Sana olur olmaz yerde gobegini acma demistimYa white yakında mezun çaklıt gidiyor senin 10 kg var kovser gidecek kim kalacak kimse de yeni gelmiyor
Kafani yorma onlarla cunku herkes.yeni uye arayisinda bizim liste uye sayimiz yeterli suan icin ses edemiyorum bitanr yakaladim o da sesini cikarmadi :)Ya white yakında mezun çaklıt gidiyor senin 10 kg var kovser gidecek kim kalacak kimse de yeni gelmiyor
Sen sus bence her hafta birinci ikinci çok konuşma yeriz seni burda gurur kaynağıHepinizi yencemmm
Gördüm ya diğer kişiyi 9. Takım yakalamış üzüldümKafani yorma onlarla cunku herkes.yeni uye arayisinda bizim liste uye sayimiz yeterli suan icin ses edemiyorum bitanr yakaladim o da sesini cikarmadi :)
Göbek hep açık benim öğlenleri de kısa atletle geziyorum evdeSana olur olmaz yerde gobegini acma demistim
semizotu misaldi canim. Sabah ekmeksiz 1 yumurta kucuk dl peynir 1 zeytin sonra 2 saat sonra salatalik 2 saat sonra kabak yemegi vs yeme araligi sık kalori düşük seyler yiyorum o gün hiç ekmek meyve kuruyemiş yok. Akşam 9 a kadar yiyorum. Haftada 1 gün sadeceCaklitim dedin ya semizotu yapıyorum diye butun gun ayni seyi mi.yiyorsun
Kiz agzindan yel alsin eger denk gelirsen katilmak isteyen bölümünde yeni uye görürsen cagir hemen burayaGördüm ya diğer kişiyi 9. Takım yakalamış üzüldümyeterli de asıl online olan adamlar gidecek sen dahil bu takım ne olacak ben dahs uzun zaman burdayım ya kapanırsa takım
Biz varızzz aaaaaaSana olur olmaz yerde gobegini acma demistim
Deme etme kimselee gelmiyo buralara bakkGöbek hep açık benim öğlenleri de kısa atletle geziyorum evdegöbekler memeler meydanda hep
maalesef gidecegim bu haftaYa white yakında mezun çaklıt gidiyor senin 10 kg var kovser gidecek kim kalacak kimse de yeni gelmiyor
Belli olmaz canım sabaha sisersem ne olacak bide ödem de olsa ya verdiysen iki ne olacak
Ben bisi demedimmBiz varızzz aaaaaa
zirvede bırakacagım zaten artık yokumSen sus bence her hafta birinci ikinci çok konuşma yeriz seni burda gurur kaynağı
Bitti ha caklitmaalesef gidecegim bu hafta
fazlasıylaBitti ha caklit
Abla abla diyisin kac yaşında bu ilzan de banaaAbla sen ben isimsiz dalida kalıyoruz online olanlardan başka kim kalıyor benim dediğim hep online olan kişiler bi bizler kalcazMydestinyy
Ben çağırabilir miyim öyle ?Colorayzn madem öyle pusuda yatayım
Yarın belli olurWhite i yedigin gibi mihahahahha
35 yaşAbla abla diyisin kac yaşında bu ilzan de banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?