- 18 Şubat 2010
- 483
- 1
- 118
ah be bu keyifsiz filiz menüsü canım. hiç bişey istemiyo bugün canım. okuldan kendimi zor attım eve ,her taraflarım ağrıyooo.bademciklerim şişti iltihaplııı,fenayım yaniFilizcim bu menü diyetisyen menüsümü canım çok sağlıksız geldi bana.
Çiçekkkkkkkkk ahhhh ahhhh. Bi gittiniz Cerenle bittik biz :)
Şaka bi yana cidden bir adım ilerleyemedik.
canim atlamiism,ukany apiyosun dimi,yulaf kepegi bir günde 1,5 corba kasigini gecmemeli,biliyosun dimi
valla sizi böyle görünce takımına ilk girdiğim günler aklıma geldi o zamanda takım gene bir dağılmıştı sonradan bir toparlanma devri yaşamıştı ama kızlar hakikaten baya bir dağılmışsınız.şurda 2.5 ayım kaldı zaten benimde doğumdan sonra bende burdayım merak etmeyin topluca gene sıkı bir diyete gireriz ama şimdi bayramda geliyor en kötü zamanlar o zaman galiba
ah be bu keyifsiz filiz menüsü canım. hiç bişey istemiyo bugün canım. okuldan kendimi zor attım eve ,her taraflarım ağrıyooo.bademciklerim şişti iltihaplııı,fenayım yani
tatlım,ben dukana devam edemiyorum ben . tekrar başlıcam fena dağıldım. ama heralde bayramdan sonra başlarım.
kişisel rütbe nasıl dğişiyo kızlar, yazamıyoruum ben
canim benim icn cok iyi olur,takimdan arkadasimla beraber yapmak.
ama tabikide sen bilirsin,biraz zor bi diyet sen calisiyosun dayanabilirmisin?
ayrica cokda sagliksiz gelmiyo bana,belki kendimi öyle inandirmak istedigimden ama ne bileyim,sonucta ölüm orucalri gibi degil yiyosun gene biseyler :)
ah be bu keyifsiz filiz menüsü canım. hiç bişey istemiyo bugün canım. okuldan kendimi zor attım eve ,her taraflarım ağrıyooo.bademciklerim şişti iltihaplııı,fenayım yani
tatlım,ben dukana devam edemiyorum ben . tekrar başlıcam fena dağıldım. ama heralde bayramdan sonra başlarım.
özge basla bence isvec e sende bayrama söz ne kaldı surda bi an önce bişikilde vermek lazım bu kiloları...bayramdan sonra montiye devam
keşke bugün birlikte başlasaydık senin ilk günün değil mi.
Olmadı ben yarın ikinci günden başlayayım.
Ah kıyamam canım ya geçmiş olsun.
Başlıyorum
Keşke bugün birlikte başlasaydık senin ilk günün değil mi.
Olmadı ben yarın ikinci günden başlayayım.
Ah kıyamam canım ya geçmiş olsun.
Başlıyorum
yok kuzum bırakmamda . Senin hemşon cidden beceriksiz,bulamadım ben bu kişisel rütbeyi
filizim kullanıcı panaline gir..
Solda en üstte profil düzenle var oraya da gir sonra o sayfanın ortasında bi yerlerde yazıyo boş bi alan oraya yaz..
ben azcik uyucam galiba,sonra görüsürük :)
becerdim tatlı becerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?