Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

B bilinmeyenkullanici bunlara sebep sensin oku bakalim yukariyi
Eee malının kıymetini bilip kaybetmeseydin beee ben mi kaybettim çok mutluyuz gearım ile görgüsüz gibi her dakika kalbimi ölçüyorum wc de hiç ölçmedim onu da deniyim bak nispet olsun sana yeter ki

Yok ben gelsin istemiyorum yardımına gerek yok istemem
Bebe ayrı bir olaymış kusura bakma da ben böylesin görmedim. Benim de erkek kardeşim var aynı yaşlarda ama bırak yengeyi ablamın evine gitmez kadınlar içinde ne işim var diye çok şaşırdım ondan gitsin arkadaşlarıyla gezsin

anladım canım en iyisini yapıyorsun zayıf olmak gibisi yok bende zayıf olmak istiyorum bakalım

bende de 2 tane kayın var biri karısından çay istemez yengaa çay yapta geleyim der bilir her akşam bende çay olduğunu diğeri ile de küsüz oohh canıma değsin eşim kardeşi için beni uyarmıştı çok samimi olma gecenin bir vakti kapını çalar dedi hakkatten de öyle oldu almış birasını geldi gece artık 3 e geliyor hala oturmuş içiyor dedim ki en son kalk git ya dedim sabah işe gidicem bunu da içeyim yenge tamam dedi hayır hayır dedim onu da bir saatte içersin sabah olucak dedim gönderdim bir daha da olmadı küstük çünkü

Dünkü menüm
Sabah
2 tane kepekli galeta
2 fincan çay

Öğlen
Çiğ köfte
Ayran

Akşam
1 parça tavuk gögüsü

2,5 litre su+ 1 saat yürüyüş

çiğköfte var ama oda aşırı bisey deil bence menü güzel canım su ve sporda güzel :) Bu arada Rabbim insAllah en yakin zamanda hayırlı sağlıklı bebişini kucağına aldırır

Evet kızlar akşam yemeği yemeyen şeker yerlerde 61 görünce gözler karardı bugün zaten çok yorgundum iyi kötü etti beni

canım dikkat et kendine diyet ac kalmak deildir o kadar zorlama kendini.
Hizlanmak istiyorum ama leslie yo sevmiyoooorum kocamda su kosu bandini yaptirmiyo 75 sozu verdi okadar baska kardiyo bulmam lazim

Eveeet napiyorum yarim saatlik bir akusu bitmis araba itme olayından sonra kol kaslarim aktif oturuyorum

Allah seni napmasin kız okudum araba itme maceranı
Bu hafta mezun olcam sanırsam
49.1 Bu sabah

tebrikler canım valla :) harikasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…