iyi canım masallah senın 7 ay olmus daha dun gıbı gelıoo bana az kalmıs bebısını gormeye tatlım bu arada takımdada kımse yokk :90:
evet canım gözaçıp kapayıncaya kadar zaman geçiyor evet takımda gene kimse yok eski günlerdeki gibi gene bu saatlerde bize kalmış takım :))
Senin şimdi kaç haftalık oldular.Cinsiyetleri bellimi en önemlisi sen nasılsın sağlığın nasıl
11 hafta oldu canım daha cınsıyet bellı degıl tatlım ya gecen doktor belkı tahmın ederım demıstı ama yok hıcbırsey bellı degıl daha sadece ıkızın bırı daha ırı dıgerı daha kucuk baska bı sorun da yok buyuk olan kucuk olanı bıraz ıttırmıs kavga edıyolar ıste daha sımdıden buyuyunce neler yapacaklar bılmıyorum artık:)
ayyy yirim ben onları yaa iki kardeş şimdiden daha yaramazlıklara başlamışlar biraz büyüyünce ne yapıcaklar bunlar böyle :))
Gönlünden geçen varmı cinsiyet tahmini biri kız biri erkek mi olsun istiyorsun :))
günaydin kizlar,sabah oglumu doktora götürdüm anca gelebildim .
bugünkü menüm
sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
nilay canim kardesine cok gecmis olsun,rabbim acil sifalar versin ins
zevcan canim resimlerini gördüm gayet iyi gidiyorsun,aynen devam seninde benim gibi basen bölgen sorunlu hic kolay olmuyo orayi eritmek
ceren hosgeldin canim,bebeklerinde sende iyiymissiniz cok sevindim.
Unuttuklarim varsa kusuruma bakmasinlar aklimda bu kadar kaldi sabah sabah iyi cene yapmissiniz :)
bu araalar kafam cok karisik zaten cok fazla unutmaya basladim,kafam dop dolu ama sanki bombos böyle acayip bi haldeyim iste :s
bılmıyorum kı canım hıc farketmez ama erkek gıbı gelıooo bılmıyorum hıc valla senın kıza talıbız bılıosun sen
sen isvec diyetinemi basladın bakımmmm..
Hadi hayırlı olsun yeni diyetin..
Yasom ikimizde yanlıs yoldayız bunu bile bile ilerliyoruz...
selam kızlar nasılsınız :))
sen isvec diyetinemi basladın bakımmmm..
Hadi hayırlı olsun yeni diyetin..
Yasom ikimizde yanlıs yoldayız bunu bile bile ilerliyoruz...
hoşgeldin bitanem..
Ben iimm sen nasılsın montiyi bıraktım basladığım yerdeyim basladığım kişilerleyim ikinizide görmek beni cok mutlu etti..
5 günde 5 yapıyorum yine aynı devam yani hiç uslanmam ben
Göbeğin ne kadar büyüdü :90:
caglayan hosgeldin canim
Hoşbulduk canım nasılsın,sende geri dönmüşsün takıma.Valla doğumdan sonra geliceğim yer benimde kesin burası :))
Hoşbulduk canım nasılsın,sende geri dönmüşsün takıma.Valla doğumdan sonra geliceğim yer benimde kesin burası :))
5gün5 mi yapma canım ya zor vazgeçirmiştik zaten genemi başa sardın :))
banada burda olmak iyi geldi canım :))
göbiş büyüdü yaa baya kocaman olduk :))
benımde tılkı mısalı kurkcu dukkanınaaa gerı donucem bende :90::90::90:
malesef canim,valla sen gelene kadar ben gidemessem kafayi yerim :) klo verdin hamile kaldin dogurcan ve gelcen ben hala burdayim
evet canım uslanmam ben yine basladım..
Her zamn gel canım..
Bi ara fotonuzu ekle görelim canım..
neden bıraktın ki canım ne güzel sağlıklı besleniyordun :))
söyleyene bak gerçi hamişlikte bende kaçırdım ipin dozunu iyice bu arada kızım sana tepik yolluyor teyzesi :)
tamam fotumuda eklerim
ben eklıyım barı
vermem durdu veremedim kilo motivasyonumda bitmişti monti ile kendimi kötü hissediyordum bıraktım..
Cuma günü tekrar baslıcam montiye ..
Bende onu cok öpüyorum fıstıkım benim...
Gelin gelin benim ve özgenin burdan gideceği yok hep birlkte ilalebet burdayız...:90:
Ceren sen bugün evdemisin canım
Özgede mi burda hala amanınnnnn kız ben sizi bıraktığımda çok iyiydi herşey motivasyon falan vardı çok güzel kg veriyordunuz ne olduda size böyle geri kg dönüş yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?