…