Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Whiteblacklife canim cok sacmaymis kayninin gelip kalmasi tamam kalabilecegi durumlar olur bazen kalir ama ayni sehirde yasiyorsunuz zaten gece olunca kalksin gitsin.. Benimde var kaynim kendi kardesim gibi severim. Kendiside cok dusuncelidir sagolsun ne isimiz olsa kosar gelirdi istanbuldayken ve simdi de oglumla tatile gittigimizde nereye istesek goturur gezdirir bizi

neden kiii varsa çayım gel diyorum işime gelmeyince git karına yapsın çayda ben geleim içeyim diyorum oda bana yenga bizim hatunla çay içilmiyor diyo
Gecinebiliyorsaniz cok guzel canim Allah muhabbetiniz arttirsin :)
Ben ayni apartmanda yapamazdim ama o yuzden bana tuhaf geliyor. Biryere giderken veya ozel biseyler yaparken haber vermexen edemezdim buyuzden de kocamla hic basbasa kalamazdik kavga ederdik.. esim basbasa olmayi daha cok sever

Ya tabiki gelsin kalsın ama yok geldi mi gitmiyor gece iki buçuk üçte geliyor gezmeden kalk yatak yap bilmem ne

kimse ye haber etmem eşim dışında sorsalar bile gezmeye gidiyorum der çıkarım

Kızlar dünkü menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kase menemen
Kk peynir

Öğle
1 tabak eksili köfte
1.5kase yoğurt
4 5 kaşık salata

Aksam
Izgara tavuk eti bi parca
4 5 tane ızgara kızarmış biber

Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-02-15-57-37.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 16
Arabalarda cok pahali kuzum yaa bizde satmayi dusunuyoruz ama yenisini almamiz suan imkansiz oldugu icin sadece dusunuyoruz :) ben ise baslayinca insallah hemen degistiricez
Bizde astra vardi 2015 model onu satti ilk arabamizdan aldi corsa 200r mu 2005 mi ne modeli attan inipesege bindik resmen

Aaa neden öyle yaptınız ki 2015 nere 2005 nere 2007 alsaydı keşke onlar güzel bende de Opel corsa var 2007 model ama Yen'i kasa diye geçiyor
Ya araba guzel onla bi problemim yok ama araba surekli arizalaniyor bayram da kaldi kapinin onunde rezil oldu adam tamirci bulucam diye ikide bir bozuluyor

Ya araba guzel onla bi problemim yok ama araba surekli arizalaniyor bayram da kaldi kapinin onunde rezil oldu adam tamirci bulucam diye ikide bir bozuluyor
O zaman hiç düşünmesin satsın bende arabamı çok seviyorum az yakıyor falan ama ihtiyaçtan mecbur aldım tavanında güneş yanığı var eşim ayağını kırdı diye almıştım şimdi herkes istiyor bende vermiyorum diye kavga çıkıyor evde huzurum bozuluyor Sarıcam o yüzden

O isteme muhabbetleri de ayri haklari mi varda istiyorlar.en gicik oldugum sey

Sorma neler çekiyorum afedersin ben köpek gibi çalışayım kredisini vergisini bakım parasını ödiyeyim benzini atayım millet gelsin istesin ya birde YÖK İnegöl'de gubre alıcakmış gel beni götür diyen mi YÖK pikniğe gidecek bizi bırak mı diyen istersin efendim tatile gidecek üç günlüğüne versene diyeni mi kayınlarıma bile vermiyorum bırak eşime vermeyi eşime bile çok nadir veririm arabayı kayınımın biri bu sebebten kavga çıkardı küstük çok ta tındı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…