Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklısın.. Bizimki de altı kahverengi üstü koyu krem gibi birşey.. Lake de değil, iz yok, leke yok, kaç sene oldu kaç kere silinmek istemiştir acaba.. Çok kullanışlı gerçekten..
Ama sıkıldım kahveden, ferah birşeyler olsun istiyorum..
Kulp en sevmediğim şey :) Kalabalık görünüyor gözüme, kulpsuz yaptırmayı düşünüyorum, düz ve sade :)
Yok yok almadım ama gri ve siyah arasındayım ben hep.. Sonunda çıldırıp herşeyi beyaz yapıcam onlar da dahil

Bir de bu desenli olanlar var ya kendinden desenli böyle oymalı onların da aralarına hep yağ giriyor silmek zor oluyor aklında bulunsun evim şahaneden onu da özendik ama allahtan almadık

Sevmem pek aslında ama orda görünce bana da bir hoş görünüyordu :)
Yaptırmam zaten, sanki çok az işimiz, temizliğimiz var da bir de onlardan iş çıkaralım başımıza..
Çok teşekkür ederim kuzum bilgiler için

Ellerine sağlık canımmm
Beyazın asilliği işte, tamamen değiştiriyor..
Bu tonlardan sıkıldım zaten, bizim eski mutfak da seninkine benzer birşeydi, şimdiki de kahve, krem.. Duvar kağıdından tut fayanslara kadar kahve kremlii
Uyumu falan çok güzel,seviyorum, kullanışlı da ama sıkıldımmm

Merhaba ben takımın yeni üyesi aralığın sonunda doğum yapmış ki bebeğin anne sütü alması çok daha önemlimdüşüncesiyle diyet yapmamış, 87.5 kilo 165 boyla artık diyete hazır bir kadınım. Çok düşük kalorili diyetleri yine yapmayacağım fakat uzun yol arkadaşlarına ihtiyacım var. Spor ve sağlıklı beslenmeyle ilk hedef 80 sonra 70 ve daha sonra 62.mümkün olursa 4-5 ayda istediğim kiloya ulaşmayı hedefliyorum.

***4. Takım 529. Etap ***

Colorayzn (79.6///%)
chocolate19 (50.5///%)
Mydestinyy (/88.6///%)
aysglkskn (86///%)
sevgili8284 (95,5///%)
bilinmeyenkullanici (90.1///%)
__Dalida__ (75///%)

White1989 (68.2///%)
Fitimfitsinfit (79.6///%)

4. Takim Ortalaması: %

Yeni üye listesi

Merve ceylan(60.9///%) Yeni üye ;başlangıç tarihi 14 temmuz ;başlangıç kilosu 61.9; hedef 50
----------------------------------

Elizan-seyma (64.7///%) 510. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (64)
isimsiz965 (63.1///%) 513. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (60.8)
AKovser (59.3///%) 430. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (54)

hawar (59.9///%)
asya_01 (72///%) Hedef 55
gogo2405 (70.6///%) 496.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi .. bölündü. (67.3)

Yok canım oran listesi işte geçen haftaki bu hafta yüzde falan olan canim
Ben algilayamamisim aksam onu kuzum :)
Benim fayanslarda kahveli onlari da kapatacaktim sonra yaparim dedm kaldi bi ara onlara da el atayim bari :)
Beyaz iyidir benim halamin evinin mutfagi banyosu heryeri bembeyaz cok sever temizlik yapmayi ona okadar sknti vermiyo o bu sebepten :) hemde aydinlik duruyo cok guzel amaaan.bi bezle siler uzerinden kurularsin 5dakikani almaz yahu :)

Aramiza hoşgeldin canim :)
Ilk sayfadaki kuralarimizi oku ve katilim formu var orada onu tasiyip doldurmani istiyorum :)

Kızlar bu iç bacaklar nasıl düzelir yol yordam bilen var mıdır ne yapcam ben bunlara ? Bıngıl Bıngıl oldular iyice
Canım iç bacak çalışman lazım ben pilates çemberi aldım bu iki kez yaptım tatile gittim bugün duzenli kullanmaya başlayacağım sende al.
Hoşgeldin canım :)

***4. Takım 529. Etap ***

Colorayzn (79.6///%)
chocolate19 (50.5/48.2/2.3/%4.55)
Mydestinyy (/88.6///%)
aysglkskn (86///%)
sevgili8284 (95,5///%)
bilinmeyenkullanici (90.1///%)
__Dalida__ (75///%)

White1989 (68.2///%)
Fitimfitsinfit (79.6///%)

4. Takim Ortalaması: %

Yeni üye listesi

Merve ceylan(60.9///%) Yeni üye ;başlangıç tarihi 14 temmuz ;başlangıç kilosu 61.9; hedef 50
----------------------------------

Elizan-seyma (64.7///%) 510. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (64)
isimsiz965 (63.1///%) 513. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (60.8)
AKovser (59.3///%) 430. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (54)

hawar (59.9///%)
asya_01 (72///%) Hedef 55
gogo2405 (70.6///%) 496.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi .. bölündü. (67.3)

Hosgeldin aramiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…