- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İst canım eşim gelmesini istemediği için kavga çıkarıyor gitsin diyeCanım yanlış anlama da sen de gençsin kayınbiraderin kaç yaşında bilmem ama yani genç bir kadının evinde başka bir adam olur mu yatılı.. eşin bunu düşünmüyor mu yanlış anlama yani ne biliyim dinen filan. Kız olsa hadi tamam da. Bir de istanbulda mı senin kv kp başka ilde mi
Yemek yicem şimdi Sağol iştah kalmadı
Yok canım ağız dalaşı klasikyavaş gelsinler hepsinin ağzının payını ver sende aman kocan öyle de böyle de kavga ediyor madem şiddet olayı yoktur inşallah
senin kayın kaç yaşındaİst canım eşim gelmesini istemediği için kavga çıkarıyor gitsin diye
23 falandır herhalde bilmiyorum sormadım hicsenin kayın kaç yaşında
eee oha o zamaan ne işi varmış canım kocan da senle kavga edeceğine kardeşine otursun anlatsın adam gibi23 falandır herhalde bilmiyorum sormadım hic
Ee istemiyorMuş Allahtan istese daha büyük sıkıntı boşver çıkardığı kavga ondan olsun. Koca adamın senin evinde yatılı ne işi varmış acabaİst canım eşim gelmesini istemediği için kavga çıkarıyor gitsin diye
Kaç kere anlattı hatta kovdu ama yok geliyoreee oha o zamaan ne işi varmış canım kocan da senle kavga edeceğine kardeşine otursun anlatsın adam gibi
var mı bir eksiklik peki ?Kaç kere anlattı hatta kovdu ama yok geliyor
Öyle de benim mi kardeşim ne yapayım onun yengen çocuk emziriyor iki çocukla uğraşıyor gelme dedi ama yok geliyor oda onun stresini benimle kavga ediyorEe istemiyorMuş Allahtan istese daha büyük sıkıntı boşver çıkardığı kavga ondan olsun. Koca adamın senin evinde yatılı ne işi varmış acaba
sende o geldiğinde açma kapınıÖyle de benim mi kardeşim ne yapayım onun yengen çocuk emziriyor iki çocukla uğraşıyor gelme dedi ama yok geliyor oda onun stresini benimle kavga ediyor
Yok be canım bir ay gelmiyor sonra başa sarıyoruz semt değiştirdi geçen yıl gelmesin diye burada daha az gelir diye yine aynıvar mı bir eksiklik peki ?
Kapıyı acmayayim benim oğlan kapı hastası tık etse geldim diye bagiyorsende o geldiğinde açma kapını
afedersin de manyak mı bu lan beni abim istemeyecek kovacak ne ölüme ne dirime bitti beeYok be canım bir ay gelmiyor sonra başa sarıyoruz semt değiştirdi geçen yıl gelmesin diye burada daha az gelir diye yine aynı
Kapıyı acmayayim benim oğlan kapı hastası tık etse geldim diye bagiyorsende o geldiğinde açma kapını
Ne yaptığını yazdimm kuzuuuBen ne yaptım beee
B bilinmeyenkullanici bunlara sebep sensin oku bakalim yukariyiDun dedi ya gear aldim diye benimde miband im var sarji bitmisti bi ara bitti diye zor geldi doldurmasi kaldirdim simdide bulamıyorum yok hadi dedim.takayim kolumada kac kalori yaktim hesap ederim ama yok gece 2ye kadar aradimsabah kalktim kafam dolu dopdoluu
Bende öyle de işte onda tersine annesinden kaçıyor calismiyorda durmadan para iatiyorafedersin de manyak mı bu lan beni abim istemeyecek kovacak ne ölüme ne dirime bitti bee
sıyrılsın gitsin edepsizBende öyle de işte onda tersine annesinden kaçıyor calismiyorda durmadan para iatiyor
Anaa bir de emziriyorsun doğru ya. Emziren kadının evine bırak kalmayı uzun uzadıya misafir bile olunmamalı ee eşin kv kp ile konuşsa göndermeyin diye olmaz mıÖyle de benim mi kardeşim ne yapayım onun yengen çocuk emziriyor iki çocukla uğraşıyor gelme dedi ama yok geliyor oda onun stresini benimle kavga ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?