- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Dün yine aradı geleceğim gelme dedim ben müsait değilim ev arıyoruz dedim iyi geleyim beraber ararız yenge dedi ben de gerek yok gelme dedim şimdi kapı çalmasını diye dua ediyorumsıyrılsın gitsin edepsiz
Eee malının kıymetini bilip kaybetmeseydin beee
Abla gelsin de eşyaları toparlamaya yardım etsin madem etmez miDün yine aradı geleceğim gelme dedim ben müsait değilim ev arıyoruz dedim iyi geleyim beraber ararız yenge dedi ben de gerek yok gelme dedim şimdi kapı çalmasını diye dua ediyorum
Kp yok canım annesi zaten sorumsuz bütün yük eşimdeAnaa bir de emziriyorsun doğru ya. Emziren kadının evine bırak kalmayı uzun uzadıya misafir bile olunmamalı ee eşin kv kp ile konuşsa göndermeyin diye olmaz mı
Yok ben gelsin istemiyorum yardımına gerek yok istememAbla gelsin de eşyaları toparlamaya yardım etsin madem etmez mi
Bebe ayrı bir olaymış kusura bakma da ben böylesin görmedim. Benim de erkek kardeşim var aynı yaşlarda ama bırak yengeyi ablamın evine gitmez kadınlar içinde ne işim var diye çok şaşırdım ondan gitsin arkadaşlarıyla gezsinYok ben gelsin istemiyorum yardımına gerek yok istemem
Makarna mi kek mi yok canım en azından ödül zamanım bayram o zaman kaçamak hakkı verdim kendime söz verdim tabi sadece iki gün ondan sonra istediğim kiloya düşünce ayda bir hak daniyacagim bir daha bu kiloyu görmek istemiyorum
Eşin sinirli biri olmakla bir bakıma haklı o zaman kızıyoruz hep şuna buna sinirlenip dediğinde ama adamın yükü çok kolay değil çocuk da evde diyorusn çalışmıyor anasına bakmıyorKp yok canım annesi zaten sorumsuz bütün yük eşimde
Zayıf değil zapzayıfff olalım desinler ki çok zayıfsın kilo al azcık etin yerine gelsinanladım canım en iyisini yapıyorsun zayıf olmak gibisi yok bende zayıf olmak istiyorum bakalım
Eee malının kıymetini bilip kaybetmeseydin beeeben mi kaybettim çok mutluyuz gearım ile görgüsüz gibi her dakika kalbimi ölçüyorum wc de hiç ölçmedim onu da deniyim bak nispet olsun sana yeter ki
Zayıf değil zapzayıfff olalım desinler ki çok zayıfsın kilo al azcık etin yerine gelsinAllahım o günleri göster bizlere amin amin aminnnn
senin şu profil resmin de bana eti cini hatırlatıyoranının ağzın bal yesinya da yemesin kilo alma
senin şu profil resmin de bana eti cini hatırlatıyor
Dünkü menüm
Sabah
2 tane kepekli galeta
2 fincan çay
Öğlen
Çiğ köfte
Ayran
Akşam
1 parça tavuk gögüsü
2,5 litre su+ 1 saat yürüyüş
kız Allah kapmasın senine alaka onlar yaprak yaprak yeşilliği hatirlatsa neyse dicem
Maksat görgüsüzlük yapıp kıskandırmak değil mi bir orda kaldı ölçmedim onu da yapayım colora inatwc bideeee
anının ağzın bal yesinya da yemesin kilo alma
Evet kızlar akşam yemeği yemeyen şeker yerlerde 61 görünce gözler karardı bugün zaten çok yorgundum iyi kötü etti beni
Hizlanmak istiyorumama leslie yo sevmiyoooorum kocamda su kosu bandini yaptirmiyo 75 sozu verdi okadar baska kardiyo bulmam lazim
Eveeet napiyorum yarim saatlik bir akusu bitmis araba itme olayından sonra kol kaslarim aktif oturuyorum
Bu hafta mezun olcam sanırsam
49.1 Bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?