- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Durmadan kendine baktirmaya çalışan kv herşeye karışmaya çalışan görümce durmadan bizde yatmak kalmak isteyen kayın birader daha sayayim miAtma yavrum paylaş burda bizimle
Çok yardım eder ya elini sürmez sürmeyi Burak eve gelmez iş çıkacak ona diyeTaşınma olayı için akşamları çocuklar uyuyunca eşinle halledersiniz canım temizlik yemek dağılan ev senin maşallahın var zaten hepsine yetişirsin evelAllah.
Arkadaşın filan ypk mu gelip akşamları sana yardım edebilecek? Tek başına altından kalkması zor olurÇok yardım eder ya elini sürmez sürmeyi Burak eve gelmez iş çıkacak ona diye
Günaydınlar evdeyim bugün. Dün halıları yıkanmaya gönderdim giyilmeyen kıyafetleri ayırıyorum boş kaldıkça temizlik yapayım bayram temizliği sayilsin.
Kayınbirader sizde mi.kalmak istiyor ne alaka ?Durmadan kendine baktirmaya çalışan kv herşeye karışmaya çalışan görümce durmadan bizde yatmak kalmak isteyen kayın birader daha sayayim mi
Valla bilmiyorum benim hiç hevesim yoktu beni heveslendirdi kendimi elbise hediyelik süs bakarken buldum o geri çekildi benim de dişünmeye ihtiyacım var kendimi geri çektim birkaç gün yazıştığımız arama yaptığı uygulamayı kapatmaya karar verdim düşünmem lazım
Seninkinin normale dönmesine sevindim canım huyunu gitmek iyi olur pohpohlamak lazım bunları öyle şeyleri seviyorlar yapacak bir şey yokaman sizin aranız iyi olsun da geri kalan sorunlar hallolur
Bı bilsen ben de ama bilmiyorum isteKayınbirader sizde mi.kalmak istiyor ne alaka ?
Afedersin ne varmış sizin evde? Oğlan çocuğu bu ne alaka size geliyor 2 de çocuk var Allah Allah sinirim bozuldu bu insanların kafaları yerinde mi?Bı bilsen ben de ama bilmiyorum iste
Senin oradan sınırın bozuluyor bide beni düşün eşim o gelince durmadan benimle kavga ediyor ben bişey demeyeyim diyeAfedersin ne varmış sizin evde? Oğlan çocuğu bu ne alaka size geliyor 2 de çocuk var Allah Allah sinirim bozuldu bu insanların kafaları yerinde mi?
o bile çok üniversiteden rapor alsaydın biraz daha düşerdi
yavaş gelsinler hepsinin ağzının payını ver sende aman kocan öyle de böyle de kavga ediyor madem şiddet olayı yoktur inşallahSenin oradan sınırın bozuluyor bide beni düşün eşim o gelince durmadan benimle kavga ediyor ben bişey demeyeyim diye
yazarım tabi ben 2 aşılama 1 tüp yaomış biriyim ama tık yokNormalde ne kadar oluyor ki hiç bilgim yok. eğer bu konuda bilgin varsa özelden yazarmısın bana. Arkadaşları sıkmayayım bu tür konuları burada konuşarak.
Canım yanlış anlama da sen de gençsin kayınbiraderin kaç yaşında bilmem ama yani genç bir kadının evinde başka bir adam olur mu yatılı.. eşin bunu düşünmüyor mu yanlış anlama yani ne biliyim dinen filan. Kız olsa hadi tamam da. Bir de istanbulda mı senin kv kp başka ilde miSenin oradan sınırın bozuluyor bide beni düşün eşim o gelince durmadan benimle kavga ediyor ben bişey demeyeyim diye
yazarım tabi ben 2 aşılama 1 tüp yaomış biriyim ama tık yok
Normalde ne kadar oluyor ki hiç bilgim yok. eğer bu konuda bilgin varsa özelden yazarmısın bana. Arkadaşları sıkmayayım bu tür konuları burada konuşarak.
amin canımAllahım hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ikiniz de dualarımdasınız Rabbim bu çabalarınızı boşa çıkarmasın
aman bırak ya boşver benim de tembelliğim üzerimde 2 gündür resmen ayakta uyuyorum
mis gibi akşam yemeği sana diyetlikBosveremem temizlik yapmam lazim hatta suan.yapiyorum essek.kadar hamam bocegi girmiş iceri klimadan iyyyyy
Nasil oluor o kuzu anlat azicik yaametebolizma sasırtma
mis gibi akşam yemeği sana diyetlik
yanına da domates salata söğüş hmmmm yeme de yanında yatNasil oluor o kuzu anlat azicik yaa
Neeeeyyy sen ye piiisss
Yemek yicem şimdi Sağol iştah kalmadıyanına da domates salata söğüş hmmmm yeme de yanında yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?