Günaydın cnm hoşgeldin. İyiyiz sen naılsın
Nilaycım çok üzüldük cnm hepimiz. Allah beterinden korusun. Çok şükür atlatmış kardeşin. Nerde olmuş kaza. Askerliği neden uzuyor ki zaten asker di bu da hastalık.
Zevcan acayip fark var cnm maşallah ya.
otobanda olmuş ablacım kaza.silüsünü daha almamıştı.2 gün sonra alıcak.askerliği uzadı derken geç gidicek.normalde 90/4 gitmesi gerekiyordu.ama doktor rapor vericek.bir 6 ay sonra filan gidicek askere.ama gataya sevk edicekler sanırım son karar orda verilecek.buğün taburcu olcam sanıyordu sevinmişti.ama çıkamıyormuş.çok sitres yapıyor kendine.bakalım ne olucak.allahım hayırlısını nasip etsin.
Pandomim ve pamukcuk teşekkür ederim canlarım.
Kuralları okudum zevcancımda nerden değiştiricem onu anlamadım:s
Çok saol canım.Tanışma oldu.Annesi ve teyzesi ve annesi ziyarete geldi.Orda tanıştık.Anneler telde konuşuyorlar arada.Sevdiğimde dün geldi.Amcam yengem annemlede tanışmış oldu.Artık tanışma kısmını geçtik.Kardeşim hastaneden çıkınca isteme ve söz olucak inşallah.Annemde çok beğendi amcam ve yengemde.Annem gözünün içine bakıyor nilay.Yaşına göre çok olgun dedi.
Çok sevindim canım senin için inş devamı gelir.Yaklaşık 10 gündür hastanedeyim.Ve yeme düzenim tamamen bozuldu.Su içmeyi dahil unuttuğum çok gün oldu.Ve hep dışardan ve hazır yedik.Saatlerde belirsizdi.Eski düzene dönmeye çalışıyorum.Kilo aldım mutlaka ama tartılmadım.Bakalım bu hafta sonucu bekliyorum.
Otobanda olmuş ablacım kaza.Silüsünü daha almamıştı.2 gün sonra alıcak.Askerliği uzadı derken geç gidicek.Normalde 90/4 gitmesi gerekiyordu.Ama doktor rapor vericek.Bir 6 ay sonra filan gidicek askere.Ama gataya sevk edicekler sanırım son karar orda verilecek.Buğün taburcu olcam sanıyordu sevinmişti.Ama çıkamıyormuş.Çok sitres yapıyor kendine.Bakalım ne olucak.Allahım hayırlısını nasip etsin.
Pandomim ve pamukcuk teşekkür ederim canlarım.
Kuralları okudum zevcancımda nerden değiştiricem onu anlamadım:S
cok sevindim canım en zor kısmı atlattın sen darısı basıma..
Ben hala söylemedim cok korkuyorum :18:
Cok mutlu ol tatlım.. Keyfini cıkart bu günlerin..
Inş bende senin durumuna gelirim...
darısı başına canım.
Artık herkes biliyor.yüzüğümüde takıyorum sadece babamın yanında birazcık elimi saklıyırum:) artık birigörcek korkusu yok.kardeşimde tamamen iyileşsin herşey daha güzelolcak inşallah.
Hayırlısı olsun cnm çok sevindim. Bir tarafın mutlu bir tarafın mutsuz ne garip değil mi hayat. Herşey bizler için.
Kardeşin iyileşsin de sen kilo al boşver canım.
Rabbim dermansız dert vermesin. Büyük geçmiş olsun cnm tekrar.
eee bu yaz bası düğün yaparsınız artık beklemenin bi mantığı yok bence kardeşin nasılsa gec gidicek beklerseniz dahada uzayacak...
annemlede dün konuştuk.artık askerlik durumunu beklemicez.çok büyük ihtimalle erkek tarafıda istediği için yazın yada sonbahara doğru hazırlık durumuna göre düğünümüz olucak allah nasip kısmet ederse.
slm kızlar nasılsınız:82:
kullanıcı panalinde profil düzenle kısmında kişisel rütbe var canım oraya yazıcaksın..
Reyhan sende tatlım..
HOŞGELDİN TATLIM İİZZ SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR HAMİLELİK
iyiym canım bugun bıraz rahatsızım ıse gıtmedım sen nasılsın canım
anladım canım allah tamamına erdirsin..
Sevgilin düğün bu yaz olucak die ne kadar sevinmiştir
bosuna dememişler her serde bi hayır vardır die..
bendede bi kırgınlık hali var patatesten heralde :78:
KAC AYLIK OLDU BEBİŞLER
iyiym canım bugun bıraz rahatsızım ıse gıtmedım sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?