Aynen gec saatte yedigin bisey tum.gunun gramaji.kadar ediyor neredeyse az da olsa. Ben.tuttum yemedimm karnim gurul gurul suann
Amaaan kovserim yemem 1 hafta veririm 1 1.5kg bi ogun mc donalds yerimm onceden az mi yedim odul olarak: ) böyle dusunup motive ettim kendimiEşinle yemeğe gitmiştin dimi ? Zor oluyor ya biri yerken bakmak..
Valla ya, çok pişmanım, mutsuzum, yedim de ne oldu kendime ettim yine..
Amaaan kovserim yemem 1 hafta veririm 1 1.5kg bi ogun mc donalds yerimm onceden az mi yedim odul olarak: ) böyle dusunup motive ettim kendimi
Kızlar akşam sporumuda tamamlamış bulunmaktayım. Ben yemek işini altıda bitiriyorum sonrasında hiç bişi yiyip içmiyorum. Sadece çok susarsam su içiyorum bazende caY
Yarım saat eliptik
60sn plank
50sn köprü
20*3 mekik
10*2 sağ kol
10*2 sol kol
10*2 alt karin
Colorayzn ve B bilinmeyenkullanici canlarım köprüyü tam yapamadım kollarımı kaldırmadan yapabildim. Kollar bu bunyeyi kaldirmadi
Haklısın..
Hele spor yapınca 5 versen 10 gibi duruyorsun..
Çok fazla kilolu da değilim ya, hemen farkediyor..
Ayip etmişler dedikleri lafla kendileri tamam alabilirsin ama annesi gibi durursun agir olmus biraz.
Haslama tavuk izgara bu tip seylee tok tutuyor o sebepten ilzancigim gayette doyuyodur bence: ) bence sizde tahilgilleri biraz uzak tutun menunuzden karabugday okey ama bi ogun tuketin az tuketin mesela.bir tabak falan olmasin.toparlarsin kovserim ben pazartesiye bomba giria yapicamm :)
YemicıksınKızzzz yediğim yarım kase karabuğday hemen nasl da damgalamış siz diye
Günaydın canimGünaydın herkese
Benim rakipleri gördün müGünaydın canim
Bilinmeyen sabah burdaydi yürüyüşe fln gitti galibasiBenim rakipleri gördün mü
Tutuyor demekTürüyor ne Ilzanım ? Telefonun akıllılığı işte ama güldürdü
Banane banane yicemmmmYemicıksın
Maşallah maşallahhh hadi şu çirkefi yen yaaaa noluuuuuuurrrrrBanane banane yicemmmm
Günaydınlarrrr
Whiteblacklife senin rakip Kargalar leş yemeden yürüyüşe çıktı geldi kahvaltı yaptı ooooo
Yencez ayıpsınnn her zaman onun borusu ötmeyecek bu günler geçecekkkMaşallah maşallahhh hadi şu çirkefi yen yaaaa noluuuuuuurrrrr
Ooo afferim benim rakibe gitmeden ağzına bişey atsaydinBanane banane yicemmmm
Günaydınlarrrr
Whiteblacklife senin rakip Kargalar leş yemeden yürüyüşe çıktı geldi kahvaltı yaptı ooooo
Bak sen sen önce Color yen o da seni çiğ çiğ yiyecek cirkef seniMaşallah maşallahhh hadi şu çirkefi yen yaaaa noluuuuuuurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?