Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaptığı iyi olmamış..
İyice düşün, tart öyleyse..
Sonradan pişman olacağın hiçbirey yapma..

Sağol canım, gerçekten öyle.. Biz iyi olunca herşey de yoluna giriyormuş gibi hissediyorum..

Afedersin ne varmış sizin evde? Oğlan çocuğu bu ne alaka size geliyor 2 de çocuk var Allah Allah sinirim bozuldu bu insanların kafaları yerinde mi?
Senin oradan sınırın bozuluyor bide beni düşün eşim o gelince durmadan benimle kavga ediyor ben bişey demeyeyim diye

o bile çok üniversiteden rapor alsaydın biraz daha düşerdi

Normalde ne kadar oluyor ki hiç bilgim yok. eğer bu konuda bilgin varsa özelden yazarmısın bana. Arkadaşları sıkmayayım bu tür konuları burada konuşarak.

Senin oradan sınırın bozuluyor bide beni düşün eşim o gelince durmadan benimle kavga ediyor ben bişey demeyeyim diye
Canım yanlış anlama da sen de gençsin kayınbiraderin kaç yaşında bilmem ama yani genç bir kadının evinde başka bir adam olur mu yatılı.. eşin bunu düşünmüyor mu yanlış anlama yani ne biliyim dinen filan. Kız olsa hadi tamam da. Bir de istanbulda mı senin kv kp başka ilde mi

yazarım tabi ben 2 aşılama 1 tüp yaomış biriyim ama tık yok

Normalde ne kadar oluyor ki hiç bilgim yok. eğer bu konuda bilgin varsa özelden yazarmısın bana. Arkadaşları sıkmayayım bu tür konuları burada konuşarak.

Allahım hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ikiniz de dualarımdasınız Rabbim bu çabalarınızı boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…