Kahverengi her zaman en iyisi evet çok güzel durmuyor ama kullanış açısından. Lake alacaksan da kulpları aşağıda paylaşacağım gibi yaptırma kulplar daha çok leke gösteriyor dolaba nazaran. Beyaz güzel evet temiz durur hayal ettiğin gibi olsun her şey böyle şeyler sürekki değiştirilebilecek şeyler değil dilediğini yaptır gitsin bir şekilde idare edersin. Ha bir de buzdolabını filan gri alma hep iz oluyoraldım diyormuş şimdi
Bir de bu desenli olanlar var ya kendinden desenli böyle oymalı onların da aralarına hep yağ giriyor silmek zor oluyor aklında bulunsun evim şahaneden onu da özendik ama allahtan almadık
inşaallah canım olacak inanıyorjm ben.O.günleri bizde görürüz insallah
Hadi yaa ben seni.bizle birsindir saniyorumm
Dedigin gibi baska renkler mutfagi boguyor ve kucuk gosteriyor bak ben sana benim mutfagimin son halini gostereyim
Eski fotolardan bulamadim eski halini netten.bulduğum kadariyla eski hali bu sekildeydi
Eki Görüntüle 2029406
Bu rengin aynisiydi.ellerimle tek tek hepsini zimparaladim astarladim boyadim hemde zevkleeeebu da benim mutfagimin son halii
Eki Görüntüle 2029409
2.resimdeki benim mutfagim :)
Ben algilayamamisim aksam onu kuzum :)Yok canım oran listesi işte geçen haftaki bu hafta yüzde falan olan canim
Benim fayanslarda kahveli onlari da kapatacaktim sonra yaparim dedm kaldi bi ara onlara da el atayim bari :)Ellerine sağlık canımmm
Beyazın asilliği işte, tamamen değiştiriyor..
Bu tonlardan sıkıldım zaten, bizim eski mutfak da seninkine benzer birşeydi, şimdiki de kahve, krem.. Duvar kağıdından tut fayanslara kadar kahve kremlii
Uyumu falan çok güzel,seviyorum, kullanışlı da ama sıkıldımmm
Aramiza hoşgeldin canim :)Merhaba ben takımın yeni üyesi aralığın sonunda doğum yapmış ki bebeğin anne sütü alması çok daha önemlimdüşüncesiyle diyet yapmamış, 87.5 kilo 165 boyla artık diyete hazır bir kadınım. Çok düşük kalorili diyetleri yine yapmayacağım fakat uzun yol arkadaşlarına ihtiyacım var. Spor ve sağlıklı beslenmeyle ilk hedef 80 sonra 70 ve daha sonra 62.mümkün olursa 4-5 ayda istediğim kiloya ulaşmayı hedefliyorum.
Canım iç bacak çalışman lazım ben pilates çemberi aldım bu iki kez yaptım tatile gittim bugün duzenli kullanmaya başlayacağım sende al.Kızlar bu iç bacaklar nasıl düzelir yol yordam bilen var mıdır ne yapcam ben bunlara ? Bıngıl Bıngıl oldular iyice
Hoşgeldin canım :)Merhaba ben takımın yeni üyesi aralığın sonunda doğum yapmış ki bebeğin anne sütü alması çok daha önemlimdüşüncesiyle diyet yapmamış, 87.5 kilo 165 boyla artık diyete hazır bir kadınım. Çok düşük kalorili diyetleri yine yapmayacağım fakat uzun yol arkadaşlarına ihtiyacım var. Spor ve sağlıklı beslenmeyle ilk hedef 80 sonra 70 ve daha sonra 62.mümkün olursa 4-5 ayda istediğim kiloya ulaşmayı hedefliyorum.
Tebrik ederim canım inş bidaha kilo almazsin hep istediğin kiloda kalırsın darısı başımıza:))
insaallah canim tesekkur ederim. Darisi isteyen herkesin basina.Tebrik ederim canım inş bidaha kilo almazsin hep istediğin kiloda kalırsın darısı başımıza:))
Tebrik ederim jubilen de super oldu eminim bu haftada 1. olacaksin
Hosgeldin aramiza :)Merhaba ben takımın yeni üyesi aralığın sonunda doğum yapmış ki bebeğin anne sütü alması çok daha önemlimdüşüncesiyle diyet yapmamış, 87.5 kilo 165 boyla artık diyete hazır bir kadınım. Çok düşük kalorili diyetleri yine yapmayacağım fakat uzun yol arkadaşlarına ihtiyacım var. Spor ve sağlıklı beslenmeyle ilk hedef 80 sonra 70 ve daha sonra 62.mümkün olursa 4-5 ayda istediğim kiloya ulaşmayı hedefliyorum.
Ne yaptın ortimGittim de ne oldu wc yeeeee heee
Dusus olmadimiGittim de ne oldu wc yeeeee heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?