- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Dur daha bende dünya kadar kilo var ver ver bitmiyorYa white yakında mezun çaklıt gidiyor senin 10 kg var kovser gidecek kim kalacak kimse de yeni gelmiyor
Ne kilo ne kiloooDur daha bende dünya kadar kilo var ver ver bitmiyor
Sen bu hızla bayrama gidersin kiDur daha bende dünya kadar kilo var ver ver bitmiyor
Bende varım da ev aramaktan bu hafta cosamadimAbla sen ben isimsiz dalida kalıyoruz online olanlardan başka kim kalıyor benim dediğim hep online olan kişiler bi bizler kalcazMydestinyy
Ben çağırabilir miyim öyle ?Colorayzn madem öyle pusuda yatayım
78.5 başladım daha yarı olmadı 13 kilom var dahaNe kilo ne kilooo
Utanmadan çoşamadım diyor yaBende varım da ev aramaktan bu hafta cosamadim
Yok canım sonra hedef küçültmek istiyorum zaten bı 54 olayımSen bu hızla bayrama gidersin ki
Yok ya bir buçuk bana az geldi bu hafta ben iki bekliyordum hatta üstünü bile ama olmadı işte stres sıkıntı yaktı bu hafta beniUtanmadan çoşamadım diyor ya
Boy 153 canım yani çok kilolu duruyorumNe kilo ne kilooo
O.günleri bizde görürüz insallahfazlasıyla
Hadi yaa ben seni.bizle birsindir saniyorumm35 yaş
Yok canımmmm siz 20lerdesiniz ben 30lardaa yaşlandık artıkO.günleri bizde görürüz insallah
Hadi yaa ben seni.bizle birsindir saniyorumm
Sen hepimizi cebinden cikartirsin yaptığın spora baksanaYok canımmmm siz 20lerdesiniz ben 30lardaa yaşlandık artık
Canım listeyi hatırlatayım dedimO.günleri bizde görürüz insallah
Hadi yaa ben seni.bizle birsindir saniyorumm
Bende 30a merdiven dayadim az kaldi :) geliyorum pesindenYok canımmmm siz 20lerdesiniz ben 30lardaa yaşlandık artık
Listeyi hatırlıyorum canim ama cuma geldi bu hafta gecti artik . Yapsamda bi anlami olmayacak.pazartesiden itibaren aliriz artik kusura bakmayınCanım listeyi hatırlatayım dedim
Iyi gecelerHerkese iyi geceler bol eksiler yarın için cirkefim sen benden çok verme olur mu
Oluurr iyi gecelerHerkese iyi geceler bol eksiler yarın için cirkefim sen benden çok verme olur mu
Yok canım oran listesi işte geçen haftaki bu hafta yüzde falan olan canimBende 30a merdiven dayadim az kaldi :) geliyorum pesinden
Listeyi hatırlıyorum canim ama cuma geldi bu hafta gecti artik . Yapsamda bi anlami olmayacak.pazartesiden itibaren aliriz artik kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?