Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi canım masallah senın 7 ay olmus daha dun gıbı gelıoo bana az kalmıs bebısını gormeye tatlım bu arada takımdada kımse yokk :90:

evet canım gözaçıp kapayıncaya kadar zaman geçiyor evet takımda gene kimse yok eski günlerdeki gibi gene bu saatlerde bize kalmış takım :))
Senin şimdi kaç haftalık oldular.Cinsiyetleri bellimi en önemlisi sen nasılsın sağlığın nasıl

11 hafta oldu canım daha cınsıyet bellı degıl tatlım ya gecen doktor belkı tahmın ederım demıstı ama yok hıcbırsey bellı degıl daha sadece ıkızın bırı daha ırı dıgerı daha kucuk baska bı sorun da yok buyuk olan kucuk olanı bıraz ıttırmıs kavga edıyolar ıste daha sımdıden buyuyunce neler yapacaklar bılmıyorum artık:)

ayyy yirim ben onları yaa iki kardeş şimdiden daha yaramazlıklara başlamışlar biraz büyüyünce ne yapıcaklar bunlar böyle :))
Gönlünden geçen varmı cinsiyet tahmini biri kız biri erkek mi olsun istiyorsun :))

bılmıyorum kı canım hıc farketmez ama erkek gıbı gelıooo bılmıyorum hıc valla senın kıza talıbız bılıosun sen

sen isvec diyetinemi basladın bakımmmm..
Hadi hayırlı olsun yeni diyetin..
Yasom ikimizde yanlıs yoldayız bunu bile bile ilerliyoruz...

bılmıyorum kı canım hıc farketmez ama erkek gıbı gelıooo bılmıyorum hıc valla senın kıza talıbız bılıosun sen

Evet kızımı senin oğlana vericem canım ben hiç merak etme sen :))

sen isvec diyetinemi basladın bakımmmm..
Hadi hayırlı olsun yeni diyetin..
Yasom ikimizde yanlıs yoldayız bunu bile bile ilerliyoruz...

Zevcan nasılsın canım görüşmeyeli monti diyetini bıraktın mı

5gün5 mi yapma canım ya zor vazgeçirmiştik zaten genemi başa sardın :))
Banada burda olmak iyi geldi canım :))
Göbiş büyüdü yaa baya kocaman olduk :))

benımde tılkı mısalı kurkcu dukkanınaaa gerı donucem bende :90::90::90:

Gene buluşuruz artık burda göbişleri eritmek için :)))

malesef canim,valla sen gelene kadar ben gidemessem kafayi yerim :) klo verdin hamile kaldin dogurcan ve gelcen ben hala burdayim

Yasemin valla çok üzülürüm o zaman sen ben yokken burdaydın geldim bir ara başardın gittin sonra geri gene geldin.Bu kgları korumak çok önemli ya...
Bende başladığım kg nerdeyse ulaşıcam dr.yasakladı kg almayı şimdi vermeye çalışıyorum artık bende aslında takıma geri dönsem ne iyi olur

evet canım uslanmam ben yine basladım..
Her zamn gel canım..
Bi ara fotonuzu ekle görelim canım..

Neden bıraktın ki canım ne güzel sağlıklı besleniyordun :))
Söyleyene bak gerçi hamişlikte bende kaçırdım ipin dozunu iyice bu arada kızım sana tepik yolluyor teyzesi :)
Tamam fotumuda eklerim

neden bıraktın ki canım ne güzel sağlıklı besleniyordun :))
söyleyene bak gerçi hamişlikte bende kaçırdım ipin dozunu iyice bu arada kızım sana tepik yolluyor teyzesi :)
tamam fotumuda eklerim

vermem durdu veremedim kilo motivasyonumda bitmişti monti ile kendimi kötü hissediyordum bıraktım..
Cuma günü tekrar baslıcam montiye ..
Bende onu cok öpüyorum fıstıkım benim...
Gelin gelin benim ve özgenin burdan gideceği yok hep birlkte ilalebet burdayız...:90:

ben eklıyım barı

Ceren sen bugün evdemisin canım

Özgede mi burda hala amanınnnnn kız ben sizi bıraktığımda çok iyiydi herşey motivasyon falan vardı çok güzel kg veriyordunuz ne olduda size böyle geri kg dönüş yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…